reklama
no tak ja w Bgouszowicach a medeuska w Zorach to pare kmpatrysia to Wy z medeuską to chyba blisko od siebie mieszkacie co?że macie takie spotkanka????kurczę zazdroszczę Wam na serio![]()

No to ja posprzatałam to co najwazniejsze

I nawet troszke poprasowałam
Niedlugo szykujemy sie na spacer:-)a po spacerze ciag dalszy zapierniczania
Pogoda taka sobie niby maja byc 24 stopnie ale strasznie wieje

I nawet troszke poprasowałam

Niedlugo szykujemy sie na spacer:-)a po spacerze ciag dalszy zapierniczania

Pogoda taka sobie niby maja byc 24 stopnie ale strasznie wieje

anka26_x_07
Mama Laury :)
nie przejmuj sie wiekszosc facetow tak robiwiktori tak tak do końca:-):-):-)
bielizna fajniutka
to mnie najbardziej u niego wkurza,on zawsze jest zmęczony i musi sie wyspać a ja to niby robocop ????? mimo ze mam niewyspaną noc to i tak zero zrozumienia
Wy też tak macie?czy wasi mężowie są bardziej wyrozumiali?![]()

kurcze ja juz szaleje od rana dlatego dopiero teraz weszlamDzień dobry z rana:-)
Nadrobiam zaległosci:
Ale zaszalałasMi sie przydał taki rajd po sklepach
tyle że teraz na mnie nic nie pasuje i nic fajnie nie wygląda
![]()
3????????????i doczytałam że do końca
ni eno u nas z przerrrrrwą to 2 max..
wiecej to w ciągu całego dnia, ale nie na raz
Widze że zakupki sie udałyJak ja Wam tego zazdroszcze
Ja juz po sniadanku, pranie sie pierze, zaraz sie wezme za ścielenie łózek, potem za prasowanko....![]()

mnostwa zdrowka zyczymy!!Witam.
Kuba mocno chory.
Zajrzę później.
moze to byc na tle nerwowymI ja sie witam zle sie czulma mam problemy z sercem i nie wiem czy na tle nerwowym czy jest jakas inna przyczyna a dzis boli mnie glowa o 11 mam 2 godziny jazdy bo w srodę kolejny egzamin jakja mam juz dosc tego prawa jazdy gdyby nie to ze tyle kasy poszlo to bym zrezygnowalapozdrawiam i postaram sie popludniu nadrobic :-)

Beata mi by sie nie chcialo leciec az po 49zl ale to zawsze jakis groszWitam się i ja
Kubek zrobił mi pobudkę o 6.00 ale poleżał spokojnie do 7 więc dałam mu jeść i teraz śpi.
Głowa coś mnie boli. To głupie ciśnienie raz spada raz rośnie i człowiek chodzi jak pokręcony
Jeszcze dzisiaj muszę lecieć po zasiłek na dziecko, normalnie 49 złoty aż się nie opłaca dupy podnosić!!
Oj te nerwy mnie wykończą dosłownie. Niech ten okres dostanę bo nie ręcze za siebie. Jeszcze w środę Radek przyjeżdża to go chyba rozniosę....
Ach wdech wydech i nie działa![]()

Witam i ja:-)
Mlode buszuja od 8;30,Dominik w przedszkolu
Jak Go zaprowadzilam i szlam do domu to weszlam do przychodni po recepte na mleko i musze pamietac zeby ja odebrac jak bedziemy na spacerku;-)
Ja tez na dzisiaj planuje sobie prasowanieDo tego musze posprzatac cala chate,wyprac jeszcze jedna pralke i chcialabym zmienic posciel
Co mi sie z tego uda to sie zobaczy
![]()
ja mam tak samo czekam na proszek bo mi sie skonczyl posciel juz przebrana i z wierzchu sprzatniete

reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Patrysia tu jest moj brzuszek Stare Galerie BabyBoom - Najczęściej oglądane/ale brzunio pamietam Twoj ale chyba te moje wymiary Cie pobily
ciezko sie nosilo ale bylo warto!

Podziel się: