reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

JEST TU KTOŚ JESZCZE? :-):-):-)
o 19 padłam razem z Lenką i spałysmy sobie 1,5 h a potem pobudka i krzyki od nowa teraz tatuś walczy :tak::tak::tak:
ja juz wykończona jestem a zęba ani widu :wściekła/y:
zaraz nadrobię cały dzień forum mam nadzieję ,że pójdzie mi szybciej niż wczoraj :-D

troche sie pomeczycie i bedzie spokojniej :tak:oby szbko to nastapilo:-)

reklama
Witam wszystkich spiochów.My już nie spimy ja wczoraj zasnełam jak karmiłam Kamilka i obudziłam sie o 1:20 byłam jeszcze na chwilke na BB i reszte spać poszłam a nocka dobra wyspałam sie zaraz kawke ide zrobic ubrac dzieci bo później z Martynką idziemy na zapupy jeszcze liste musze zrobic.A dzisiaj na obiad bedzie spagetti mniam.:tak:A pogoda zapowiada sie pieknie a w nocy chyba zagrzmiało.ŻYCZE WAM KOCHANE MIŁEGO DNIA

Witam porannie, słonko dzis coś słabo daje, a my do parku mięliśmy pójść Liczę na Jego rozgrzanie. Z resztą i tak nie odpuszczę.
Mój dziś wieczorkiem na nocke na ryby sie wybiera, więc liczę, że bedziecie miały czas. Bo nie będę miała co ze sobą zrobić i w końcu posiedzę tu troszke dłużej.
Idę wstawić wodę na śniadanko:happy:. Dzis jak zwykle kawa.
I biore się za czytanie. Całe szczęście, że to juz tak ładnie i tyle nie piszecie, to chociaż oczy troche odpoczną - mniej nadrabiania:-):-):-)
A tak w ogóle śniła mi się dzis pizza!!!!!!!!!!!!!!! Jakby Piotr zamówiła do domu ( takim starym naszym zwyczajem) to dieta nie miałaby juz racji bytu. Wszystkiemu sie oprę, ale nie temu krążkowi:sorry:
Dobra, ide czytać.Hej

A dziewczyny mogłybyście mi pomuc.Nie wiem co mam zrobic jak byłam u lekarza z Kamilkiem to pytałam sie czy moge podawać kamilkowi kaszke w nocy a mówiłam ze podaje już 3 razy w dzień i lekarka mi mówiła zeby nie dawać bo może miec zaparcia i poleciła mi zeby kupić Nan albo Bebiko no i tak sie zastanawiam czy kupic i nie dawać już cyca czy jeszcze do roku go pokarmic bo cyca daje mu tylko w nocy ale mam jeszcze pokarm no a właśnie teraz mam super cyce tekie jędrne no ale przestaną byc takie tylko dam Kamilkowi cyca to zaraz opadną:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:No i nie wiem czy kupic jutro to mleko czy nie M mówi że to odemnie zalezy ale ze może bym go jeszcze na chwile pokarmiła bo ze to wczesniak i dobrze mu to zrobi jak będzie jadł mojego cyca niz te mleka bo ze to na chemi poradzcie mi coś:sorry:

Ja tam karmie dziecko jak jest głodne :tak: Myślę że sama będziesz wiedziła lepiej od lekarki czy mały potrzebuje jeszcze podjeść :tak: A pierś sam odstawi jak już nie będzie miał na nią ochoty... Z resztą możesz karmić piersią, a dokarmiać np NAN, nic nie stoi na przeszkodzie.

Witam z rana, wczoraj strasznie szybko padłam :sorry:

Zaraz jadę na zakupy, bo weekend przed nami, a dzisiaj będzie straszny tłok w sklepach :baffled:

Ostatnia edycja:
Ja robiłam tak, że jak miałam mleko w piersi i mała chciała pierś to dawałam pierś, a jak nie to sztuczne. Moja była na bebilonie :tak: Więc np w dzień była na sztucznym a w nocy dostawała cyca do possania, żadnych problemów żołądkowych :tak:

Ja robiłam tak, że jak miałam mleko w piersi i mała chciała pierś to dawałam pierś, a jak nie to sztuczne. Moja była na bebilonie :tak: Więc np w dzień była na sztucznym a w nocy dostawała cyca do possania, żadnych problemów żołądkowych :tak:
No to ja w dzień daje kaszke a w nocy cyca bo mam jeszcze dużo pokarmu.

reklama
Do góry