reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej cioteczki fajnie ,że sie odnalazłyście.Joanna z tymi śledziami to rozbawiłas mnie do łez:-D:-D:-D:-DMy w święta nie robimy obiadów tzn ,jemy mięso i sałatki ,ale nie ma u mnie komu ziemniaków obierać:-):-):-):-)

reklama
Witajcie.ja dopiero teraz czas znalazłam aby do Was zajrzeć.
Oliwka już śpi od pół godziny bo spałą mało w dzień.Już jej przechodzi chorupsko na szczęście,dziś cały dzień miała 36,6C :tak::tak::tak: także super, czasem tylko troszkę pokasłuje.Ale jest już ok.Cieszę się że już najgorsze minęło.

Jutro na 11.00 idziemy święcić jaja :tak::tak::tak: Oliwce kupiłam taki mały koszyczek,Ma swoje jajeczka,kurczaczka i kinder niespodziankę tam wsadzę i niech maszeruje do kościoła :tak: ale ja wiem że całą zawartość tego koszyka będzie fruwać po kościele :-D:-D:-D:-D jakbym nie znała swojego dziecka:laugh2:
no cóż..... a może mnie zaskoczy :rofl2:

My w pierwszy dzień jesteśmy u moich rodziców a w drugi u teściów.Także idę na gotowiznę :-D:-D:-D:-D ale wygodna jestem.Tylko sałatki dziś zrobiłam :tak::tak::tak::tak: i ciasto...... kupiłam :-D:-D:-D:-D:-D no ale wszystko wysprzatane jest na błysk :tak::tak::tak:

A i muszę sie pochwalić dziś przywieźli Oliwce rowerek co go zamówiłam przez allegro>jest super.Bardzo jestem zadowolona z tego zakupu i Oliwce sie też podoba :tak::tak::tak: to najważniejsze :-)

A tak moje dziewczynki jezdzily na Dominika rowerze;-):-D

cudne są :tak::tak::tak::tak::tak:

medeuska apetycznie wyglada ten Twój budyń chrzanowy ale ja nie lubię chrzanu więc nie spróbuję raczej :-p

nie mam co odpisywac :zawstydzona/y::sorry:;-)

medeuska mam juz Twoje zamowienie :tak:

To pewnie dopiero po świętach będziemy mogły się spotkac...
Chyba że...
Przyjedziecie do nas w święta:confused::tak:
ZAPRASZAM :tak::tak::tak::tak:

Mi sie teraz piecze mięsko, jedna pieczen z filetu indyka faszerowana mielonym(ile M sie naklnął przy mieleniu :-D:-D)
A druga ze schabu nadziewana pieczarkami:tak: Połowe pieczarek juz wyjadłam z patelni:-D:-D:-D:-D:-D

M ma jutro posprzatac jak bede w pracy(znaczy umyc podlogi) i ugotowac mi warzywa na salatke, ja potem tylko pokroje na kawalki... bo on ostatnio jak kroil to zrobil taaaaaaaaaaaaaaaaakie wielkie ze szok:-D:-D A ja tak nie lubie:tak:

No i torcik czekoladowy bede robic jutro jak przyjde z pracy, ze piekarnik zepsuty to z gotowych spodów:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

AAA jeszce musze dzisiaij koszyczek naszykowac:baffled::baffled::baffled:

Agnes żałuj:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
AGNES
Fajnie ze z mala juz dobrze:tak::tak::tak:

Moje male wlasnei pija mleczko a Dominik konczy sie kapac.Ja podjadam sobie jakies cukierki w czekoladzie:no:
Ale jak tylko mlodzi usna to ide pozmywac naczynia i zrobie sobie kolacje

Witajcie porannie.
Ooooo jestem pierwsza !!!
Ja już nie śpię:-D:-D:-D:-D.
Trzeba podłogi odświeżyć zanim wszyscy wstaną.:tak::-D:-D:-D
Poczytam Was w wolnej chwili.

A ja dziś druga :tak::tak::tak::tak::tak::tak: Oliwka wstała dziś ok 5.20 i już nie chciała zasnąć .
Także jesteśmy dziś wcześnie na nogach,oj tak.
A Wy co śpiochy,wstawać !!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry