reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No Kubek jeszcze śpi. Jak wstanie to amku i na spacer. Dosyć długo ostatnio mi śpi rano :tak::tak::tak:

Ale jestem coś wkurzona od trzech dni dosłownie bym wszystko rozniosła. Zawsze tak mam tydzień przed okresem i oby się sprawdziło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U mnie siostra robi obiad ale nie wiem czy będę coś jeść bo brzuszek boli od rana. Chyba ciepłej herbatki się napije zaraz :-:)-:)-(

reklama
a ja obiadek mam podszykowany tona prania wyprasowana zaraz następne nastawie jula u koleżanki 2 podwórka dalej adam siedzi i się nudzi piotr jeszcze z antkiem na spacerku ale milusio:tak::tak::tak::tak:
wiktoria ja też laptop ale niestety internet po kablu:sorry::sorry:
beata ania niebawem na bb będzie wraca do siebie z polski:tak::tak:
patrysia ale twój sewciu szybko je zupkę ja antkowi dopiero gotuję mam nadzieję że mu będzie smakowała ma ziemniaczka pierś z kurczaka pietruszkę seler marchewką koperek kalafiorek potem tylko blender w ruch i będzie szamał:tak:

wpadlam sie przywitac:-)
wkoncu bede tu zagladala codziennie
Wczoraj wyjechalam o 11 z Myslowic i na miejscu bylismy o 20:30
Laura troszke marudzila ale teraz jestem szczesliwa ze wkoncu dotarlysmy do naszego mieszkanka
W Polsce bylo bardzo milutko i udalo mi sie wszystko zalatwic:tak:
Nadrobic nie dam rady ale zapewne w wolnej chwili poczytam poi lebkach

Tajny juz odwiedzilam:cool::rofl2:

Teraz musze ogarniac mieszkanko bo zapuszczone kurzu wszedzie mnostwo:crazy: ehhh ale dam rade jutro ostre sprzatnie:tak:

reklama
wpadlam sie przywitac:-)
wkoncu bede tu zagladala codziennie
Wczoraj wyjechalam o 11 z Myslowic i na miejscu bylismy o 20:30
Laura troszke marudzila ale teraz jestem szczesliwa ze wkoncu dotarlysmy do naszego mieszkanka
W Polsce bylo bardzo milutko i udalo mi sie wszystko zalatwic:tak:
Nadrobic nie dam rady ale zapewne w wolnej chwili poczytam poi lebkach

Tajny juz odwiedzilam:cool::rofl2:

Teraz musze ogarniac mieszkanko bo zapuszczone kurzu wszedzie mnostwo:crazy: ehhh ale dam rade jutro ostre sprzatnie:tak:
Witaj Anka dobrze że jesteś już w domu no i nareszcie będzieszna BB a kiedy ten ślub macie.Witam jeszcze raz;-);-)

Do góry