reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My juz po spacerku:tak:Mlode sa niezle wymeczone i juz spia-tylko polozylam je do lozeczek:-);-)
Ja jak moi byli mali to tez stosowalam dentinox ale teraz nie daje dziewczynkom nic na zabkowanie:no:Zeby wychodza Im w sumie bezobjawowo wiec jest oki:-)

reklama
a ile dni ma ta goraczke?
a nie mozesz gdzies prywatnie isc?albo na ostry duzur do szpitala

w środe wieczorem się zaczeło, żadnych szpitali dziecięcych w warszawie miałam juz z nimi do czynienia i nigdy więcej !!!! jak będzie trzeba to wezę objazdową pomoc doraźną dla dzieci do domu

Przejrzałyście te place zabaw?
No masakra!

:no::no::no:

te place to jakis koszmar aż się wierzyć nie chce zdziwiło mnie bardzo jedno zdjęcie dzie mama fotografuje córeczkę przy tym olbrzymim pająku - koszmar:szok:

mlena na antka bobodent ani sachol nie działa:no::no::no::no:kupiłam dentinox gel czopek viburkolu i wiem że żyję a antek też gorączkował 3 dni darł się nosiłam go na rękach nie jadł byłam z nim u lekarki bo też myślałam że może to gardło ale obejrzała go zbadała i okazało się że antkowi pchają się na raz 6 zębów i stąd te problemy.......powiedziała mi że wykluć się mogą rownie dobrze za tydzień jak i za 2 miesiące ale jak widzę że płacze trze dziąsła marudzi to gel na noc czopek i jest dużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżo lepiej:tak::tak::tak:
Biedaczek:no::no::no:
Dobrze z ten zel i czopki pomagaja:tak::tak::tak::tak:

malinka dzięki juz wszystko zapisałam zaraz dam znać mojemu L co ma kupić w aptece Lena zawsze lubiła jak jej się masowało palcem dziąsła teraz nie pozwala sobie nic włozyc do buzi przeraziłaś mnie tymi miesiącem :no::no::no:
mam nadzieję że tak długo to nie potrwa bo wszyscy padniemy z małą na czele
przed chwilą dostała na zbicie temp. wypiła chociaż herbatkę i zasnęła bidulka

no ja już się też przewietrzyłam. Musiałam koleżankę zawieść do szkoły to od razu zostałam z małym na chwilę powspominać stare czasy :tak::tak::tak::tak:
Teraz śpi. Potem zje i na dwór, muszę zakupy zrobić ach :baffled:

Mlena mojemu tez wychodzą ale nie marudzi na szczęście i nie płacze bynajmniej narazie. Ja slyszałam że te żele to nic nie dają. Żeby pomogły trzeba by masować pół godziny tym żelem. Najlepiej to czopki przeciwbólowe stosować. Tak mówił nie jeden pediatra jak oglądałam program o tym :tak::tak::tak: Ale widzę że urodziłaś dwa dni przede mną hehe :-D:-D:-D

Mlena mojemu tez wychodzą ale nie marudzi na szczęście i nie płacze bynajmniej narazie. Ja slyszałam że te żele to nic nie dają. Żeby pomogły trzeba by masować pół godziny tym żelem. Najlepiej to czopki przeciwbólowe stosować. Tak mówił nie jeden pediatra jak oglądałam program o tym :tak::tak::tak: Ale widzę że urodziłaś dwa dni przede mną hehe :-D:-D:-D

Beatka ja mam w domu zel Calgel-no i jest dobry bo sama proowalamjak mi 8 wychodzila:-):-):-)takie smieszne odretwienie daje:-)

reklama
Do góry