reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry piątkowo:)

M juz zdazył mnie wyprowadzic dzisiaj rano z równowagi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jedyny dzien kiedy pojechal do pracy normalnie nie o 5, jak juz chwile sie widzielismy zaraz kłotnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziewczyny muszę sie pochwalić.Mój M zrobił mi mega niespodziankę,ale mnie dzis zaskoczył na maksa.
Rozmawialismy dziś przez telefon i jakos sie tak zgadało że całkiem zapomnieliśmy że 2 dni temu była nasza rocznica slubu.Gupio mu się zrobiło i zaczął przepraszać.Nie jestem zła bo leżał z gorączką, ja zreszta też zapomniałam z tego wszystkiego.
Siedzimy sobie z Oliwką i oglądamy "Pierwszą Miłość"a tu Oliwka sie zerwała bo coś usłyszała i woła tata tata.ja mówię to pewnie wójek.Ja patrzę ......
a tu M przyjechałz bukietem kwiatów i bombonierką :-):-):-):-):-)
Ale mi niespodziankę zrobił,byłam mega zaskoczona bo sie go całkowicie niespodziewałam.
Miło było go zobaczyć.
Ale miałąm na niego ochotę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale cóż Oliwka nie odstępowała go na krok hmmm więc nici z baraszkowania.
Posiedział z godzinkę i pojechał.
nie chciał dłuzej siedzieć żeby małej nie zarazić.Ale cieszę sie ze się hoć na chwilkę zobaczyliśmy.
SUPER:tak::tak:
Szkoda tylko że przytulania nie było:tak::-D
A jeszcze kuchnia
Dywan w kuchni:szok::szok::szok::szok: chce Ci sie to sprzatac:confused::eek::eek: Ja to w całym domu nie mam dywanów- nienawidze odkurzac...:tak::tak:tylko wsypialni chyba bede miala jakis maly przy lozku i w saonie maly pod stolikiem moze kiedys kupie zastanowie sie, poza ty żadnych dywanówww!!!!:-D

madeuska, przy dziecku walającym się po podłodze, dywan to podstawa :tak: Jak by nie było od podłogi ciągnie :baffled: Ja też nie byłam zwolenniczka dywanów ale musiałam zmienić zadanie :sorry:

A ja mam w kuchni parkiet...

wiktroia, dokładnie nie wiem :baffled::confused2: Ponoc na testy uczuleniowe jeszcze za wcześnie więc zgadujemy :angry:

madeuska, przy dziecku walającym się po podłodze, dywan to podstawa :tak: Jak by nie było od podłogi ciągnie :baffled: Ja też nie byłam zwolenniczka dywanów ale musiałam zmienić zadanie :sorry:

wiktroia, dokładnie nie wiem :baffled::confused2: Ponoc na testy uczuleniowe jeszcze za wcześnie więc zgadujemy :angry:
Popieram cie Mamo Helenki dywan to podstawa a tym bardziej że w kuchni mamy panele i to bardzo sliskie a pozatym jest cieplej

Witam sie i ja nocka nawet dobra Kamilek chciał kaszke:-D:-Dale mu nie zrobiłam dałam cyca bodużo już pokarmu było a on jadł ale ta zabardzo nie chciał.A zaraz będziemy sniadanie jeśc a wstałam z lekkim bólem brzucha no i mam @ nareszcie czuje sie 100% kobietą:-D:-D:-D
No to w końcu się przespałaś.Cieszymy się razem z Toba.
A co do tego Ze za bardzo cyca nie chciał--bo dostaje butle--nie tzreba się tak męczyc.

A ja mam w kuchni parkiet...

Yyyy.... szwagierka ma panele w całym domu i w salonie tylko mały dywanik i 2 dzieci zawwsze zdrowa:tak: Bedziemy mieszkac na 3 pietrrze wiec od dołu zawsze cieplo:-D

Poza tym.. z moimi syfiarzami, to ja bym ze sprztaniem nie nadarzała..:no::no::no::no::no: i o 2 dni bym musiala cale dywany prac:baffled::baffled::baffled:
Wiec lepiej dla dziecka jak bedzie miec czyste panele niz brudny dywan:baffled: tymbardziej ze pies w domu, który zreszta tez czasem moze nasikac..:no::no:

reklama
Yyyy.... szwagierka ma panele w całym domu i w salonie tylko mały dywanik i 2 dzieci zawwsze zdrowa:tak: Bedziemy mieszkac na 3 pietrrze wiec od dołu zawsze cieplo:-D

...

No właśnie, najważniejsza kwestia, ja i wiktoria mieszamy w domach wiec inaczej ciągnie od podłogi niż w bloku :tak: A blok blokowi też nie równy, wyjdzie samo w praniu :rofl2::tak:

Do góry