reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam z rana:happy:
nocka dość ciężka antek budził się 6 razy na koniec o 5 poszedł do nas do łóżka i ospał do 7:sorry::sorry::sorry:
a ja wczoraj jak głupia prawie do 1 siedziałam na you tubie i słuchałam muzyki spisywałam sobie piosenki potem sobie z netu ściągnę....same starocie w większości ale takie milusie każda to jakaś historia w moim życiu albo wspomnienie..................
joanna będzie dobrze zdasz a jaka to frajda mieć prawko:tak::tak::tak:
luna super że się ułożyło pisz na tajnym bo umre z ciekawości:tak::tak::tak:
mlena to super że malutkiej pomaga gel i czopki będzie dobrze:tak:
as zdrówka dla kubusia co mu jest???????????
mój antocha też wczoraj zwrócił i 2 brzydkie kupy zrobił ale już jest ok:tak:
u nas dzisiaj słonko za chmurami i wieje.....jula nieszczęśliwa bo chciała sandały ubrać ale nadrabia chodzi w nich po domu:-D:-Dadam pojechał na wycieczke szkolną do goleniowa na lotnisko:happy:
dziewczyny która dobrze zna angielski????????mam 2 strony do przetłumaczenia:sorry:
laski co robicie na majówke?????????????????????????
malinka zwroc sie do myszuni!!!!!!!!!ona jest lektorka angielskiego wiec z pewnsocia Ci przetlumaczy:-):-)

ściągnełam sobie z neta historię cerkwicy chciałam piotra mamie zrobić niespodziankę ale to po angielsu więc ja dupa w kwiaty bo angielski ni w ząb a po niemiecku nigdzie nie ma:no::no:
a my na majówkę jedziemy chyba do piotrka mamy:-)jak dobrze pójdzie to jedziemy w czwartek a wracamy w poniedziałek:-):-)
madziula to już masz wszystko do wykupu????kiedy 1 rata?????
rozliczenie.................ja złożyłam w lutym i jeszcze zwrotu nie dostałam a tak bym chciała:tak::tak::tak:
a ja w lutym zlozylam wi w marcu dostalam zwrot:-):-):-):rofl2:

co do sciagania pojedynczych piosenek z netu polecam strone MP3.Teledyski.info - darmowe mp3, wyszukiwarka mp3, download mp3 za darmo mp3 sie sciaga:-)

reklama
dogonilam,ale jeszcze tajny,jak teraz nie zdaze t wiecorkiem nadrobe:-)

JA SKONCZYLAM Z PODLOGAMI, KURZE WYTARTE A MOJ DRZEMIE LAURA WCINA I OGLADA BAJECZKE WIEC WPADLAM NA CHWILE BO JESZCZE PRANIE I PRASOWANIE ZOSTALO:baffled:

Jestem zla bo przed wyjazdem Laura pieknie wolala siku a przez 2 dni podrozy z rzedu samochodem i pampesem na dupce wszystko sie przestawilo i wola kiedy chce ale ja twarda jestem i pampersa nie zakladam:crazy:
Sama jestem sobie winna ale przetrwam:sorry:
Ania dasz rade.Twarda badz nie mietka:rofl2::rofl2::rofl2:

Tak ,tak Anka dzieci to mali terroryści:-D:-D:-D ale bądz twardsza :tak:precz z pampersem:-D Malinka to nasza gmina, 20 minut w urzędzie to masakrycznie dużo jak dla mnie:szok: idę wywiesić pranie,a dietka działa mam -1 kilo,miałam nadzieję na więcej:tak:
widac Pani ktoraobslugiwlaa madziule byla w nocy dobrze obsluzona i stad to tempo:-):-):-):-):rofl2:

Cześć dziewczyny!
Wpadam na chwilkę, bo Piotrunio pewnie zaraz wstanie! :zawstydzona/y:
Nie mogłam zajrzeć wcześniej, bo miałam poweekendowy galimatias do ogarnięcia! :-p;-) Może wieczorkiem uda mi się was poczytać troszkę, a na razie tylko napiszę, że u nas z każdym dniem coraz lepiej. :tak: Antybiotyk zdecydowanie postawił Piotrunia na nóżki :-) W sobotę byliśmy na bardzo długim spacerze i młody większość czasu spędził na własnych nóżkach, więc siły mu wracają. :-)Fotorelację wstawię później w odpowiednim miejscu ;-)
Jutro idziemy na kontrolę do pani doktor, ale i bez tego widać, że jest ok. Wreszcie!
Ja miałam weekend pracujący, więc nie było czasu na nic :no: W dodatku zrobiłam kolokwia, więc teraz muszę je sprawdzić :baffled: Nie fajnie :no: No cóż... Sama sobie zgotowałam ten los... :eek:
Słyszę mojego szkraba! Zmykam!
Miłego popołudnia! :tak:
to dobrez ze dobrze:-):-)

dobre kawaly:-D:-D

A ja mam na obiadek rosolek z wczoraj wiec luzik ale kawke bym wypila za oknem szaro i sama ta pogoda nie wie co chce:crazy:
Poloze Laure a potem na zakupoki trzeba jechac bo w domu nic nie ma:-D
Kawaly the best:laugh2::laugh2::laugh2:
u mnie jest piekna pogoda ale za to pizdzi gorzej niz nad morzem:crazy:

Cześć dziewczyny!
Mieszkam w Leeds, ale widzę,że jest dziewczyna z mojego rodzinnego Szczecina.
Jestem z dziećmi w domu od 2005,i już mam serdecznie dosyć. Właśnie dopadł mnie kryzys.
Jestem w obcym kraju,co z tego ,że się dogaduję jak nie mam tu prawdziwej przyjaciółki ani nikogo z rodziny. Jest mi ciężko. Chciałam w tym roku zrobić wreszcie prawko i iść do szkoły na ang.,może jeszcze jakiś kierunek zawodowy. Kiedyś zaczęłam fryzjerstwo, ale tak sobie. Ogólnie męczy mnie już ciągłe sprzątanie, spacerki,zupki. Każda z was to zna...
witamy-u nas sie oderwiesz,rozerwiesz i porwiesz:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:

makaron z jogurtem
makaron z jagodami i cukrem
makaron z sosikiem pomidorowym i pulpetami
makaron z sosikiem zwykłym i pulpetami
makaron z jajecznicą.....

starczy? :sorry:

A u mnie o zgrozo brak czasu ciąg dalszy...
malinka jak ty tyle czasu znajdujesz na posiedzeniae na forum? Bo ja jak nie obiad, pranie , sprzatanie, to ćwiczenia, Amela, prasowanie... Nawet w d* nie mam się niekiedy podrapać... Przyprowadz dzieci z przedszkoal , szkoły, obiad , lekcje ... i tak w kółko...:confused2:

A weekend miałam superowy, grilowy, który zakończył się ostrym bólem zęba u Julki. A dziś napuchła jak bania i migiem do dentysty. Wyła mi cała noc..:-(. Po karmieniach nocnych nie jestem tak padnięta jak po dzisiejszej nocy :tak:.

dowikla jak dziewczynki, zdrowe?

chorowitkom życzę dużo, duzo zdrówka :-)

no i witam nową mamuśkę.:tak::-)

zabiegana jestes.ja mam jedna pocieche mniejale to wiesz jak sie robi-komp jets wlaczony i meidzy kawa a kanpka i kolejan pralka jakiegos posta sie wcisnie:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:

zeba wspolczuje

jak ja dotarlam to zadnej nie ma.zaraz mala wstanie i ja bede musiala odpsc.
wiec wczoraj troche posalysmy,ponziej poszlysmy do babci na obiad(moejje mamy),jak zwykle w niedziele bo moj P w pracy.pozniej bylismy u sasiadki na ognisku imieninowym,dzieci pol pisakownic przyniosy w butach.:eek:
mycie spanie.siostra wadla jeszcze wieczorem.no i jaos padlam,sama bo P szybko usnal.a rano-musialamogarnac ten balagan,zrobic zupe i leciec do szkoly.wrocilam kawke wypila,zaleglosci nadrobilam,przynajmniej te tutaj.
jak mala wstanie to zje,ponzie ide siac warzywo.
no i tyle:-)

a jednak na chwilkę jeszcze wskoczę, bo PIotr po pracy pojechał mojemu bratu w przeprowadzce pomóc.

luna powiedz mi jak Ty wytrzymałaś tyle dni na diecie kopenhandzkiej??????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: i jeszcze sie dobrze czujesz????
ja jak śniadania raz nie zjadłam to robiło mi sie słabo i nogi miałam jak z waty,podziwiam Cię
Powiem Ci, że jak rzeżyjesz 2 pierwsze dni( no zwłaszcza te śniadania, ) to juz póżniej na prawde jest luz, niemam tyle sił co normalnie, ale sie oszczedzam, więc mi ich starcza. Oszczedzam-tzn robie 3 razy wolniej. No i bardzo duzo mineralki.

Bedismall witamy na forum

no i dzieciaki gonie do pomocy oni mają na lodówce swoją liste obowiązków i pilnuje co by się wywiązali
Popieram w 100%.

Witamy nową mamusię.:tak:Melduję ,że trawa sakoszona ,zasiana gdzie placki sie porobiły ,nawet z ksawkiem w piłkę zdążyłam pograć.Rozliczenie też już mam ,bo mi p.Agnieszka przywiozła,jutro wyślę ,no poszło jak po maśle:tak:Teraz czekam na deszcz i burzę ,żeby trawa rosła,specjalnie siałam dziś bo duchota jak nie wiem ,a zapowiadali,burze na jutro:tak:Hi ,hi Ja mam podwórko,ale ogródka zero,ja mam talent jak malinka:-D:-D:-D

reklama
Ja tez jestem:-)
Po drugim spacerku i po prasowaniu:tak:Ale jeszcze duzo prasowania mi zostalo:no:Wypralam jedno pranie i juz wisi na balkonie a teraz pierze sie drugie:tak:
Jeszcze troche i wygonie moja ferajne pod prysznic

Do góry