Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dobra ja narazie odpadam bo mala wstala.
bede z doskoku
bede z doskoku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
daj znac jak bedziecie poA My niedługo zbieramy się do lekarza na kontrolę z Oliwką.
Do później.
no tak ma zabek a widzialam na nk ze u Was tez jednego przybylo dobrze mowie??Oj Patrysiu wspułczuje ci biedna ty jesteś.I gratulacje dla synka bo widze że kolejny ząbek ma
nie mam szalwi ale mam jakis antybiotyk - CLINDAMYCIN-MIPhej wiktoriajak pierwsza noc bez męża????
patrysi a masz dentosept albo szałwie????jak masz to sobie łukaj tym powinno pomóc![]()
NO OBY ZESZLA JAK NAJPREDZEJ BO W SOBOTE DO KRAKOWA DO AQUA PARKU A TAK NAPEWNO NIE POJADE :-(Witam sie i ja:-)
Pogoda u nas sliczna wiec pewnie beda dlugie spacerkiZaraz ide zroboc mlodym pic bo juz caly czas wolajas
PATRYSIU
Wspolczuje TobieOby opuchlizna jak najszybciej zeszla
AGNES
Daj znac po lekarzu
Nawet dobra no wiesz i tak z dziecmi spie jak M w domu jest tak że takiej pustki nie ma ale idzie sie przyzwyczajić dla mnie najgorszy jest ten dzień w którym on wyjeżdza tak dziwnie sie wtedy czuje a później jest już lepiej.hej wiktoriajak pierwsza noc bez męża????