reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Patrysia foteczki piękne ,gdzie byliście na święta?Luna zagadki są odlotowe ja jestem na 10 poziomie ,ale już dziś się zaciełam robię 2 i 3 zagadkę .A jak tobie idzie?

na 10 poziomie? no pięknie, gratuluje. Ja stoje na majach. Co zrobić zeby dostawac podpoiwedzi? dostalam jedna i nic wiecej

na 10 poziomie? no pięknie, gratuluje. Ja stoje na majach. Co zrobić zeby dostawac podpoiwedzi? dostalam jedna i nic wiecej
Musisz wpisywać co ci przyjdzie do głowy,w końcu trafisz z podpowiedzią .czytaj też podpowiedzi na forum, dużo szukaj w googlach.Wciąga jak cholera ,a jak człowiek coś rozwiąże to pęka z dumy Powodzenia Luna:tak:

słyszałyście pewnie o tym pożaże w kamieniu pomorskim...............................
to straszne co tam się stało mój tata był przy tym bo to obok jego bloku słyszał tych ludzi krzyczących wołających o pomoc widział jak skakali pomagał łapać dzieci wysiadł jak jego kolega wyskoczył z okna a jego żona i 9 letnia córeczka nie spanikowały w ostatniej chwili spłoneły i jak wyciągneli je i on na tych tlących ciałach się położył moj tato nie dźwignoł tego rozpłakał się odszedł...........................zresztą już wtedy byli ludzie do pomocy.............[***]to taka tragedia...............................dla mojego taty tylu znajomych..................................6 dzieci.......................oglądam wiadomości i wyje z bezsilności........................

tak straszna tragedia,jak widzę to w telewizji to mo ciarki przechodzą.

Ale z tego bociana macho ,no drugi raz dzisiaj....:rolleyes:
dajcie mi adres tej stronki,też bym chciała ich podglądnąć :-D:-D:-D:-D

Mlode wlasnie mi wstaly
Klaudia chciala kupe posadzialm Ja na nocnik i niby kupa bylo oki,alejak podtarlam Jej pupke chusteczka pampersa to cala byla od krwi:szok::szok::szok:Pozniej zobacztylam ze ta kupka tez jest jakas z czerwonym
Zadzwonilam juz do gastrologa i jak mi sie uda to amm zapisac sie na jutro a jak nie to na przyszla srode bo przyjmuje tylko w srody
Chyba sie wkur*** -stale cos:szok::wściekła/y::no:

Lece zrobic Im obiad i na spacerek wyjde

Bidulka,to rzeczywiście nieciekawie.Jak będziesz po lekarzu to napisz co i jak

wrzucam fotki ze swiat
p1014825.jpg

a tu nasza trojca
p1014836.jpg
patrysia super fotki,a Ty wyglądsz jak modelka:tak::tak::tak:

reklama
Moja łobuziara usnęła dziś o 20.00 :szok::szok::szok: no tak właśnie taka była padnięta:tak:

ciekawe o której rano zrobi pobudkę :-D:-D:-D:-D
jutro idziemy na kontrolę do lekarza tak profilaktycznie bo tamtym wirusie,chce miec pewność że wszystko jest ok.
A ja oglądam teraz "M jak miłość":-)

Do góry