reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
No a ile razy podawałyście bo nie wiem czy kaszke można podawać jak mleko modyfikowana np NAN chodzi mi o ilość butli w dzień
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
kurxcze teraz jak piszecie na 2 watkach to juz masakra

a czy to oby na pewno zabki????????
jezeli daesz mu mlecznoryzowa to sokojnie 2=3 razy dziennie mozesz mu dawac.dzieciom do 1roku tak zalecaja zeby mleczne produktydawac 3razy dziennie.moja Weronika je 2-3razy dziennie,zalezy od dnia i stanu lodowki czy widac pingwina

a kaszek nie dosladzaj bo sa slokie

milo ze jestes!!!!!!!!!!!!!!Witam Was dziewczyny po długiej przerwie:-):-):-)
Lena od wczoraj ostro przechodzi ząbkowanie temp ciągle powyzej 38
płacze lamenty okropność te zębole
ja biebam jak oszalała i sprzątam bo mój kochany zapowiedział mi na dzisiaj gości z Katowic
w domu chaos a w lodówce światło
może któraś poleci jakąś szybką prostą i dobra sałatkę albo coś nie mam pojęcia co zrobić dla nich na kolację
Pomocy!!
a czy to oby na pewno zabki????????
dobrze Wam.ja czekam na Mame Helenki i As bo obiecalys ie do mnie wybrac,chociaz czasami gora do mahometa szybciej przyjdzie...:-):-):-):-)a jutro mam gosci
przyjezdza do nas medeuska i anka z Laura
ale fajniee![]()
trzeba go bylo w bujaczek i do lazienki,niech sobie patrzy na mame:-):-) a tak na serio-czasami lepiej wyjsc dodrugiego pokoju niech sobie placze a Tobie sie nerwy uspokojaNo to masz fajowoja sama siedzę cały czas w domu :-
-
-(
Ale dupek mały jak jadł to spał położyłam go do łóżeczka śpi wyszłam tylko z pokoju koniec wrzask i nici ze spaniaaż mnie nerwy wzięły
siedzi teraz w bujaku i ogląda tv! Sznurek i gałąź poproszę. Wczoraj przez niego nawet nie poszłam się wykąpać
Agnes to masz jak ja prawie.ja mam 167cm i waze obecnie 60,5kg.a chce wazyc tak z 57kg,wystarczy mi tyleBeata Ty chyba nie wiesz co mówisz,muszę zgubić parę dobrych kilo,chcę wazyć 55kg a ważę 61kgwięc troche tego mam nadmiaru
![]()
ja sciagam 5 serie Hoausa bo 4 ta co leci w wtv to juz obejrzalam:-)Agnes no co ty. Truskawki to ja nawet zjeść nie mogłam. Ja oglądam Hausa bo zapomniałam![]()
A ja chciałam powiedziec że Kamilek coraz mniej je cyca a więcej kaszki rano daje mu cyca i na tym koniec później obiad jakiś deserek chrupki popołedniu kaszka i na wieczór no a w nocy cyc ale tek sie zastanawiam czy moge mu tak często tą kaszke dawac ja mu daje 150ml wody i dotego sypie 2 łyżki kaszki,A mam pytanie czy słodzicie troche waszym dziecią kaszke tak do smaku no i dzisiaj popołedniu jedząc tą kaszke zasną bo daje mu butelką.No i śpi w łóżeczku zaraz fotke wkleje łóżeczka jaką mu pościel kupiłam
jezeli daesz mu mlecznoryzowa to sokojnie 2=3 razy dziennie mozesz mu dawac.dzieciom do 1roku tak zalecaja zeby mleczne produktydawac 3razy dziennie.moja Weronika je 2-3razy dziennie,zalezy od dnia i stanu lodowki czy widac pingwina

a kaszek nie dosladzaj bo sa slokie
Twój Kamilek jest mniejszy więc myslę ze z 3 razy dziennie<Oliwka je 2 razy dziennie kaszkę no ale ona ma juz 19mies.No a ile razy podawałyście bo nie wiem czy kaszke można podawać jak mleko modyfikowana np NAN chodzi mi o ilość butli w dzień
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Ok ja zmykam
Dobranoc:-)
dobranoc dowikla
u mnie juz wszyscy spia.
a ja dostaje skretu kiszek-jutro mam miec ta kontrol do odbioru ale nikt nie zadzwonil i teraz nie wiemczy przyjada i o ktorej przyjada.chyba o 8 zadzwonie moze sie czegos dowiem
Weronika juz lepiej-goraczi juz od rana nie ma,delikatna chrypke ma,ale daje jej eurespal,wit c,zyrtec i psikam tantum werde.jak jutro tez tak bedzie to nie pojdziemy do lekarza
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Anabuba no jak są 2 wątki to trudno się połapać trzeba zerkać tu i tam co chwilęa na zamknietym to zaczęłyśmy sie rozpisywać że jest dużo czytania :-)
oj tak.widze ze wam moj temat podpasowal

ide tam zerkne bo dopiero tutaj nadrobilam zaleglosci a tam zaraz znow sie nazbiera

reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
idę spać bo padam dobranoc
dobranoc.
As pewnie jak zwykle wpadnie na duzur nocny:-):-):-)

Podziel się: