reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja mam z gotowaniem na święta spokój mama piotra właśnie dzwoni,la czego sobie jeszcze życzę do jedzenia bo ona chce nam podogadzać:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:od razu milusio:tak::tak::tak::tak::tak:
ale porządki robie tylko nazywam je wiosenne nie świąteczne:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
madziulanatasza ja mogę myć ten kredens swój już umyłam:tak::tak:to wpadaj po mnie czekam:-D:-D:-D:-Dno a ty się zajmiesz dziećmi:-D:-D:rofl2:

Najpierw zrobila co trzeba do swojego nocnika a pozniej przeniosla sie na Klaudi i tez zrobila:-D:-D:-D

Moje pranie juz sie pierze ,jak skoncze to wstawie drugie:tak:Powiesze na balkonie i MOZE wyprasuje to co sciagalam wczoraj

Co robicie na obiadek bo ja nie mam zadnego pomyslu:baffled::no:
Wczoraj jadlam Mc Donalds na miescie

ja wstawialm na jakas zupe:baffled:
jakas bo jeszcze nie wiem jaka
nie chce mi sie gotowac ale cos trzeba:eek:
macie jakis pomysl na zupe???????????
moja pranie wlsanie sie wiruje zaraz lece rozwiesic

no malinka bardzo śmiesznie ,ale co to dla mnie wezme całą piątkę na klate:-D:-D:-Ddobra lecę ,bo usiadłam na minutke ,a siedze z 10 id ę sobie,nie nie powstrzymujcie mnie,naprawde muszę sprzątać:-) ,,,nie to nic nie da nie zarzymujcie ,ide ....:-)

ja mam z gotowaniem na święta spokój mama piotra właśnie dzwoni,la czego sobie jeszcze życzę do jedzenia bo ona chce nam podogadzać:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:od razu milusio:tak::tak::tak::tak::tak:
ale porządki robie tylko nazywam je wiosenne nie świąteczne:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
madziulanatasza ja mogę myć ten kredens swój już umyłam:tak::tak:to wpadaj po mnie czekam:-D:-D:-D:-Dno a ty się zajmiesz dziećmi:-D:-D:rofl2:
No to rzeczywiscie masz fajnie:tak::tak:

sprzatac nie bede, pieprze, jutro i tak ide do pracy, ja sobie wytrzymam a on jak mu bedzie przeszkadzac to sobie posprzata

reklama
Do góry