reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

qrwa!zadzwonilam walsnie do inspektoratu.ma przyjechac jakas baba,mam czekac na telefon.qrwa!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mialam nadzieje ze przyjedzie ten chlop co ostatnio to wiedzialbym jak gadac.a tu dupa!!!!
teraz mam stracha
Anabubka trzymam kciuki,bedzie dobrze :tak::tak::tak::tak:

luna mam 165cm a ja dzis zaczynam 1 dzień kopenhandzkiej :tak::tak::tak::tak:
nie wiem czy wytrzymam.

Olowka obudziła mi się przed 4.00w nocy i nie chciała spać,chciałą zebym ją wzieła do siebie do łóżka ale powiedziałąm że nie,no i marudzenie do 6.00 aż w końcu zasnęła.Nie będę jej już brałą bo za bardzo sie juz przyzwyczaiła.ma swoje łóżeczko to niech tam spi a jak may w tójkę mamy spać na jednym łóżku to masakra,nie wysypiamy się nigdy bo ciasno a ona jeszcze sie rozpycha,wierzga nogami,rekami.także koniec.
jak usnełą o 6.00 tak spalismy do 9.00.

Pogada sie ładna zrobiła,słońce swieci na maxa także się cieszę bo będziemy długo dzis długgo na dworze.

reklama
Witam
Mlode dzisiaj niewyspane przez tych czubkow z gory:no:Od 6 sie klocili a od 7;30 pizgali muzyka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:M sie wkur*** i poszedl do nich,nie otwierali drzwi to przyszedl do gory i czekal az beda schodzic:tak:No i sie doczekal-i to co sie tam dzialo to slyszeli chyba wszyscy ale mam to w dupie moze wkoncu bedzie spokoj jak nie to to byl dopiero poczatek

ANABUBKA
Trzymam kciuki za rozmowe z ta babka:tak::tak::tak:Napewno bedzie oki:-)

AGNES
Powodzenia w nowej diecie;-):-)

U nas tez pogoda sliczna,samo slonce i delikatny wiaterek

Oj Agnes, to nie tak źle, wyglądamy z tusza podobnie. Powodzenia w diecie i pamiętaj, że nic spoza listy. I mam kilka rzeczy poprawionych z tej diety, bo ktoś na przestrzeni "lat " troszkę ją modyfikował, więc jakby co, to mów.
Moja tez do naszego rano się pch ai kwili i płacze-Piotra juz w tedy nie ma , bo w pracy, wiec jak bardzo zmeczona nocką jestem to ja biore, a jak nie, to nie.

Anabuba-wiem, pracowałam w skarbówce, ale i tam są ludzie. Liczę, że i Tobie sie taki ludź trafi.

Dowikla służe pomocą. Mam tyle energii i nerwów że wszystko rozsadzę. A wiem co to znaczy mieć nienormalnych sąsiadów. Co chwilę jacyś się wprowadzają. Teraz mam nowych remont robili prawie 4 miesiące więc mam nadzieję że już skończyli. Sąsiad fajny ale sąsiadka już mi się niepodoba :no::no::no:

reklama
4 miesiace-to pikus w porownaniu z moimi sasiadami:szok::tak:
Ci robia remont od kiedy tu mieszkam czyli 5,5 lat a do tego stale nam zalewaja kuchnie bo ci gowniarze wszystko robia sami no i calymi dniami muza i pies ktory na spacer wychodzi raz na tydzien:szok::szok::szok::szok:

Lece przyniesc mlodym platki i zrobic wyrko

Do góry