reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

luna powiedz mi jak Ty wytrzymałaś tyle dni na diecie kopenhandzkiej??????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: i jeszcze sie dobrze czujesz????

ja jak śniadania raz nie zjadłam to robiło mi sie słabo i nogi miałam jak z waty,podziwiam Cię.

medeuska zdublowałaś posta jeden po drugim :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
moja siostra przeszla te diete i kumpelka:tak:
Cześć dziewczyny!
Mieszkam w Leeds, ale widzę,że jest dziewczyna z mojego rodzinnego Szczecina.
Jestem z dziećmi w domu od 2005,i już mam serdecznie dosyć. Właśnie dopadł mnie kryzys.
Jestem w obcym kraju,co z tego ,że się dogaduję jak nie mam tu prawdziwej przyjaciółki ani nikogo z rodziny. Jest mi ciężko. Chciałam w tym roku zrobić wreszcie prawko i iść do szkoły na ang.,może jeszcze jakiś kierunek zawodowy. Kiedyś zaczęłam fryzjerstwo, ale tak sobie. Ogólnie męczy mnie już ciągłe sprzątanie, spacerki,zupki. Każda z was to zna...
witamy na forum:-)
:-Danabuba gdybym ja miała ogródek to mój pior na szczęście to lubi bo u mnie to najładniej kwitł by chwast:-D:-D:-D:-D
hehehe to tak jak u mnie, ja na szczescie nie mam ogrodka:sorry2:
Witamy nową mamusię.:tak:Melduję ,że trawa sakoszona ,zasiana gdzie placki sie porobiły ,nawet z ksawkiem w piłkę zdążyłam pograć.Rozliczenie też już mam ,bo mi p.Agnieszka przywiozła,jutro wyślę ,no poszło jak po maśle:tak:Teraz czekam na deszcz i burzę ,żeby trawa rosła,specjalnie siałam dziś bo duchota jak nie wiem ,a zapowiadali,burze na jutro:tak:Hi ,hi Ja mam podwórko,ale ogródka zero,ja mam talent jak malinka:-D:-D:-D

no to zaszalalas

Ja bylam na zakupkach bo w lodowce byly pustki, z Laura na spacerku, wyprasowalam cala sterte ciuchow zrobilam pranie i wlozylam drugie o 22 musze je rozwiesic.Laura wykapana przez tatusia:-)
Ide jej dac kolacje i kalde spac

reklama
Hej laseczki,fajnie ,że jesteście ,bo mi już tak smutno samej było:tak::tak::tak::tak: Moja dzieciarnia już śpi m majewskiego ogląda ,a ja nie przepadam,to jestem.Czytałam ,że Luny Historia nie tylko na nie wrażenie zrobiła,ale to prawda,bo taka zwykła ,prosta i szczera,zobaczcie jak sie drogi ludzi którzy sie kochają mogą zacząć mijać...cieszę się ,że prędko to zauważyli:tak:

Hej laseczki,fajnie ,że jesteście ,bo mi już tak smutno samej było:tak::tak::tak::tak: Moja dzieciarnia już śpi m majewskiego ogląda ,a ja nie przepadam,to jestem.Czytałam ,że Luny Historia nie tylko na nie wrażenie zrobiła,ale to prawda,bo taka zwykła ,prosta i szczera,zobaczcie jak sie drogi ludzi którzy sie kochają mogą zacząć mijać...cieszę się ,że prędko to zauważyli:tak:

swieta prawda:tak::tak:
Laura juz po mleku i po myciu zabkow:-)lezy pod kolderka
Ja dzis taka padnieta jestem ze szok

jestem

Witamy nową mamusię.:tak:Melduję ,że trawa sakoszona ,zasiana gdzie placki sie porobiły ,nawet z ksawkiem w piłkę zdążyłam pograć.Rozliczenie też już mam ,bo mi p.Agnieszka przywiozła,jutro wyślę ,no poszło jak po maśle:tak:Teraz czekam na deszcz i burzę ,żeby trawa rosła,specjalnie siałam dziś bo duchota jak nie wiem ,a zapowiadali,burze na jutro:tak:Hi ,hi Ja mam podwórko,ale ogródka zero,ja mam talent jak malinka:-D:-D:-D
hehhehe.moj ogrodek jest na prawde mini:-)ma 1.70m x 3,50m.
zapomnialam zrobic zdjec.jutro zrobie.zobaczymy co mi urosnie.zasialam,podlalam,kwaitki jeszcze tez.a z warzyw-buraki,koper,salate,rzodkiewke i pietruche naciowa.ot caly ogodek:-):-):-)tak zeby potemmiec koper na zime;)

Ja jestem dzieci już spią a ja zabieram sie za powkładanie ubran do szafek i posprzątania pokoju bo mnie ochota naszła.A chistoria Luny bardzo mnie poruszyła i ciągle o niej mysle
jeszcze nie torlam na tajny ale chyba wszytski eam siedza.ide zaraz i ja ale tyle tam stron:szok::szok::szok::szok:

moja cala trojca tez juz chrapie:-):-):-):-)
cos jeszcze ialam napisac....
zapomnialam.deszz to u nas jakos pod koniec tygodnia wiec nie wymyje mui nasion od razu.

jeszcze ie mialam telefonu idnosnie odbioru.lepiej niech nie dzwonia:tak::tak::tak:

A ja wysiałam trawe dzisiaj ,bo uwierzyłam wczorajszej prognozie ,oglądam i dziś ,bo gorąco ,duszno ,widzę wręcz tę burzę ...i co????o burzy już ani słowa dopiero niby w piątek jakiś deszczyk..nic tylko szlaufa rozwijać..i uwierz tu tvn-owihi hi p.edek znajomy z pracy mego m byłby zachwycony takim mym stwierdzeniem ,bo on zagorzały fan radia maryja ,trwam itd:-D:-D:-Da wg.niego każda inna tv kłamie:-D:-D:-Dhmmmmm tym razem to i ja zła jestem ,weż teraz to podlewaj...tyle wody:crazy:

reklama
Do góry