reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
AS piękne te twoje prace:tak::tak::tak::tak:wiem jakie to pracochłonne moja mama wyszywa obrazy wyszywa też serwetki haftem richelie ,angielckim,robi na drutach,szydełku ,szyje..........................ja niestety nic z tyh talentów nie odziedziczyłam:no::no::no::no:
ania witaj będziemy na ciebie czekały a w święta to i tak pewnie będzie pusto:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ja kiedyś też szydełkowałam.Na drutach robię do tej pory.W albumach na fotosiku są moje sweterki dla dzieci.Szyję też to co niezbędne dla domu czyli,firanki,zasłonki,pościel itp.Jak Klaudia tańczyła w zespole to stroje jej szyłam,a teraz już nie mam czego szyć.
Czasami jakieś poprawki,albo coś jak w sklepie zobaczę i mi się podoba to wtedy przychodzę do domu rozstawiam maszynę i szyję aż do momentu kiedy się udać zrobić tak samo.:-D:-D:-D:-D

As, śliczne, masz się czym chwalic:tak::tak::tak:
dzięki :zawstydzona/y::-)

as to prawda ,ze piękne twoje robótki:tak::tak:a ja wymyłam 2/3 kredensu jeszcze lodówka i jedna szafka wisząca i ta pod nia ...i przechodzę ze sprzątaniem na cześć salonową ,połączenie kuchni z salonem 2 x więcej sprzątania:eek:

A tak sio to naprawde nie moge sie doczekac sprzatania "nowego" mieszkania, bo tutaj nawet jak posprzatam to nie widac efektu, bo wykladzina jest chyba od kiedy stoi blok:eek: i chocbym nie wiem jak wypucowala to nie wyglada na czysta:-D:-D:-D:-D:-D
tyle ze przepokoj i kuchnia wyremontowane to tam przynajmniej widac efekt sprzątania:-D:-D

A tak sio to naprawde nie moge sie doczekac sprzatania "nowego" mieszkania, bo tutaj nawet jak posprzatam to nie widac efektu, bo wykladzina jest chyba od kiedy stoi blok:eek: i chocbym nie wiem jak wypucowala to nie wyglada na czysta:-D:-D:-D:-D:-D
tyle ze przepokoj i kuchnia wyremontowane to tam przynajmniej widac efekt sprzątania:-D:-D
Ja tak mówiłam jak miałam małe takie 58 metrów mieszkanie.
A teraz jak mam swoje i mega duże to chętnie bym się zamieniła na te dawne 58.
Tu same okna to 22 sztuki.
Padam na ryj w przenośni i dosłownie.
Zostało mi jeszcze 5 okien i już mi się nie chce nic robić.
A u mnie ani początku ani końca nie widać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Chyba nikgo nie ma... póki mi sie przypomniało to włączam juz tvn bo znow przegapie na wspolnej:-D:-D

Trzecia porcja mięska już prawie konczy sie piec, jeszcze tylko kiełbaski troszke i cebulki, grzybki sie moczą, potem tylko zagotowac bigosik odstawic i niech sobie dochodzi:tak::tak:

Ja tak mówiłam jak miałam małe takie 58 metrów mieszkanie.
A teraz jak mam swoje i mega duże to chętnie bym się zamieniła na te dawne 58.
Tu same okna to 22 sztuki.
Padam na ryj w przenośni i dosłownie.
Zostało mi jeszcze 5 okien i już mi się nie chce nic robić.
A u mnie ani początku ani końca nie widać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
22 okna:confused::confused::confused::confused::errr::surprised::oo::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Biedna!
Ja ide tylko na troszke wieksze, duzej roznicy nie odczuje w sprzataniu,tylko na lepsze, bo takie male jak mam źle się sprzata.. dobra lece na moj serial:tak::-D

reklama
Do góry