Anabuba
czarownica mroźnego lądu
WYGANIAM CIE!!!!!!!!!!!
![]()
dzieki

powaznie spadam bo ....
milego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WYGANIAM CIE!!!!!!!!!!!
![]()
Dziś kotlet z piersi ,ziemniaki i surówka z pekińskiejNajpierw zrobila co trzeba do swojego nocnika a pozniej przeniosla sie na Klaudi i tez zrobila
Moje pranie juz sie pierze ,jak skoncze to wstawie drugiePowiesze na balkonie i MOZE wyprasuje to co sciagalam wczoraj
Co robicie na obiadek bo ja nie mam zadnego pomyslu
Wczoraj jadlam Mc Donalds na miescie
malinka dobrze Ci .Ja na święta mam 31 osób.ja mam z gotowaniem na święta spokój mama piotra właśnie dzwoni,la czego sobie jeszcze życzę do jedzenia bo ona chce nam podogadzaćod razu milusio
ale porządki robie tylko nazywam je wiosenne nie świąteczne
madziulanatasza ja mogę myć ten kredens swój już umyłamto wpadaj po mnie czekam
no a ty się zajmiesz dziećmi
![]()
dokładnie takNo to rzeczywiscie masz fajnie
sprzatac nie bede, pieprze, jutro i tak ide do pracy, ja sobie wytrzymam a on jak mu bedzie przeszkadzac to sobie posprzata
sprawdzony sposóbzrob sobie chloden oklady z esencji herbacianej.najlepiej zaparz ze 2 torebki i jak przestygnie to te torebki na oczy i tak polez z nimi z 15-20minut
to hafowane? ja podziwiam ludzi którzy mają takie zdolności, wielki ukłon dla Ciebie
ogroooomneeeeJeszcze ja zostałam.
Jak zwykle ostatnio .Ja przychodzę to dziewczyny odchodzą.
Ech nie pasują nam te godzinki przed kompem.
Zanim nadrobiłam zaległości to wszystkie już wcieło.
Wklejam Wam to nad czym spędzam wolny czas.
Tyle przybyło.
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7a9618e3e7fe7eb1
ja to pewnie też zapomnę, zawsze coś przegapiam, nastawiam się na oglądanie a jak sobie przypomnę to już pozamiataneo 12.35 leci powtorka na wspolnej, przypomnicie mi? bo ja jak zwykle zapomne
nie umie sie przestawic z tej 8, bo o tej godz zawsze coś robie![]()