reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam sie i ja my już od 5:30 nie spimy ja sobie dosprzątałam to co wczoraj zaczełam.Teraz pije sobie kawke posprzątane mam pranie sie pieże a ja musze poszukac rowera na allegro bo chce sobie kupic może byście mi pomogły jakis wybrac co:sorry:

reklama
Bym zapomniała dziewczyny Aleksia pozdrawia Was wszystkie :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)
dziekujemy:tak: pozdrów ją też i powiedz jej, że tęsknimy i martwimy się o nią:tak:

Ja juz sobie śniadankko zrobiłam- jajecznice ze szczypiorkiem...mniaam... wiecej szczypiorku niż jajek:-D:-D:-D:-D:-D
Ale cóż.. ja tak kocham szczypoiorek:-D

Dzisiaj znów mnie czeka sporo prasowania.. i sprzątania....:baffled:

Wczora juznawet nie miałam kiedy wejsc na kompa:-D

Patryk jak przyszedl zae szkoły to sobie siadł a potem M wrócił z pracy no i jakoś tak czas poleciał, musiałamna zakupy jechac, jak wróciłam to Brzydula juz była wiec soie musiałam obejrzec...:-D
A potem z M graliśmy sobie w karty:tak::tak: w tysiąca:tak:

Pzegrał do 60:sorry::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Biednyyy:tak::-D:-D:-D:-D
Wieczorem zajrzałam, przeczytałam Wa, ale net mi chodził jak.... więc olałam pisanei posta i na tajny też w końcu nie wchodiłam o nie mogłam sie doczekac az sie otworzy:eek:
Teraz ide poczytac Was na tajny:tak:

Witajcie.A ja mam dziś zły humor,wczoraj pokłóciłam się z M-jak on mnie wkurza.Ale to temat na tajny.Później a raczej wieczorkiem wam napiszę bo dziś mam dużo do roboty i bardzo dużo prasowania i nie wiem czy się wyrobię.
A oczywiście mój M to w niczym mi nie pomoże.

Witajcie.A ja mam dziś zły humor,wczoraj pokłóciłam się z M-jak on mnie wkurza.Ale to temat na tajny.Później a raczej wieczorkiem wam napiszę bo dziś mam dużo do roboty i bardzo dużo prasowania i nie wiem czy się wyrobię.
Witaj Agnes napewno sie pogodzicie niebawem a pamiętasz jak za nim tęskniłaś jak był chory:baffled:A teraz cie wkurza tak to już jest.A co do prasowania to ja też po południu będe miała zaraz ide zawiesic bo mi sie juz chyba wyprało a wczoraj prasowałam 3 godziny ale poprasowałam a jak mnie naszło na sprzątanie to poszłam spac po północy:szok::szok::szok:ale za to mam czysciutko.

Heh, bo twirdzi że skoro jesteś w domu to Ty msz sie wszystkim zajac? skąd ja to znam:-D
Mój mi sam powiedzial, ze on chce miec służącą w domu....:baffled:

Ja bym to zrozumiała i nie przeszkadzałoby mi to gdyby on pracował całymi dniami, ale on wraca do domu o 15....:eek::eek::eek::eek: i ma duuuuuuuuuuuuuuuuużo wolnego czasu.. i raczej bo 7 godzinnej "pracy" nie przychodzi zmęczony...:eek:

Ostatnia edycja:
Luna rozbawilas mnie z tym odbiorem:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
teoretycznie maja 21dni zeby zjawic sie na ontrol.termin mija jutro,wiec jak nie dojada to siebede z nimi klocic zeby dali odbior bez kontroli
boze jak ja bym chciala miec juz to za soba...:happy:

Medeuska moj to nawet ie probuje sie czepiac ze cos jest nie zrobione bo zawsze mu mowie-to Ty zotan w domu i zrobwszytko a ja pojde do pracy.nieraz jak go zostawiam na pare godzin z dziecmi i ma cos do zrobienia to polowy rzeczy nie zrobi..wiec mu mowie-a ja musze wszytsko zrobic i jakos sobie daje rade.a jak cos mu nie psai to mowie ze sluzaca wziela urlop:-):-):-):rofl2:
kiedsy sie probowal ze mna klocic a teraz nie:-D:-D:-D
jak pyta czemu nie ma obiadu to mowie ze mi sie nie chcialo i tyle:-)kanapki sam sobie umie zrobic:laugh2::laugh2::rofl2:

Anabuba pisze:
Medeuska moj to nawet ie probuje sie czepiac ze cos jest nie zrobione bo zawsze mu mowie-to Ty zotan w domu i zrobwszytko a ja pojde do pracy.nieraz jak go zostawiam na pare godzin z dziecmi i ma cos do zrobienia to polowy rzeczy nie zrobi..wiec mu mowie-a ja musze wszytsko zrobic i jakos sobie daje rade.a jak cos mu nie psai to mowie ze sluzaca wziela urlop:-):-):-):rofl2:
kiedsy sie probowal ze mna klocic a teraz nie:-D:-D:-D
jak pyta czemu nie ma obiadu to mowie ze mi sie nie chcialo i tyle:-)kanapki sam sobie umie zrobic:laugh2::laugh2::rofl2:
u mnie to by raczej nie przesżło....:no:

reklama
Anabuba u nas takich zapalonych motocyklistów też nazywa sie dawcami:tak:miło popatrzeć ,ale ja się cieszę ,że mój m za motorami nie przepada:tak:Ach ci faceciwkurzajace domowe lenie:tak: wydaje im się ,że jak wrócą z pracy po 8 godzinach to im się lenistwo należy,a że my dyzur mamy 24h i czujność na jęk każdy to nikt nie widzi,zero dni wolnych, zero urlopu,:eek:Witam się więc tym optymistycznym:-D:-D:-D:-Dakcentem,spać mi sie chce,zastanawiam się czy się ubrać ,czy nurknąć jeszcze pod kołderke:-)Ja mam Ksawka dziś w domu wczoraj też był,w sumie chory strasznie nie jest ,trochę kataru i kaszlu,ale go trzymam w domu,zawsze im mniej ludzi w kontakcie tym szybciej wyzdrowieje:tak:Wczoraj nawet go na dwór zabrałam ,bo tak gorąco było:tak:

Do góry