wiktoria12
Mama i żona :)
Dobrej nocki papa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HEJ DZIEWUSZKI znajomi pojechali było super fajnie tylko szybko sie skńczyło...wypiłam 3 piwa i có,ż uipłam się ,ale wiecie co???wesolutko mi jakk nie wiem co!![]()
To już raczej z ości na prochKobieto z czego ty chcesz się odchudzać??!! Z kości na ości czy z ości na komórki??
superdziewczyny muszę sie pochwalić.Mój M zrobił mi mega niespodziankę,ale mnie dzis zaskoczył na maksa.
Rozmawialismy dziś przez telefon i jakos sie tak zgadało że całkiem zapomnieliśmy że 2 dni temu była nasza rocznica slubu.Gupio mu się zrobiło i zaczął przepraszać.Nie jestem zła bo leżał z gorączką, ja zreszta też zapomniałam z tego wszystkiego.
Siedzimy sobie z Oliwką i oglądamy "Pierwszą Miłość"a tu Oliwka sie zerwała bo coś usłyszała i woła tata tata.ja mówię to pewnie wójek.Ja patrzę ......
a tu M przyjechałz bukietem kwiatów i bombonierką :-):-):-):-):-)
Ale mi niespodziankę zrobił,byłam mega zaskoczona bo sie go całkowicie niespodziewałam.
Miło było go zobaczyć.
Ale miałąm na niego ochotęale cóż Oliwka nie odstępowała go na krok hmmm więc nici z baraszkowania.
Posiedział z godzinkę i pojechał.
nie chciał dłuzej siedzieć żeby małej nie zarazić.Ale cieszę sie ze się hoć na chwilkę zobaczyliśmy.
fajne.A to zdjęcia Kamilka jak stoji koło telewizora mój korytarz,kuchnia i pokuj gdzie dzieci mają zabawki a drugiego pokoju nie wstawiam bo nie posprzątane było i wstyt![]()
Zazdroszczę Wam dziewczyny, ja mam zawsze do wszystkich daleko. Która ma blisko??!!!a jutro mam gosci
przyjezdza do nas medeuska i anka z Laura
ale fajniee![]()
OJ tak tak takJestem za spotkaniem. Zostawmy dzieci z facetami i siedźmy gdzieś cały weekend hihihi:-)
Adaś ma lekko ponad 3 latka, a ja jestem na kopenhadzkiej-13-stodniowej.luna ile ten chłopiec ma lat?????będzie mi tak łatwiej coś poszukać.
Na jakiej diecie jesteś?????
Z kości na ości słyszałam, ale z ości na komórki??? Dobre!!!Kobieto z czego ty chcesz się odchudzać??!! Z kości na ości czy z ości na komórki??
Agnes, no moja też wczoraj cyrki odstawiaą, aż sę bałam, że coś jej jest. Ale okazało się, że to kaprycho. Podarła się jak odzierany ze skóry kociak prawie przez godzinę i zasnęła.Beata nie stresuj się,pokrzyczy i zasnie,mi Oliwka kiedys też tak robiła i czasem tez sie jej to zdarza ale ja jestem twarda,zawsze usypia bo wie ze to na mnie nie skutkuje.
Oj, a ile wzrostu?Beata Ty chyba nie wiesz co mówisz,muszę zgubić parę dobrych kilo,chcę wazyć 55kg a ważę 61kgwięc troche tego mam nadmiaru
![]()
No kochana, jak słodziutko. Gratuluje męża i rocznicy.dziewczyny muszę sie pochwalić.Mój M zrobił mi mega niespodziankę,ale mnie dzis zaskoczył na maksa.
Rozmawialismy dziś przez telefon i jakos sie tak zgadało że całkiem zapomnieliśmy że 2 dni temu była nasza rocznica slubu.Gupio mu się zrobiło i zaczął przepraszać.Nie jestem zła bo leżał z gorączką, ja zreszta też zapomniałam z tego wszystkiego.
Siedzimy sobie z Oliwką i oglądamy "Pierwszą Miłość"a tu Oliwka sie zerwała bo coś usłyszała i woła tata tata.ja mówię to pewnie wójek.Ja patrzę ......
a tu M przyjechałz bukietem kwiatów i bombonierką :-):-):-):-):-)
Ale mi niespodziankę zrobił,byłam mega zaskoczona bo sie go całkowicie niespodziewałam.
Miło było go zobaczyć.
Ale miałąm na niego ochotęale cóż Oliwka nie odstępowała go na krok hmmm więc nici z baraszkowania.
Posiedział z godzinkę i pojechał.
nie chciał dłuzej siedzieć żeby małej nie zarazić.Ale cieszę sie ze się hoć na chwilkę zobaczyliśmy.
Też tak mogłam, póki nie urodziłam. Jadłam wszystko i w ogromnych ilościach. Teraz zaczynam juz uważać co do ust wkładam, ale ciężko jest się prtzesstawić. Dlatego ta dieta, może zmienię te nawyki podjadania.Nic nie robię. Jem to co lubię czyli fast foody i tym podobne. Mam dobrą przemianę materii po prostu. Zawsze byłam chuda nie szczupła. Teraz mam 172cm i ważę jakieś 51kg
Wituś-dobry? To palant. I ten jego pusty głupi śmiech, normalnie mnie pieni.Oglądacie Momęt Prawdy ten facet jest dobry tylko szkoda mi żony
Kochana żadnego cókru, żadnej soli. Dzieci tego nie potzrebuja. A na 150 ml wody możesz dac dwie i pół miarki kaszki, albo 2 kaszki i jedna mleka. I świat.A ja chciałam powiedziec że Kamilek coraz mniej je cyca a więcej kaszki rano daje mu cyca i na tym koniec później obiad jakiś deserek chrupki popołedniu kaszka i na wieczór no a w nocy cyc ale tek sie zastanawiam czy moge mu tak często tą kaszke dawac ja mu daje 150ml wody i dotego sypie 2 łyżki kaszki,A mam pytanie czy słodzicie troche waszym dziecią kaszke tak do smaku no i dzisiaj popołedniu jedząc tą kaszke zasną bo daje mu butelką.No i śpi w łóżeczku zaraz fotke wkleje łóżeczka jaką mu pościel kupiłam
Goń Luna, goń!!!za chwilę będziecie mieć długą lekturę na tajnym,gdzies za 5min ale się naprodukowałam
Daj znać co z tym gościem, i czy miał serce jak należy. A jak dziś Weronisia?a ja dostaje skretu kiszek-jutro mam miec ta kontrol do odbioru ale nikt nie zadzwonil i teraz nie wiemczy przyjada i o ktorej przyjada.chyba o 8 zadzwonie moze sie czegos dowiem
Weronika juz lepiej-goraczi juz od rana nie ma,delikatna chrypke ma,ale daje jej eurespal,wit c,zyrtec i psikam tantum werde.jak jutro tez tak bedzie to nie pojdziemy do lekarza
a jutro mam gosci
przyjezdza do nas medeuska i anka z Laura
ale fajniee![]()
Nic nie robię. Jem to co lubię czyli fast foody i tym podobne. Mam dobrą przemianę materii po prostu. Zawsze byłam chuda nie szczupła. Teraz mam 172cm i ważę jakieś 51kg
A ile razy w ciągu dnia mu dawałaś kaszke
No a ile razy podawałyście bo nie wiem czy kaszke można podawać jak mleko modyfikowana np NAN chodzi mi o ilość butli w dzień
to jak Ci tak wesolo to bierz si za chlopa:-):-)![]()