reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej, hej,mamo helenki ta stronka z tymi boćkami to niezła jest drugi raz przyłapałam je jak robią małe bocianiątka:rofl2::rofl2::rofl2:mają 2 jajka u moich dzieci standard ,zaglądamy tak kilka razy dziennie:happy:Mamo Helenki z szefami tak zazwyczaj jest :-p:-pmyśle ,że w banku z powodu małego zgłoszonego poślizgu problemu nie zrobią
Jaka stronka z bocianami
Jaka u was pogoda ,bo u mnie cieplutko ,że ho ho zielenina bucha z każdej strony nawet pierwsze brzózki zaczynają skromnie sie zielenić.Malinka gdzie masz telefon położony?????:rofl2::rofl2:
U nas słonko swieci tylko wiater jest zimny

reklama
Mlode wlasnie mi wstaly
Klaudia chciala kupe posadzialm Ja na nocnik i niby kupa bylo oki,alejak podtarlam Jej pupke chusteczka pampersa to cala byla od krwi:szok::szok::szok:Pozniej zobacztylam ze ta kupka tez jest jakas z czerwonym
Zadzwonilam juz do gastrologa i jak mi sie uda to amm zapisac sie na jutro a jak nie to na przyszla srode bo przyjmuje tylko w srody
Chyba sie wkur*** -stale cos:szok::wściekła/y::no:

Lece zrobic Im obiad i na spacerek wyjde

Mlode wlasnie mi wstaly
Klaudia chciala kupe posadzialm Ja na nocnik i niby kupa bylo oki,alejak podtarlam Jej pupke chusteczka pampersa to cala byla od krwi:szok::szok::szok:Pozniej zobacztylam ze ta kupka tez jest jakas z czerwonym
Zadzwonilam juz do gastrologa i jak mi sie uda to amm zapisac sie na jutro a jak nie to na przyszla srode bo przyjmuje tylko w srody
Chyba sie wkur*** -stale cos:szok::wściekła/y::no:

Lece zrobic Im obiad i na spacerek wyjde
Dowikla mam nadzieje gorącą ,że to nie będzie nic poważnego biedna ta Klaudusia,a z tymi lekarzami to tak jest nawet jak ważna sprawa to czekać każą:crazy:

joanna dziwni ci faceci śmingus-dyngus to sama frajda mnie piotr polał wodą i było wesoło:tak::tak::tak::tak::tak:
już pogadaliśmy i pogodziliśmy się:tak::tak::tak::tak:
madziula bigos 1-4 to jedna czwarta mięsa jedna czwarta cebuli jedna czwarta kapustki kwaszonej jedna czwarta pieczarek przyrrawy i trochę przecieru jest pycha:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
My sie nie laliśmy wodą ,jakoś nie mieliśmy na to głowy wczoraj.....Wiktoria to do kiedy jesteś słomianą wdówką??i jak powiedz reakcja m na gg.Kamilkowi zdrówka życzę ,mam nadzieję ,ze o tylko ząbki.Malinko ciekawy przepisik;-);-);-)

Do góry