reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja jej smaruję bobodentem ale to chyba nie pomaga :baffled:
spróbuje kupić ten dentinox może zadziała bo ona nie śpi prawie wcale a ja jestem już ponad dobę na nogach z 2 godz snu i to przerywanego oby jej pomogło ponoć najgorzej przechodzą dzieci wyrzynanie się 3 -ek jakona przy 1 ma takie problemy to nie wiem co będzie przy tychtrójkach

reklama
szok :szok::szok::szok::szok:
Mamo Helenki od zawsze nie mam dywanów.Jak Kubuś chciał się bawić na podlodze to rozkładalismy duży gruby koc.
Po zabawie wszystkie zabawki są na kocu.Zwijam koc ,podnoszę do góry i bezpośrednio do skrzynek przesypuje zabawki.
W ten sposób sprzątanie zajmuje mi maź 2 minuty i po kłopocie.:-)
hehhe.moja z zabawkami po calym domu chodzi:rofl2:

cześć dziewczyny tu zoombi:-D
kurcze kolejna noc nieprzespana Lena cały czas temp 37,4-38,5
podaję jej wedle zalecenia ibum w syropie ale juz sama nie wiem czy to działa cały dzien noszenie na rękach i płacz własnie włożyłam ją do kojca ale juz marudzi:-(
nie mam juz sił normalnie a najbardziej martwi mnie to że prawie nic nie je i czuję się bezradna co zrobić żeby jej jeszcze ulżyć z tymi zebami?
Laura przechodziła spokojnie ząbki wiecie może jak długo taki stan może się utrzymać? i czy to jej nie zaszkodzi tak długo nawracający się stan goraczkowy?

mlena tak dlugo i taka goraczka to nie moga byc zwykle zabki:no:albo moze cos z gardlem albo zeby ale-synek mojego brata tez tak goraczkowal przez 3-4dni,mysleli ze moze trzydniowka ale nie usatepowal, ze moze zeby,ale nie tyl;e di goraczka.poszli do lekarza-dzieciak ma 1,4rok i dopiero 2 zeby,okazalo sie ze zeby kolejne wychodza i to kilka ale dostal zapalenia jamu ustnej i zaplenie okostnej!
dlatego jak goraczka utrzymuje sie kilka dni bez dodatkowyc objawow to trzeba isc do lekazra,moze to tez byc zapalenie ukladu moczowego.

hehhe.moja z zabawkami po calym domu chodzi:rofl2:

mlena tak dlugo i taka goraczka to nie moga byc zwykle zabki:no:albo moze cos z gardlem albo zeby ale-synek mojego brata tez tak goraczkowal przez 3-4dni,mysleli ze moze trzydniowka ale nie usatepowal, ze moze zeby,ale nie tyl;e di goraczka.poszli do lekarza-dzieciak ma 1,4rok i dopiero 2 zeby,okazalo sie ze zeby kolejne wychodza i to kilka ale dostal zapalenia jamu ustnej i zaplenie okostnej!
dlatego jak goraczka utrzymuje sie kilka dni bez dodatkowyc objawow to trzeba isc do lekazra,moze to tez byc zapalenie ukladu moczowego.

dzwoniłam kurcze do lekarki to mi powiedziała że spokojnie to na pewno żeby :wściekła/y:
teraz już sama nie wiem bo ona płacze i krzyczy wręcz a nie ma juz na dzisiaj mumerków jutro sobota nie wiem co robić na dodatek w weekend bedę sama bo L ma szkolenie z firmy

a ja ciaglew czekam zestresowana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
co ta baba sobie mysli ze caly dzien bede na nia czekac?
penie ma przerwe na obiad.....

mala sie kreci w lozeczku i mozeniedlugo usnie. to ja wyjde troche na powietrze bo mozg mi sie zlasuje calkiem

dzwoniłam kurcze do lekarki to mi powiedziała że spokojnie to na pewno żeby :wściekła/y:
teraz już sama nie wiem bo ona płacze i krzyczy wręcz a nie ma juz na dzisiaj mumerków jutro sobota nie wiem co robić na dodatek w weekend bedę sama bo L ma szkolenie z firmy

a ile dni ma ta goraczke?
a nie mozesz gdzies prywatnie isc?albo na ostry duzur do szpitala

mlena na antka bobodent ani sachol nie działa:no::no::no::no:kupiłam dentinox gel czopek viburkolu i wiem że żyję a antek też gorączkował 3 dni darł się nosiłam go na rękach nie jadł byłam z nim u lekarki bo też myślałam że może to gardło ale obejrzała go zbadała i okazało się że antkowi pchają się na raz 6 zębów i stąd te problemy.......powiedziała mi że wykluć się mogą rownie dobrze za tydzień jak i za 2 miesiące ale jak widzę że płacze trze dziąsła marudzi to gel na noc czopek i jest dużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżo lepiej:tak::tak::tak:

No i taka robota
Miał pracować do 18, a wraca o 14
A ja się tu zasiedziałam, i nic nie zrobione, obiad w polu, burdello w chacie, FUCK

reklama
my też stosujemy Dentinox gel i czopki Viburcol jk jest tragicznie w nocy.I działa.

a my nie mozemy zadnego zelu:-(mala po lidokainie dostaje alergicznej chrypy:-(
zostaje tylko viburcol,ale na szczescie zeby jej wychodza dosc agodnie tak jak Paulinie.no teraz to ma wszytskie tylko 5 brakuje,ale gdzies za rok jakos.

mala usnela to ja ide sie przewietrzyc bo skisne zaraz

Do góry