reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobry pomysł!!!!!jak codziennie bedziesz wrzucac tyle co na fajki to do nastepnej wiosny uzbierasz na pol albo na cały:-)
zawsze to jakiś początek palę do końca kwietnia i finito:tak::tak::tak:teraz ograniczam się i palę paczkę na 4 dni czyli 5 dziennie jak wczoraj spaliłam 6 to dzisiaj mam tylko 4 :tak::tak:a spaliłam narazie 2:szok:

reklama
zawsze to jakiś początek palę do końca kwietnia i finito:tak::tak::tak:teraz ograniczam się i palę paczkę na 4 dni czyli 5 dziennie jak wczoraj spaliłam 6 to dzisiaj mam tylko 4 :tak::tak:a spaliłam narazie 2:szok:

to jeszcze nie jest tak zle.ale to dobra droga zeby rzucic.a zeby organizm nie mial szoku to najlepiej ograniczac do minimum a potem calkiem rzucic

U mnie taka ładna pogoda,23C tylko ze wiatrzysko się zrobiło a my w domu uwiązani :-:)-:)-:)-:)-(

Kurcze nie spytałam się z tego wszystkiego lekarki jak myślicie można kapać dziecko już po zbiciu gorączki jak ma 37,5C.Czy nie można????
Moja lekarka kazala mi kapac dzieci nawet jak maja wysoka goraczke:tak::tak::tak:I ja Je zawsze kapalam

ANABUBA
U nas jest cieplutko:tak::tak::tak:Dzieciaki biegaja po placu w krotkich spodenkach i rekawkach:tak::tak::tak:No i rzeczywiscie nie wieja mocno:-)No i sa 23 stopnie w cieniu

My juz po obiadku,naczynia pozmywane ,wiec zaraz smigamy spowrotem na dwor

Moja lekarka kazala mi kapac dzieci nawet jak maja wysoka goraczke:tak::tak::tak:I ja Je zawsze kapalam

ANABUBA
U nas jest cieplutko:tak::tak::tak:Dzieciaki biegaja po placu w krotkich spodenkach i rekawkach:tak::tak::tak:No i rzeczywiscie nie wieja mocno:-)No i sa 23 stopnie w cieniu

My juz po obiadku,naczynia pozmywane ,wiec zaraz smigamy spowrotem na dwor

no to raj.ale ja nie ufam takim szybkim skokom temp.wole rozbierac stopniowo.sama oczywiscie biegam co chwile na dwor w spodenkach o tak mi najwygodniej;)ale dzis jak stałam na słoncu i gadałam z kolezanka to miałam na sobie koszluke i bluze jeansowa i wcale nie było mi goraco.dopiero po dłuzszym pcahniu wozka z zakpuami:baffled:

...
a gdzie Ty kaluze znalazłas?chyba koło samochodu?:eek:
...

No jak lanie wody było to i kałuże się porobiły :-D:rofl2:

U mnie taka ładna pogoda,23C tylko ze wiatrzysko się zrobiło a my w domu uwiązani :-:)-:)-:)-:)-(

Kurcze nie spytałam się z tego wszystkiego lekarki jak myślicie można kapać dziecko już po zbiciu gorączki jak ma 37,5C.Czy nie można????

Jeśli tylko będzie miała ochotę :tak: możesz spokojnie wykapać :tak:

U mnie też gorąco, okna pootwierane, my w krótkich rękawkach :tak:

Zaraz nakarmię Helenkę i do parku :tak: Aczkolwiek nie specjalnie mi sie chce :baffled: Już mi się ciężko oddycha, jestem troszkę przerażona tym faktem, no ale organizm powinien się dostosować, mam nadzijeę :sorry:

ANABUBA
Trzymam kciuki za komisje i za kontrol:tak::tak::tak:
Bedzie dobrze:-);-)

Mi na komisji odrzucili Dominika wniosek i odwolywałam sie:tak::tak::tak:Na powtornej komisji ledwo weszlam to mi powiedzieli ze dostane to orzeczenei i mam tylko czekac na decyzje:szok:
Podobno duzo ludzi odrzucaja na komisji bo czesc z nich nie am odwagi pisac odwolania-przynajmniej u mnie tak jest:wściekła/y:

reklama
Do góry