reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja mialam wyrywana czworke :baffled:

ale to jakby zarazstalo...
aj nie wiem :eek:

:-)
HI HI pATRYSIA ,ALE WTOPA,ALE TO JUŻ BLISKO ,A PRAWIE TO SAMO..ja już jestem ,było prawie super ,nie daliśmy rady do malinki wpaść ,oraz kupiliśmy trójramienną suszarkę ogrodową za gapowe,teraz to już tylko śmiać sie z tego nam zostaje:-Dnie kupiliśmy też deseczek na ławkę bo m zapomniał! zmierzyc ,nogiii mniew bolą ,że hej.m teraz nie ma bo szef zadzwonił i wyszedł na trochę ,a ja korzystam z okazji i odwiedzam was:tak::tak::tak::tak:idę zobaczyć na tajny...:-D:-D:-DAs ,życzenia będą 28:tak::tak::tak::tak: Beata matury zdanej ,życzę ,trzymam kciuki ,,,dasz spoko radę:tak::tak::tak::tak:

reklama
pewnie tv oglądają:-D
Goście ode mnie niedawno poszli,
ja sie wykapałam przed chwilą i zaraz kłade sie spac, kolejny nieciekawy dien z m... i mam to w d.. jest coraz gorzej.. wojna sie będzie chyba toczyc i toczyc... i trudno

Wpadam na tajny zobaczyc co tam ciekawego słychac i Wasze fotki pooglądac:tak:

reklama
B bys chciala? ja mam duże C i wg mnie za mały:baffled::baffled:
No wiesz to już chyba tak jest że te dziewczyny które maja duże piersi chciały by miec małe a te co mają małe chcą miec mniejsze ale są i taki które mają duże a chcą miec jeszcze większe ja odkąt mi urosły to miałam duże jak byłam w 8 miesiącu z martynką to były bardzo duże wstawie fotke to zobaczycie.Ja chciała bym miec B no albo małe C

Do góry