wiktoria12
Mama i żona :)
Mamo Helenki śliczne suwaczki a od czego Helenka ma wysypke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SUPERdziewczyny muszę sie pochwalić.Mój M zrobił mi mega niespodziankę,ale mnie dzis zaskoczył na maksa.
Rozmawialismy dziś przez telefon i jakos sie tak zgadało że całkiem zapomnieliśmy że 2 dni temu była nasza rocznica slubu.Gupio mu się zrobiło i zaczął przepraszać.Nie jestem zła bo leżał z gorączką, ja zreszta też zapomniałam z tego wszystkiego.
Siedzimy sobie z Oliwką i oglądamy "Pierwszą Miłość"a tu Oliwka sie zerwała bo coś usłyszała i woła tata tata.ja mówię to pewnie wójek.Ja patrzę ......
a tu M przyjechałz bukietem kwiatów i bombonierką :-):-):-):-):-)
Ale mi niespodziankę zrobił,byłam mega zaskoczona bo sie go całkowicie niespodziewałam.
Miło było go zobaczyć.
Ale miałąm na niego ochotęale cóż Oliwka nie odstępowała go na krok hmmm więc nici z baraszkowania.
Posiedział z godzinkę i pojechał.
nie chciał dłuzej siedzieć żeby małej nie zarazić.Ale cieszę sie ze się hoć na chwilkę zobaczyliśmy.
Dywan w kuchniA jeszcze kuchnia
Popieram cie Mamo Helenki dywan to podstawa a tym bardziej że w kuchni mamy panele i to bardzo sliskie a pozatym jest cieplejmadeuska, przy dziecku walającym się po podłodze, dywan to podstawaJak by nie było od podłogi ciągnie
Ja też nie byłam zwolenniczka dywanów ale musiałam zmienić zadanie
![]()
wiktroia, dokładnie nie wiemPonoc na testy uczuleniowe jeszcze za wcześnie więc zgadujemy
![]()
No to w końcu się przespałaś.Cieszymy się razem z Toba.Witam sie i ja nocka nawet dobra Kamilek chciał kaszkeale mu nie zrobiłam dałam cyca bodużo już pokarmu było a on jadł ale ta zabardzo nie chciał.A zaraz będziemy sniadanie jeśc a wstałam z lekkim bólem brzucha no i mam @ nareszcie czuje sie 100% kobietą
![]()
Yyyy.... szwagierka ma panele w całym domu i w salonie tylko mały dywanik i 2 dzieci zawwsze zdrowamadeuska, przy dziecku walającym się po podłodze, dywan to podstawaJak by nie było od podłogi ciągnie
Ja też nie byłam zwolenniczka dywanów ale musiałam zmienić zadanie
![]()
A ja mam w kuchni parkiet...
wiktroia, dokładnie nie wiemPonoc na testy uczuleniowe jeszcze za wcześnie więc zgadujemy
![]()
Yyyy.... szwagierka ma panele w całym domu i w salonie tylko mały dywanik i 2 dzieci zawwsze zdrowaBedziemy mieszkac na 3 pietrrze wiec od dołu zawsze cieplo
...