reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja tez ide.. umyc gary i gotowac bigos... normalnie kupilam tez grzybki i zrobie z grzybkami:tak::tak::tak::tak: pyyyychotka bedzie.. i chyba dodam kilka suszonych papryczek chili bedzie taski ostrawy troszke:tak: ale nad tym sie jescze zastanowie.:-D:-D bo co bedzie potem jak ktoś na nią trafi:-D:-D:-D ktoś oprocz m, bo tylko on takie baaaaaardzo ostre je w tym domu:-D

nie mam żadnych wieści w sprawie zamkniętego wątku, czekamy dalej:tak:

a co do wczorajszych wieczornych rozmów czy ktoś mnie doinformuje:eek: wiem wiem chyba jestem za bardzo ciekawska, ale cóż nie chciałabym całkiem wypaść z bb:-(

zrob sobie chloden oklady z esencji herbacianej.najlepiej zaparz ze 2 torebki i jak przestygnie to te torebki na oczy i tak polez z nimi z 15-20minut
mi zadne oklady nie pomagaja, im wiecej mokrego poloze na oczy tym gorej, robilam juz roznymi sposobami kiedys, to bylo tylko gorzej:tak: babcia mi robila tez rozne dziwne roztwory, wszystkiego próbowalam, bo mi strasznei oczy puchna, nawet jak troszke poplacze, albo jak za dlugo pospie, a jak naloze na nie mokre na 5 min to :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ale dziękuję za rade:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

nie mam żadnych wieści w sprawie zamkniętego wątku, czekamy dalej:tak:

a co do wczorajszych wieczornych rozmów czy ktoś mnie doinformuje:eek: wiem wiem chyba jestem za bardzo ciekawska, ale cóż nie chciałabym całkiem wypaść z bb:-(
nie martw sie, wczorajsza rozmowa nie byla ciekawa, bez tych informacji na pewno nie wypadniesz.... wogole to tej rozmowy nie powinno wogole byc:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry