reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
dziewczyny a jak wasz pazyl?????????????????????????
bo ja stanełam na 17 poziomie próbuje rozgryź pierwszą zagadkę a punktów mam 25a jak tu dojś do 100 punktów
![]()
Ja mam 39

medeuska
październikowa mama'09
narazie doszłam tylko do 13 godz.. potem przeczytam reszte bo ide robic obiad, dopiero wróciłam...... 
bede pozniej, po brzyduli

Nie mozna nic, tylko wodemedeuskja bo Ty przerobiłaś tą dietę kopenhandzką,mozna ja nieco zmodyfikować?????
chodzi mi o tym w miedzy czasie przegryźć jedną marchewkę czy 1 jabłko??????czy w ogóle nic a nic.w sumie to nie ma w niej żadnych owoców,tak troche mało witamin,słyszałam że ta dieta wyniszcza strasznie organizm a nie chciałąbym po jej skończeniu żeby miec poniszczone i słąbe paznikcie i wypadające włosy z braku witamin.
a przecież 1 marchewka czy jabłko czy 1 wafel ryżowy ma minimalna ilość kalorii.a juz nie jest sie tak wygłodniałą.
także czekam na rady.
na razie jadę jak w jadłospisie tej diety czyli sniadanie zaliczone kawa z 1 kostką cukru wrecz super.zajebiste te śniadanie
opijam się włąsnie wodą żeby nie czuc głodu![]()
Tylko wode, ja nic nie zmienialam, tam pissało ze nie mozna nic, nawet gumy do żucia, ja sie do tego stosowałam..medeuska a w tej diecie to można pić tylko wodę w między czasie czy mozna też czerwoną herbatę???????
bede pozniej, po brzyduli

madziulanatasza
Fanka BB :)
Luna ż p to znaczy żreć połowe ,a mż ,tzn,mniej żreć ,sens ten sam...malinka ja sobie strzeliłam zapiekanke z razowca w sandwichu,było pycha z pieczarką i papryką i keczupem oczywiście,aż tak się nie głodzę ,bo boję się ,że pęknę,a żołądek i tak się skurczy ,no bo co tu mówić ,taka zapiekanka to tylko po podniebieniu się rozeszła...Luna ja do kopenchaskiej to się nawet nie bioręMalinka i Madziulanatasza a na jakiej wy diecie w końcu jesteście? Na tej co ja? Na kopenhadzkiej?

madziulanatasza
Ja już pierwsze efekty widzę
brzuch mogę wciągnąć

reklama
madziulanatasza
najbardziej to mi cycków szkoda ,bo niestety one chudną pierwsze ,a teraz eleganckie c posiadam....
Podziel się: