reklama
Joanna73
uzależniona od BB
Te kotleciki to nic innego jak mortadela pokrojona w grubsze plastry ,posypana przyprawą kebab -gyros i panierowana w jajku i bułcejoanna nawet nie wiesz jak mi twój wojtek przypomina adama jota w jote
joanna ja poproszę o przepis na to ciasto i na kotleciki też lubie tnie fajne szybkie potrawy
madziulanatasza akurat rybkę to ja wolę z folia tam szaleństwo objadłam się jak bąk
a ty tu nie fisiuj ja muszę wygrać
anabuba co z tobą bo ja nawet na spacer nie poszłam tylko moi a ja sprzątam i kompa okupuje
no dziewczyny moje kochanie coś ruszyło w kierunku sexuadam w szkole jeszcze a on zabrał julke i antka na plac celem jak powiedział wymęczenia ich bo wieczorkiem powiedział zrobimy sobie wspólny prysznic napijemy się drinka.........................................uch się będzie działo..................wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()

Jak to nie;-)Ja jestem tak z doskoku,JOANNA jest i gdzie mi migła WIKTORIAWpadłam poczytać i zobaczyć co u Was a tu nikogo nie ma.![]()

Ja zjadam sobie danio jagodowe ale i tak jestem głodna
Mam nadzieje ze M nie zje calego obiadu to z przyjemnoscia odsmaze sobie jak mlode beda spaly

Babcia zrobila szare kluchy z podsmazanym boczkiem i do tego gotowana kapucha mniam,mniam
:-)

Mam nadzieje ze M nie zje calego obiadu to z przyjemnoscia odsmaze sobie jak mlode beda spaly

Babcia zrobila szare kluchy z podsmazanym boczkiem i do tego gotowana kapucha mniam,mniam

Ja podobnie robię rafaello ,ale bez jajek i troszkę inne ilości.Te kotleciki to nic innego jak mortadela pokrojona w grubsze plastry ,posypana przyprawą kebab -gyros i panierowana w jajku i bułce![]()
;-)
a ciasto to tak mialam 2 paczki herbatników(takie wieksze ok20 szt w paczce) i mała paczkę krakersow lajkonika a masa budyniowa to : 3/4 l mleka 6 łyżek cukru cukier waniloiwy 2 jajka 3łyżki mąki ziemniaczanej ,3 łyżki mąki pszennej Szklankę mleka gotuje a w reszcie rozrabiam mikserem jajka obie mąki cukry i wlewam na gotujące mleko i zmniejszam gaz i mieszam aż zgęstnieje Potem zostawiam do wystudzenie Potem dodaje maslo najlepiej jak sie wcześniej wyjmie i po trochu masla i masy i mieszam Dziś podzieliłam i do jednej częsci dalam wiórki a do drugiej kilka łyżek capucino rumowego iWarstwami ciastka ,krem ciastka krem ciastka i cienka warstwa kremu i posypka starta czekoalda albo wiórki
![]()
Zasada ta sama.
Rafaello jest pyszne,więc i Twoje ciasteczko też pewnie jest pyszniutkie.
Kotlety z mortadeli też nieraz robię i naprawdę są pyszne.
Ostatnio jednak posmakowały mi bardziej "oszukane nugetsy"
Też się je robi szybko,tanio i smaczne są.
Taki obiadek to grzech nie zjeśćJa zjadam sobie danio jagodowe ale i tak jestem głodna
Babcia zrobila szare kluchy z podsmazanym boczkiem i do tego gotowana kapucha mniam,mniam:-)

Przepraszam za wcześniej,ale nie widziałam,że jesteście.

wiktoria12
Mama i żona :)
Jestem jestem tylko czytałam a sporo tego a ja nawet nie mam czasu na BB w dzień bo ciągle na polu coś robie.Dzieci śpią a ja ide po jogurta i jabłko i to moja dzisiejsza kolacja a Kamil jadł dzisiaj tylko raz cyca a niania sie sprawdza.Ide sobie cherbatke zrobic i zjesc przyniosłam sobie jeszcze drożdzówke francuską
reklama
Smacznego:-)Jestem jestem tylko czytałam a sporo tego a ja nawet nie mam czasu na BB w dzień bo ciągle na polu coś robie.Dzieci śpią a ja ide po jogurta i jabłko i to moja dzisiejsza kolacja a Kamil jadł dzisiaj tylko raz cyca a niania sie sprawdza.Ide sobie cherbatke zrobic i zjesc przyniosłam sobie jeszcze drożdzówke francuską
Dzielny Kamilek

Podziel się: