reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to ja posprzatałam to co najwazniejsze:tak::tak::tak:
I nawet troszke poprasowałam:szok:
Niedlugo szykujemy sie na spacer:-)a po spacerze ciag dalszy zapierniczania:-p

Pogoda taka sobie niby maja byc 24 stopnie ale strasznie wieje:no:

wiktori tak tak do końca :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-)

bielizna fajniutka :tak::tak::tak::tak:

to mnie najbardziej u niego wkurza,on zawsze jest zmęczony i musi sie wyspać a ja to niby robocop ????? mimo ze mam niewyspaną noc to i tak zero zrozumienia :sorry:

Wy też tak macie?czy wasi mężowie są bardziej wyrozumiali?:rofl2:
nie przejmuj sie wiekszosc facetow tak robi:tak::-D Kobiety sa jak roboty nigdy nie moge chorowac byc zmeczone i zawsze musza byc wyspane:sorry:
Dzień dobry z rana:-)
Nadrobiam zaległosci::tak:
Ale zaszalałas:-D Mi sie przydał taki rajd po sklepach:-D tyle że teraz na mnie nic nie pasuje i nic fajnie nie wygląda:baffled:
3????????????:szok: i doczytałam że do końca:szok:ni eno u nas z przerrrrrwą to 2 max..:baffled: wiecej to w ciągu całego dnia, ale nie na raz:szok:

Widze że zakupki sie udały:tak: Jak ja Wam tego zazdroszcze:-D

Ja juz po sniadanku, pranie sie pierze, zaraz sie wezme za ścielenie łózek, potem za prasowanko....:baffled:
kurcze ja juz szaleje od rana dlatego dopiero teraz weszlam:baffled: ale prasowanie tez mnie czeka:szok:
Witam.
Kuba mocno chory.:wściekła/y::wściekła/y:
Zajrzę później.
mnostwa zdrowka zyczymy!!
I ja sie witam zle sie czulma mam problemy z sercem i nie wiem czy na tle nerwowym czy jest jakas inna przyczyna a dzis boli mnie glowa o 11 mam 2 godziny jazdy bo w srodę kolejny egzamin jakja mam juz dosc tego prawa jazdy gdyby nie to ze tyle kasy poszlo to bym zrezygnowala:wściekła/y::crazy: pozdrawiam i postaram sie popludniu nadrobic :-)
moze to byc na tle nerwowym:eek:
Witam się i ja

Kubek zrobił mi pobudkę o 6.00 ale poleżał spokojnie do 7 więc dałam mu jeść i teraz śpi.
Głowa coś mnie boli. To głupie ciśnienie raz spada raz rośnie i człowiek chodzi jak pokręcony :no::no::no:
Jeszcze dzisiaj muszę lecieć po zasiłek na dziecko, normalnie 49 złoty aż się nie opłaca dupy podnosić!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oj te nerwy mnie wykończą dosłownie. Niech ten okres dostanę bo nie ręcze za siebie. Jeszcze w środę Radek przyjeżdża to go chyba rozniosę....
Ach wdech wydech i nie działa :crazy:
Beata mi by sie nie chcialo leciec az po 49zl ale to zawsze jakis grosz:rofl2:
Witam i ja:-)
Mlode buszuja od 8;30,Dominik w przedszkolu:tak:
Jak Go zaprowadzilam i szlam do domu to weszlam do przychodni po recepte na mleko i musze pamietac zeby ja odebrac jak bedziemy na spacerku;-)

Ja tez na dzisiaj planuje sobie prasowanie:tak:Do tego musze posprzatac cala chate,wyprac jeszcze jedna pralke i chcialabym zmienic posciel:szok:Co mi sie z tego uda to sie zobaczy:-D

ja mam tak samo czekam na proszek bo mi sie skonczyl posciel juz przebrana i z wierzchu sprzatniete:laugh2:Prasowanie wieczorem jak Laura pojdzie spac:baffled:

reklama
Do góry