Nooo to dwie torby na bank!myszunia ty mnie nie załamujja nie wiem czy na 3 czy 4 dni
![]()

Wiesz, ja mogę poszarżować z bagażami, bo my wszędzie samochodem jeździmy, a że mamy kombi to i sporo się mieści

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo to dwie torby na bank!myszunia ty mnie nie załamujja nie wiem czy na 3 czy 4 dni
![]()
Beatko, pomodlimy się za zdrowie babci i Twoje powodzenie na maturze. Będzie dobrze dziewczyno, nie martw się na zapas.I bardzo Ci dziękuję za wsparcie dla Moni i Adasia.Luna ja to już nie wiem. Nic mi się nie chce dosłownie. Ona jedna mi została i mam nadzieję że z tego wyjdzie. Nigdy nic jej nie było, a tu nagle... NO nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Trzeba żyć dalej. Tata poszedł teraz do szpitala i się dowie co i jak... Ach Luna ja poszukam jakiś ciuchów dla tej Moniki bo ja też mam 172cz i ważę teraz 48kg, przez dwa dni schudłam 3kg. więc może coś znajdę dla niej i wyślę. Jeszcze powiem siostrze żeby dla tego małego ciuszków poszukała i jakieś zabawki. Postaram się to wysłać jak najszybciej![]()
Oj dziewczyno, może mnie podszkolisz, bo ja klinkam przy kasiemadziula bo zrobić zakupy z pełnym portfelem to nie sztuka ale zrobić zakupy jak w portfelu podszewkę widać to wyzwanie![]()
No może w końcu taki, co będzie wiedział co robić i będzie to robił pożądnie. Życzę Ci tego. Dobry lekarz to połowa sukcesu.Zdrówka dla Misi.Cześć dziewczyny;-)
Dawno mnie nie było znowu, zawalili mnie robotą, teraz siedzę i piszę jakieś kosztorysy
Zaraz uciekam poczytać co tu się działo
A u mnie znowu choroba się rozpanoszyław poniedziałek byłam z Misią u laryngologa bo katar jej nie przechodziłi do tego brzydko kasłała, dostała leki ale nie bardzo pomagały, miałyśmy się zgłosić w czwartek. Wczoraj nie puściłam jej do przedszkola, a po południu zadzwoniła do mnie do pracy moja mama, że Misia bardzo płacze i skarży się na ból ucha
urwałam się z roboty i biegiem do lekarza, wykluło się zapalenie ucha
i antybiotyk. I zapisałam ją na badanie endoskopowe migdałków, wreszcie jakiś mądry lekarz i dał nam skierowanie bo podejrzewa trzeci migdał. Mamy termin na 3 czerwca.
Idę czytać![]()
No aż zaraz pójdę i sprawdzę. Jak kłamiesz, to uszy poobrywam.!!!zamiscilam fotke na tajnym ;-) taka bylam piekna i mloda ale coz uroda przemija ;-)![]()
Mamo kochana, ku przestrodze mojemu tego posta przeczytałam, załamka, mówi, że póki mała nie zacznie sama się pakować i dźwigać bagaży nigdzie nbie wyjeżdżamy.no wyprasowałami spakowałam nas w 70% jeszcze kosmetyki pierdoły i będzie ok
wnoisek my z piotrem zajmujemy 1/4 torby może nawet mniej dzieciaki to masakra julka 4 pary krótkich spodni 2 pary długich ,4 koszulki ,3 bluzy,kurteczka,piżama kosmetyki ,sandały ,adidasy,trampki na nogi
adam -piżama,4 koszlki,3 bluzy,2 pary spodenek,3 pary długich spodni,kurtka,adidasy sandały na nogi,kosmetyki do tego oboje 4 pary gaci i skarpetek
antoni-4 body długi rękaw ,4 body krótki rękaw,4 pary spodni,3 bluzy,2 piżamki,3 pieluszki flanelowe,30 pampersów,mleko ,kaszka kosmetyki,kurteczka,2 czapeczki,wózek kocyk do tego butelki itp....
a ja 3 koszulki ,piżama 4 pary gaci jedne długie spodnie kosmetyki skarpetki stanik i krótkie spodenki
piotr 3 koszulki jedne długie spodnie jedne krótkie 1 bluza gacie skarpetki kosmetyki
jak to przeczytałam to stwierdziłam że o masakro kto tą torbe uniesie
![]()
Dasz rade , zleci szybciutko. Troche nieciekawie bo na ostatnie dni gorączki się szykują, ale jak będzie Ci źle to ladówka na oścież i pasjansa stawiaj w jej drzwiach:-)W/g terminu to jeszcze 2 miesiąceNie wiem jak ja to wytrzymam
Ale noga mnie już nie boli, mogę śmigać
Kupiłam ten twarożek co go ostatnio reklamują, nie polecam![]()
U mnie tez tak kończy się jedzenie. Zabawa musi byc. A niech ma, tylko że ja tak pozwalam się bawić tylko w kuchni, bo w pokoju mam wymarzony nowy dywany i zapłakałabym się za nim.Muszę się wam jeszcze pochwalić, że jestem dumna z mojego dziecka, bo ten twarożek to on jadł łyżeczką!Bardzo ładnie chwyta łyżeczkę i wcelowuje do buzi bez większego wysiłku, w dodatku potrafi też mnie karmić
Dobre dziecko!
Oczywiście jak już trochę sobie podjadł to zaczęła się zabawa w postaci wydłubywania paluszkami kawałków ogórka, a później łyżeczką przekładał sobie trochę zawartości miseczki na stolik i... zlizywał
Wesoło było
![]()
Oj kurcze, dobrze że poszło. Blokady na szufladach na mojej nie robią juz wrażenia. W kuchni sa dla niej jedna szafka i jedna szuflada. W szafce same miski plastikowe i metalowe, pojemniki jakieś, a w szufladzie drewniane łyżki itd. I jak jej pozwoliłam z nich wszystko wyciągać, to nauczyła się, że z innych nie i już, ale dla bezpieczeństwa związuję wstążkami uchwyty.Brawoa moja Gabi odwaliła taki numer ze szok
jak sie obudziła to dalam jej kaszy tak jak zwykle zjadala ja zajęłam sie posciela wynosiłam na balkon a Gabi z lodowki wyjęła sledzie po wiejsku bo wczoraj kupilismy i nie wiem ile zjadła ale zaraz zwymiotowala sfermentowanym mlekiem śledziem i cebulą jak ja pomyślalam co by bylo jak by od razu nie zwymiotowala strach sie bac
normalnie nie mozna jej spouscic z oczu a kiedys to pootwierała wszystki serki i jogurty
potem poszla do lazienki dostaje juz niestety do klamki i próbowała wszystkich kosmetyków
musze pomyslec o blokadach przy Wojtku i Zuzi nie było tak
No i wszystko jasne. Bedziemy się tego strzec.Milk landhttp://www1.tesco.pl/dyskontowe-ceny/nowe-marki/img/MILK-LAND/duze/002.jpgznalazłam zdjęcie tylko ze szczypiorkiem![]()
Oj jak ja temu narodu zazdroszczunaród sie zabrał za uprawianie najpopularniejszego sportu narodowego -grilowania,jak słowo daję ,ale co się czepiam ,sama dołączam
A u mnie dla mnie schab, piotr wołowina, mała zupka rubna z ryżem i marchewką. Tyle jej zajada, że aż mi żal, że się kończy.ja mam na obiad dla siebie pierś z kuraka z warzywami dla antka zupkę a dla dzieci rokiety z mięsem a piotrkowi zrobie ze 3 kanapk to zje w autousie bo na obiad nie będzie miał już czasu![]()
Wygoda przede wszystkim. Na weselu mojego brata w sylwestra dwie dziewczyny też tak przyszły i bardzo to sobie chwaliły. Nie szczyp się.jak myslicie mozna isc na wesele w tunice i spodniach ?bo ja myslalam o sukience ale nie zbyt dobrze bym sie czuła a po weslu sukienka by wisiala![]()
Oj prawda prawda. Ja mam tylko jedna a mop zawsze w pogotowiu.zawsze jak pomyje podlogi to Gabi zaraz coś wylewazreszta sprżtanie przy trojce dzieci to syzyfowa praca;-)
No trzymam kciuki . Jakbys chciała, to mam świetną książkę. Pomogła mi kiedys rzucić palenie bez problemu. Mogę na maila Ci wysłać. No i polecam Tabex-tabletki na receptę.dziewczyn dzisiaj pale ostatni dzieńi jeszcze dziś nie paliłam
![]()