wiktoria12
Mama i żona :)
Ja uciekam dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Udanego wieczoru i smacznego .dziewczynki przyznaje bez bicia nie czytałam wpadłam tylko powiedzieć dobranoc korzystam z chwilki że moje kochanie się prysznicuje;-)dla wtajemniczonych wypił sok ananasowyno to dobrej nocy kobitki pisze wam z drineczkiem w łapce ten to ma kalorii
ale zaraz spale
![]()
My juz wszyscy po kapieliDziewczynki wypily mleczko i spia w lozeczkach a Dominik usna mi na dywanie ogladajac Batmana
malinka upojnej nocy zyczędziewczynki przyznaje bez bicia nie czytałam wpadłam tylko powiedzieć dobranoc korzystam z chwilki że moje kochanie się prysznicuje;-)dla wtajemniczonych wypił sok ananasowyno to dobrej nocy kobitki pisze wam z drineczkiem w łapce ten to ma kalorii
ale zaraz spale
![]()
mnie rowniez kazala przekazac ze te esemesy dodaja jej sil i dziekuje za wsparcienapisałam Aleksi.Aleksia dziekuje wam wszystkim![]()
nieeeeeee no padne zaraz...A ja Wam zapomniałam napisać jaki numer dziś znów Kubuś w przedszkolu wywinął
Jakby nie wywinął to nie byłby sobą.
Powiedział cioci w przedszkolu że:
nie lubi tego przedszkola,
nie lubi tutaj żadnej cioci
w poprzednim przedszkolu było lepiej,
Plac zabaw jest do bani
zabawki są do dupy
Oberwało się każdej pani,która do niego podeszła.
W końcu dyrektorka nie wytrzymała i zapytała go ,dlaczego on tego wszystkiego nie lubi?
A Kuba wypalił
No Ty się jeszcze pytasz?
Tam nie robiłem nic a tu muszę pracować.
No to co?
Mało? Mało? Mało?
Padłam jak mi opowiadały
To mały aparat polityczny jak Kaczyński.
A rzeczywiście zwymiotował wtedy na zawołanie skubaniec.Jest zdrowy jak koń.
uuuuuuu to czekamy na relacje jutro na tajnym ....dziewczynki przyznaje bez bicia nie czytałam wpadłam tylko powiedzieć dobranoc korzystam z chwilki że moje kochanie się prysznicuje;-)dla wtajemniczonych wypił sok ananasowyno to dobrej nocy kobitki pisze wam z drineczkiem w łapce ten to ma kalorii
ale zaraz spale
![]()