reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mama helenki a kiedy mężowi przeleją pensję????????????no a poza tym nieźle zapomnieli.............................................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie mam bladego pojęcia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Konto mam wyczyszczone, a w pracy okazało się, że dzisiaj szefa nie będzie...

Całe szczęście, teściowa pożyczy nam kaskę, M zaraz pojedzie do banku i załatwi sprawę z kredytem, mam nadzieję, że nie będą większych problemów robić :no:

reklama
hej, hej,mamo helenki ta stronka z tymi boćkami to niezła jest drugi raz przyłapałam je jak robią małe bocianiątka:rofl2::rofl2::rofl2:mają 2 jajka u moich dzieci standard ,zaglądamy tak kilka razy dziennie:happy:Mamo Helenki z szefami tak zazwyczaj jest :-p:-pmyśle ,że w banku z powodu małego zgłoszonego poślizgu problemu nie zrobią

moje dzieci to zdolniachy tyle prania co mam po 2 dniach to się w pale nie mieści ,no ale moje dzieci jak mają się przebrać to czyste ubrania co ściągają z siebie wolą wzucić do kosza na pranie niż złożyc i do szafy schować:tak:

Ja też byłam wczoraj w Kamieniu zawiozłam ubrania i jedzenie dla potrzebujących ,zryczałam się jak bóbr to tragedia którą cieżko sobie wyobrazić Jest ruszenie pośród społeczeństwa i to uważam za cos dobrego bardzo mnóstwo ludzi ,mnóstwo różnych rzeczy przynosiło i bardzo dobrze.Malinka to co widział twój tata to koszmar....Dzisiaj zbierają oprócz ubrań i jedzenia jeszcze sprzęty agd i różne drobne przedmioty potrzebne na codzień w Kamieniu w Hotelu Żeglarskim na Wilków Morskich.Tak na wszelki wypadek piszę.

moi rodzice pojechali też coś zawieść dla pogorzelców.................
mój tato 2 noc nie śpi mówi że co zamknie oczy to widzi to wszystko nie może spać......................................................................
a to już 22 ofiary:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Ja sie nie dziwię ,że spać nie może....ale coś było wtedy w powietrzu ja sie budziłam tamtej nocy kilka razy po raz pierwszy o 1.20 nie mogłam zasnąć ,wierciłam sie po łóżku,teraz to myślę ,że to dlatego.....

Do góry