reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam,we mnie trochę życia wstąpiło,wyobrażcie sobie ,że ja juz z gminy wróciłam wszystko załatwiłam i póki co mogę się odprężyć :tak::tak::tak::tak::tak:Po południu tylko swoje dochody znajomej księgowej zaniosę ,to do jutra mi to zrobi i wyślę :tak: AS- Kubusiowi dużo zdrówka życzę:-)BOIRĘ SIĘ ZA ZUPKĘ SEROWĄ CIUTKĘ ZMODYFIKOWANY PRZEPISIK MALINKI ZUPKA PYCHA:-D

Ja juz też jestem pisałam teraz na tajnym no i troche sie upisałam.A tak to w ośrodku byłam Kamilek ma przesuszoną skóre na głowie od mycia mydłem mam mu myc teraz szamponem z seri EMOLIUM zaraz ide co robic bo siedze i nic nie robie.
Patrysia znalazłaś to zdjęcie

Witam,we mnie trochę życia wstąpiło,wyobrażcie sobie ,że ja juz z gminy wróciłam wszystko załatwiłam i póki co mogę się odprężyć :tak::tak::tak::tak::tak:Po południu tylko swoje dochody znajomej księgowej zaniosę ,to do jutra mi to zrobi i wyślę :tak: AS- Kubusiowi dużo zdrówka życzę:-)BOIRĘ SIĘ ZA ZUPKĘ SEROWĄ CIUTKĘ ZMODYFIKOWANY PRZEPISIK MALINKI ZUPKA PYCHA:-D
fajnie ze juz cos zalatwilas :tak:
mniam smacznie sie czyta ta zupke :tak::tak::tak:

my po spacerku i zakupach-sprawdziłam konto z nadzieją na zwrot podatku ale echo:-:)-:)-(
jula została u koleżanki a ja muszę za obidek się zabrać dla ferajny gulasz z kaszą a ja mam mięsko pieczone w foli + surówka jami:tak:
madziula ale expresem załatwiłaś ty byłaś w naszej gminie napewno to była nasza:szok::szok::szok::szok:bo tak szybko ci poszło jak nie u nas:-D:-Dmadziula jak dietka???????????? wygram???????????:rofl2:
zaraz wpadne na tajny tylko mój awanturnik coś protestuje:sorry::sorry::sorry:

a mój gangreniak nie śpi a ja mam tyle roboty no i na tajnym chciałam ci patrysia napisać.........
laski słyszałyście piaska ....chodź,przytul,przebacz.....??????????????no odpływam......

reklama
Do góry