reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla a ty jestes bo ci sie swieci zielone swiatełko co tu takie pustki ze tylko ja pisze sama z sobą
Jestem ale sobie leze i ogladam YCD:tak::tak::tak:Własnie przyszedł M i przyniosł sharme:-):tak:

Ja dawałam dziewczynkom cyca rano i wieczorem do kiedy chciały czyli do 8 miesiaca a w ciagu dnia jadły cos innego:tak::tak::tak:
Czyli jak masz pokarm to dawaj mlodemu cyca ale moze lepiej własnie rano i wieczorem

reklama
As to twojim zdaniem nie kupować tego mleka ja bym go nawet w dzień karmiła tylko że mnie pogryzł i bolą mnie brodawki jedna to mnie boli już od samego począdku a teraz zaczeła druga bolec ale może to jakoś wytżymam przynajmniej w nocy no wsumie Martynke karmiłam 2 lata

witam wieczorkiem i żegnam zarazem bo idę ćwiczyć z piotrkiem;-)
coś po ostatniej rozmowie się rozćwiczyliśmy:-D:-D:-D
as zdrówka dla kubusia:tak:
madziula zdrówka dla ksawka jutro ci dam znać co i jak z grillem bo dupa blada piot nic nie wie co z poniedziałkiem:no::no:
dowikla ale masz ładne suwaczki i awantarek takie wesołe letnie:tak::tak:
myszunia puściłam meila jeszcze raz piotr mówi że powinnaś otworzyć bez problemu bo to w windows doc:sorry::sorry:co kolwiek to znaczy:-D
meduska ale super słyszć tętno maluszka:tak::tak:
mama helenki ale ty masz niedługo koniec ciąży normalnie już 30 tygodni zleciało:szok:jak przygotowania dzidziusiowe????????
dowikla szalejesz z tymi wypadami nad wode dawaj swoją fote bo solarium słonko może ty już mużino jeste:-D:-D
a anabubka gdzie?????????????:rofl2:
luna dasz radę z tą dietką chyle czoła bo lekka i przyjemna to ona nie jest:no:
a ja dzisiaj zaszalałam wyszłam o 19 z domku na zakupy kupiłam sobie stanik triumpha i 2 bluzeczki w new yorkerze:happy::happy::happy:takie dopasowane co by po dietce też pasowały:rofl2:a i dziurke w pasku dorobiłam znaczy chudnę:tak:

Znaczy ja mu daje przed spaniem kaszke ale on mi sie budzi w nocy i domaga sie jedzenia a nie wiem co sie mu czasem dzieje ze niby spi a placze tak jakby przes sen moze mu sie coś snije wsumie Martynka tez tak miałam że jak zaczeła przez sen płakac to nie można jej było uspokojić

MALINKO
Przyjemnego cwiczenia;-):-)
A suwaczki Kochana to ja mam cały czas te same:tak::-D
Super ze mialas taki wypad no i ze kupilas sobie ciuszki:tak::tak::tak:

JEST TU KTOŚ JESZCZE? :-):-):-)
o 19 padłam razem z Lenką i spałysmy sobie 1,5 h a potem pobudka i krzyki od nowa teraz tatuś walczy :tak::tak::tak:
ja juz wykończona jestem a zęba ani widu :wściekła/y:
zaraz nadrobię cały dzień forum mam nadzieję ,że pójdzie mi szybciej niż wczoraj :-D

reklama
trochę mi przykro bo tyłem jak jechalam szybko poleciał mi samochód i doslownie milimeetr i dotknęło tego srodkowego pachołka w kopercie bo reszta była ok :-( no może 13 będzie szczęsliwa żaluje tylko egzaminatroa bo od poczatku tak mnie fajnie naprowadzał i wogole podejscie miala fajne chyba tego mi najbardziej żal :zawstydzona/y::-( spadam do reala po mleczko i plyn do plukania bo kupilam jakis tanszy i wszyscy sie drapia a dzieci jakiegos uczulenia dostaly
przykro mi bardzo ale trzymam kciuki za 3 raz mam nadzieje ze 13 bedzie szczesliwa:tak:
Jakbym mu po tej harówce zaserwowała piwko to o seksie mogłabym zapomnieć ,pewnie zasnąłby jak stoi:-D:-D
heheheh to tak jak u mnie:-D
wróciliśmy od lekarza :-(
Kubus ma ostre zapalenie ucha prawego
nieżyt ucha lewego
zapalenie noso-gardzieli
Co najgorsze zapalenie jest bakteryjne ,ale do tego infekcja od alergii :szok:
Ech słów szkoda...
wielkie wspolczucia biedactwo musi cierpiec
AS
Biedny Kubus:no:
Duuuzo zdrowka zycze
MADZIULANATASZA
Dla Ksawka rowniez duuzo zdrowka:tak::tak::tak:
Oby nic sie z tego nie wykluło:tak:

Ktoras z Was pisała o wakacjach w Paryzu:tak:Super,zazdroszcze:-):-):-)Az sie rozmazyłam:tak:

Moje dzieciaki zjadły juz po duzej kanapce a teraz jedza jeszcze marchewka na słodko-ale głodomorki;-):-D

Musze sie Wam pochwalic ze wczoraj wieczorem wystawiłam wozek na allegro a dzisiaj juz go ktos zalicytował:tak::tak::tak:
:happy: niech dziewczyny jedza jak im smakuje!
madziulanatasza długo rozmawialiśmy z lekarzem na ten temat.
Bezpośrednich przeciwskazań nie ma,bo on już jest duzy a ucho i tak zalane Otinum.
Gorzej z zewnątrz już być nie może.
Problem jest ,oby się nie pogorszyło,bo jest pecherzyk ropny na 1/3 ucha środkowego i cała trąbka zalana katarem.
Możemy jechać,ale w pobliżu musi być lekarz na w razie czego.
Kuba dostał Augmentin i resztę to co mu sama podawałam.
Dzięki moim nebulizacjom uniknelismy zapalenia oskrzeli.Tyle udało mi się ze wszystkiego zdziałać.
:baffled::baffled:
Ech idę się pakowac .Darek się uparł ,że trzeba teściów zawieźć,więc i tak musi jechać.
A ja sama z małym nie chcę zostać.
Trudno tam mu zrobię wszystko co mam zrobić i tyle.
Obawiam się tylu godzin w samochodzie tylko_Oby silnej gorączki nie dostał ,bo wtedy jazda autem wybitnie nie jest wskazana.

Byłam też na konsultacji psychologa.
Ta opinia z przedszkola nie sklasyfikuje Kuby do klasy integracyjnej.
Kuba ma za moło dysfunkcji:szok::szok::szok::szok:
Gdyby do tego było ADHd z miejsca by dostał orzeczenie.
Musimy teraz próbować zrobić to od strony neurologicznej.:baffled::baffled:
mam nadzieje ze sprawa rozwiaze sie z wielkim plusem po waszej stronie:tak:
Dzisiaj słyszalam tętno dzidziusia:tak::tak::tak: super sprawa:-D
153,
a ja.. mam.. az 100/60:szok: ale nie jest zły...:sorry::sorry:
Poza tytm dostalam skierowanie na badania glukozy i nic więcej, nie miałam usg dzisiaj. no i l4 do 26 maja:tak::tak: i 26 maja kolejna wizyta:tak:
To musimy sie kiedys gdzies w polowie drogi umówic:-D:-D:-D

WITAM NOWĄ MAMUSIĘ:tak::tak::tak:

Zawsze lubiłam, a ze juz jest taki jadalny i niedrogi to moge kupowac po 3 pęczki dziennie :-D
Powodzenia, nie martw sie. Trzymamy kciuki:tak::tak:

Ja pozniejjak bede miala czas wejsc jeszcze to napisze , bo teraz musze leciec znow:-D
Fajniutkie uczucie slyszec swoje malenstwo, extra!!
A ja też ostatnio odniosłam mały sukcesik na allegro, sprzedawałam spódnice, która kupiłam za 35, a poszła za 44 :rofl2::laugh2:

Moje dziecko na kolacje je pomarańcza :baffled: Ciekawa jestem jak to się skończy...
no to Ci sie udalo zarobic:-) Mam nadzieje ze pomarancza nie zaszkodzi:rofl2:
Jestem Kamilek spi a ja ide po sałatke z rzodkiewki
ale smaka mi zrobilas w sumie zjadlam dzis kanapke z serem i rzodkiweka:-p
Mniam ,mniam narobiłyście mi chętki na takązieleninkę sałata ,szczypiorek rzokiewka ,jutro sobie na suróweczkę zapodam:tak:A mój m już wrócił wykąpał się zjadł obiad,więc idę z nim poprzebywać ,to cześć laski:happy:
ja tez zapodam sobie salatke:happy:
Ja Wam powiem,że ta opinia to niestety dokładnie 100% mój Kuba.
Nic nie jest naciągane,nic nie jest przekręcone.
Kuba dokładnie taki jest a nawet czasami to mogę o nim książkę napisać na temat zupełnie dziwnych i innych jego zachowań.
Cóż takie życie.

Z godzinkę temu koleżanka zajmująca się dziećmi z problemami zachowawczymi podpowiedziała mi,że tak można opisać dziecko z zespołem aspargera.
Dostałam materiały do poczytania .
Przez tą godzinkę co czytam to tak na 80% wszystko się zgadza.
Kurcze może to właśnie dobra droga? :sorry:
oby sie udalo:happy:
witam wieczorkiem i żegnam zarazem bo idę ćwiczyć z piotrkiem;-)
coś po ostatniej rozmowie się rozćwiczyliśmy:-D:-D:-D
as zdrówka dla kubusia:tak:
madziula zdrówka dla ksawka jutro ci dam znać co i jak z grillem bo dupa blada piot nic nie wie co z poniedziałkiem:no::no:
dowikla ale masz ładne suwaczki i awantarek takie wesołe letnie:tak::tak:
myszunia puściłam meila jeszcze raz piotr mówi że powinnaś otworzyć bez problemu bo to w windows doc:sorry::sorry:co kolwiek to znaczy:-D
meduska ale super słyszć tętno maluszka:tak::tak:
mama helenki ale ty masz niedługo koniec ciąży normalnie już 30 tygodni zleciało:szok:jak przygotowania dzidziusiowe????????
dowikla szalejesz z tymi wypadami nad wode dawaj swoją fote bo solarium słonko może ty już mużino jeste:-D:-D
a anabubka gdzie?????????????:rofl2:
luna dasz radę z tą dietką chyle czoła bo lekka i przyjemna to ona nie jest:no:
a ja dzisiaj zaszalałam wyszłam o 19 z domku na zakupy kupiłam sobie stanik triumpha i 2 bluzeczki w new yorkerze:happy::happy::happy:takie dopasowane co by po dietce też pasowały:rofl2:a i dziurke w pasku dorobiłam znaczy chudnę:tak:

milego cwiczenia!!

dobranoc babeczki:happy:

i po YCD

Do góry