reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kogo znalazłam, to zaproszenie wysłałam, kto się nie ujawnił proszony o kontakt na naszej klasie:-D:-D:-D

Ewa Luna Szymańska
Inowrocław

reklama
madeuska, przy dziecku walającym się po podłodze, dywan to podstawa :tak: Jak by nie było od podłogi ciągnie :baffled: Ja też nie byłam zwolenniczka dywanów ale musiałam zmienić zadanie :sorry:

A ja mam w kuchni parkiet...

wiktroia, dokładnie nie wiem :baffled::confused2: Ponoc na testy uczuleniowe jeszcze za wcześnie więc zgadujemy :angry:
ja mam w salonie panele a w kuchni korytarzu i zlazience terakote.dywan do podstwa.nawet w bloku.Medeuska posiedz tak soibie przez pol dnia na golej podlodze albo raczkuj po niej to sie przekonasz ze to nie jest mile:rofl2:

dobra to teraz mykam na zamknięty:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
anabuba kciuki trzymam wiesz już co i jak z odbiorem????o której komisja????
no jeszcze nic nie wiejm.zaraz chyba zadzwonie bo normalie nerwy mnie zjedza

qrwa!zadzwonilam walsnie do inspektoratu.ma przyjechac jakas baba,mam czekac na telefon.qrwa!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mialam nadzieje ze przyjedzie ten chlop co ostatnio to wiedzialbym jak gadac.a tu dupa!!!!
teraz mam stracha

Witam w piątek! Ach oby do środy i trochę odetchnę.
Pogoda ładna idę dzisiaj z małym na dwór jak da mi się umyć i wyszykować. Ostatnio taki marudny że szkoda gadać. Chyba na ząbki. Coś czuję że będą mu szły i na dole i u góry od razu :no::no::no: masakra oszaleje. Ale dobrze że Radek będzie to nadrobi te 9 miesięcy :tak::tak::tak:
Nocka spokojna, tylko raz wstawałam do bąka bo coś mu się przyśniło, dałam dyda i poszedł spać. Ale za to obudził się o 6.30 :no::no::no:
Ach dobrze że nic w domu robić nie muszę, zupka ze wczoraj, garów nie ma a pranie wczoraj zrobiłam. Teraz niech tylko to małe zaśnie i spokój na jakiś czas :tak::tak:

Jeny co za dziecko to ja nie wiem. Siedzi w bujaku i się gapi cały czas na mnie. Co spojrzę to wali tak nogami że bujak się przesuwa po podłodze o dobre półtora metra :-):-):-) no masakra

qrwa!zadzwonilam walsnie do inspektoratu.ma przyjechac jakas baba,mam czekac na telefon.qrwa!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mialam nadzieje ze przyjedzie ten chlop co ostatnio to wiedzialbym jak gadac.a tu dupa!!!!
teraz mam stracha
Kochana, kciuki zaciśnięte, nic się nie martw-tylko spokój może nas uratować. Baba też ma serce przecież...

A co do wierzgania w bujaku-moja też tak robiła i radocha z tego przeogromna.

Kochana, kciuki zaciśnięte, nic się nie martw-tylko spokój może nas uratować. Baba też ma serce przecież...

A co do wierzgania w bujaku-moja też tak robiła i radocha z tego przeogromna.

oby miala serce!bo z babmi roznie bywa,sczegolnie z urzedniczkami...
az sie trzese cala.nie wiadomo o ktorej przyjedzie inie wiadomoco za baba.moglaby juz wolalabymmiec to juz z glowy

reklama
Do góry