reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

agnes wcale nie mamy ciebie dosyć kochana:szok::szok::szok::szok:
oliwki organizm walczy z wirusem to normalne że jest gorączka poczekaj 2-3 dawki antybiotyku i napewno będzie lepiej:tak::tak::tak:a jak do piątku się nie poprawi to idź z nią do kontroli bo może antybiotyk na nią nie działa tak też się czasami zdaża..........

reklama
Oliwka obudziła sie ok 16.00 z temp 39,2C normalnie ręce mi opadają.Mam już dość.
Dobra nie będę juz Wam smęcić bo będziecie mnie mieć juz dość.:-(

Gadaj gadaj, :tak:
I zgadzam sie co do tego antybiotyku, po pierwszych dawkach powinna byc poprawa :tak: Dużo zdrówka :tak:

A moja córa, nie chciała iść na spacer po południu :szok: Wolała siedzieć w domu i rysować :szok: No ale nie powiem poleżałam sobie troszkę dzięki temu :sorry:

A ja tylko na chwilke Gabi nie zadowolana bo musiała sie zadowolic podwórkiem przed blokiem bo ja nie miałam siły gdziekolwiek isć :zawstydzona/y::-( a teraz głosuje na balkonie tzn rozmawia z sąsiadką :-D:-D:-D zaraz ją myję bo nie spała cały dzien i widać ze juz zmęczona Zuzia niedlugo wróci bo poszla z koleżanką na swietliće przy kościele pewnie wroci pełan wrażeń i brudna jak nieboskie stworzenie Wojtek w miare zadowolony bo latal po dworze od 13 i teraz niedawno wrócił :tak: a ja mam wieczór dla siebie bo mąz poszedl na nockę a jutro też troche spokoju bo ma zabrac dzieci do dziadkow za misat a ja jestem umówiona z kilekicmi mamam z forum na spacer do parku

a u mnie antocha nawija z tatusiem na dywanie a julka z adamem jeszcze na placu zabaw z racji tego że jutro wolne mają czas do 19.30:tak::tak:
joanna super że masz jutro spacerek z mamami odsapniesz trochę:tak::tak:
madziulanatasza porządki zrobione odpoczynek zasłużony:tak::tak:
mama helenki to dobrze że helenka wzgardziła spacerkiem przynajmniej odpoczełaś:tak::tak:

Jestesmy juz po drugim spacerku:tak::tak::tak:
Zaraz zrobie mlodym cos cieplego do picia a sobie strzele capucinko i biore sie za prasowanie;-):-)
Ale sie u mnie zachmurzylo-jak na burze:no:
MALINKA Te chmury od Ciebie chyba przyszly wlasnie do mnie:-D

Cześć Dziewczyny!
Jestem dziś cały dzień zła... faceci są do bani. Mój jak widzi juz, że sobie dobrze radze z małym przestał byc taki pomocny jak na początku... przeciez on pracuje, a ja tylko leże, a wszystko sie samo chyba robi w tym czasie:confused2: Oczywiście jak wróci to słysze "zjadł bym coś" nie ma poprosze, czy mogła byś. Chyba zwariuje:angry::angry::angry::angry:

Gadaj gadaj, :tak:
I zgadzam sie co do tego antybiotyku, po pierwszych dawkach powinna byc poprawa :tak: Dużo zdrówka :tak:

A moja córa, nie chciała iść na spacer po południu :szok: Wolała siedzieć w domu i rysować :szok: No ale nie powiem poleżałam sobie troszkę dzięki temu :sorry:
dała mamie odpocząć :tak::-)

A ja już się lenie dzisiaj ,herbatke popijam i czytam sobie horror,m ogląda miami ink,dzieci u siebie ,miło i przyjemnie jak lubię najbardziej:-)
należy Ci się :tak::-):-)

A ja też w końcu skończyłam wreszcie okna.:-):-)
Teraz jeszcze mam tylko 3 firanki i 2 komplety zasłon do powieszenia w tym jedna firanka 9 metrów:wściekła/y:.
Może jak się jeszcze zmobilizuję to jakiś regał dziś tak solidnie odkurzę ściereczką z pronto,to ładny zapach będzie.
I na dziś pewnie też skończe te porządki.
Jutro też jest dzień.
:tak:

reklama
Do góry