reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AGNES
Moje dziewczynki sa cholernie niegrzeczne,broja ,wszedzie wchodza,stale musza cos zmajstrowac ale NIGDY PRZENIGDY zadna mnie nie uderzyla
Jestem w szoku po przeczytaniu tego co napisalas:szok::szok::szok:Moze na placu zabaw lub w piaskownicy widziala jak dzieci sie bija i stad to jej zachowanie
A stosowałas juz jakies kary cos w stylu karnego jezyka???

nie wiem skąd wzięło jej się to bicie,psa też bije i psa brata i u teściów też.nie mam pojęcia.Uważam że na karnego jeżyka to za wcześnie,nie zrozumie o co chodzi.:no::no::no:

reklama
agnes a mnie jula biła:sorry::sorry::sorry::sorry:jak miała właśnie tak koło 2 lat powtarzałam w kółko nie wolno nie rób tak mame boli aż zrozumiała:tak::tak::tak:
dobra myka z antośkiem na spacer bo noc mnie zastanie:rofl2:

agnes a mnie jula biła:sorry::sorry::sorry::sorry:jak miała właśnie tak koło 2 lat powtarzałam w kółko nie wolno nie rób tak mame boli aż zrozumiała:tak::tak::tak:
dobra myka z antośkiem na spacer bo noc mnie zastanie:rofl2:
malinka ale długo to trwało aż zrozumiała??????
czyli tłumaczyć i jeszcze raz tłumaczyć???? aż do znudzenia :baffled: tylko kiedy ona to zrozumie :sorry:

Jestem juz
Woda na makaron sie gotuje a Dominik poszedl sie polozyc:tak:

Ja moje sadzalam na krzeselku(bo czegos takiego jak jezyk nie mialam)i doskonale rozumialy o co chodzi:tak::tak::tak:
Ale teraz umieja z tego schodzic to juz nie posadzal
Wiktorioa byla za to dwa razy w kacie i tez rozumiala

u juli trwało to kilka miesięcy biła mnie dzieci babcie tate madziulinataszy ksawuś ile razy od niej oberwał adam miał siniaki bo go gryzła:szok::szok::szok:adam ją też w końcu ugryzł i mijała go szerokim łukiem:-)
tłumaczyć tłumaczyć tłumaczyć i karać np odstawic na bok na poduche czy jak radzi dowikla na krzesełko szybko załapie że się gniewasz i tak nie wolno:tak::tak:
jula jak biła dzieci w piaskownicy to ją z niej wyciągałam i nie bawiła się z dziećmi w końcu załapała:tak:
dasz radę trzeba przeczekać ten bunt:tak::tak:

Wszysko prawda Julka to zawzięta ,charakterna i bardzo mądra dziewczynka ,a Ksawuś morze łez przez nią wylał:tak:na pewno agnes i twojej córci minie trzeba to przeczekac i tłumaczyć ,że nie wolno ,żeby widziała ,że takiego zachowania nie będziesz tolerować :tak:dasz rade:tak:

a gdzie wy wszystkie jesteście??????????????????????? pewnie na powietrzu:baffled::baffled::baffled::baffled:
a ja piotrka z antkiem posłałam na spacer a ja pomyłam podłogi a teraz mam błogie lenistwo z kawusią i kompem:tak::tak::tak::tak::tak:

ja to się wciagnęłam w ten pazyl, stanęłam na 1 zagadce 7 poziomu,nie odpuszcze tego pytania bo mam dużo podpowedzi, szkoda zmarnować:-D
Poza tym jestem cholernie ciekawa rozwiązania:tak::tak:juz z godzine nad tym siedze:-D z przerwami bo z przerwami ale godzine:-D
Fajne mam zajecie w pracy chociaz:-D

Mnie też pazyl wciągnął :-D:rofl2: teraz wzięłam się za obrazki logiczne :happy: kiedyś bardzo to lubiłam :-p

Moja córa zażyczyła sobie frytki na kolację :baffled: A co tam niech ma:rofl2:

Nie moge pisac bo mi jęździ resorakiem po klawiaturze :baffled:

reklama
ja to się wciagnęłam w ten pazyl, stanęłam na 1 zagadce 7 poziomu,nie odpuszcze tego pytania bo mam dużo podpowedzi, szkoda zmarnować:-D
Poza tym jestem cholernie ciekawa rozwiązania:tak::tak:juz z godzine nad tym siedze:-D z przerwami bo z przerwami ale godzine:-D
Fajne mam zajecie w pracy chociaz:-D
Strasznie się cieszę ,ze się pazyl podoba!!:-D:-DMedeuska jesteś świetna 7 poziom tak szybko ,ja się pocieszę ,że ja po prostu tyle czasu nie miałam:-D:-D:-D:-D
Mnie też pazyl wciągnął :-D:rofl2: teraz wzięłam się za obrazki logiczne :happy: kiedyś bardzo to lubiłam :-p

Moja córa zażyczyła sobie frytki na kolację :baffled: A co tam niech ma:rofl2:

Nie moge pisac bo mi jęździ resorakiem po klawiaturze :baffled:
Cieszę się ,z sympatii do pazyla ,ja go odkryłam w pażdzierniku w zeszłym roku,zimą miałam przerwę ,a wczoraj znowu coś mnie tknęło.mamo helenki jaki masz login na pazylu jak można wiedzieć?

Do góry