reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj ,oj anabuba to ja opowiem ci kawał ..OGLĄDA BABKA GAZETKĘ O ZWIERZĘTACH ,PATRZY JAKIE PIĘKNE KOTKI ...MÓWI"PATRZ KOCHANIE JAKI PIĘKNY MRUCZUŚ ,CHCIAŁABYM TAKIE FUTRO...A MĄŻ NA TO:TO WPIERDA....WHISKAS:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
anabuba kochana jak masz doły to wal do nas zaraz zasypiemy:tak::tak::tak:
mlena u nas w kurierze szczecińskim co roku wiosną jest konkurs o mieszkanie zbierasz kupony igrasz nawet byliśmy na dniu otwartym je zobaczyć jest ładne małe i na parterze ale na rynku warte 230 tys zawsze można sprzedać i kupić coś większego a z takim wkładem to już duuuuużżżżżżoooooo:tak::tak::tak::tak:no teraz musimy je tylko wygrać;-)

no dziewczynki ja też gram cały czas z kurierem o mieszkanie 25 czerwca losowanie jak wygram to robie parapetówe wszystkie wpadacie tylko śpiwory musicie zabrać:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a jula powiedziała ostatnio to nie może wygramy tylko napewno no bo jak nie my to kto???????????????????????????????:happy::happy::happy::happy::happy:
ktos musi.j sie zbieram dac Paulinie lotto do skresleniea bo ona w swoim nieszczesciu to ma i tak duzego farta,a w grach planszowych z reguly wygrywa,czy nawet w karty:-):rofl2:

Ja tez:tak::tak::tak:Calkiem inaczej sie rozmawia wiedzac ze nikt niewtajemniczony nas nie podczytuje:-);-)
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

poszłam zobaczyć co robi mój M a on włączył sobie film który mieliśmy razem obejrzeć i zasnął przed TV :-D biedaczek czekał i się nie doczekał a obiecywałam ,że tylko na chwilę zajrzę do Was:tak::tak::tak:
bo BB wciaga.znacie takie powedzinie? AMBA FATIMA-BYŁO I NI MA:-):-):-):-):-)

Anabuba wczoraj raz zwymiotowała,jak dałam jej kaszkę,wzięła 2 łyżeczki i chlupła-ale to może ze przy gorączce mleko jje nie podchodzi.A dzis też troche jej poleciało ale nie duzo.
Paulina jak miała angine to zawsze tylko razwymiotowała i miała tez bardzo wysoka goraczke.a moze to tylko zapalenie gardła?Weronika tak ostatnio miała. a ile dób juz ma goraczke?

madziulanatasza:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry