reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja brałam zelixe za pierwszym razem schudłam 7 kilo w miesiąc ,ale potem brać przestałam i nadrobiłam to ,drugi raz jak się za to wzięłam,też schudłam ,znowu odstawiłam ,bo myślałam ,że sama dam sobie radę ,z powrotem utyłam,taka naiwna byłam ,że spróbowałam 3 raz i już nie działają na mnie ,dlatego teraz odchudzam się bez wspomagaczy,nie ma sie co czarować tylko trzeba mniej jeść ,skończyć z czipsami wieczorem i orzeszkami:sorry:Wolę chudnąć powoli,ale mam większe szanse na sukces ,że utrzymam wagę ,jeżeli sie zdecydujesz na zelixe to bierz ją tak długo ile chcesz schudnąć ,a jak odstawisz to pilnuj sie bardziej niż zwykle,bo ja błyskawicznie tyłam,bo na zelixie nie masz apetytu i najadasz sie byle jabłkiem i błyskawicznie chudniesz,a jak przestaniesz brać ,to moment apetyt wraca i wszystko wybornie smakuje.Ale wywaliłam posta,ale chce ,żebyś była świadoma ,przekalkuuj sobie.Ja też chciałabym w miesiąc schudnąć ,ale sie nie da, jak schudnę wolniej to waga mi się będzie trzymała,a ponieważ już nie palę:tak:to już mam nadzieję nigdy tak nie przytyję:-D

problem w tym ,że ja nie jem już zadnych chipsów orzeszków sporadycznie pozwolę sobie na jakieś ciastko francuskie z owocem to wszystko chrupie wafle ryżowe jak mam na coś apetyt , jem mało awięc chyba muszę sobie pomóc wspomagaczami zaryzykuję bo juz mnie dopadło załamanie

a swoją droga wpadłam na pomysł przed Wami się nie wstydzę :-D
Ta fotka co wstawiłam była z grudnia będe sobie robic systematycznie co miesiąc i wklejac a Wy obietywnie - i bez ściemniania- powiecie czy trochę chudnę :-D:-D:-D

Milena a poco sie odchudzasz dobrze wygladasz:tak:

kochanie obiejrzyj moja ostatnia fotkę:tak::tak:

My juz po drugim spacerku:tak:Troszke wczesnie wrocilismy ale meszki zaczeły juz grysc:angry::angry::angry::no:
Pogoda nadal super :-)Słoneczko swieci,wiaterek delikatny

ANKA
Perły sa super:tak::tak::tak::tak:

u nas nie ma żadnych meszek ani robali ale duszno się zrobiło i pochmurnie jak przed burzą

wrocilysmy :)

u nas tez duszno ale deszczyku nie ma zapewne w nocy popada troszeczke :)
Musze sie pochwalic ze moja Laura dzis pierwszy raz zrobila 2 razy siku w krzaczki:rofl2:Czasami sadzam ja na kibelek zeby nie bylo problemu u znajomych.Sa juz 1 efekty:rofl2:

Ciesze sie ze podoba Wam sie bizuteria :)Luna jasne ze nie wierze w zabobony.Nie dosc ze perly beda to jeszcze sandalki zakladam do slubu a ponoc palce powinne byc zakryte bo szczescie palcami ucieka:-D:-D

Mlena jasne ze Ci powiemy czy chudniesz od kiedy zaczynamy testacje:happy:

Wiktoria a ja zamiast sprzatc i klasc Laure siedze na BB ale zaraz sie zwine bo trzeba cos zrobic :)

Bylam na zakupkach byly udane:tak:

Dowikla chyba kawcia nie dziala na Ciebie?

wrocilysmy :)

u nas tez duszno ale deszczyku nie ma zapewne w nocy popada troszeczke :)
Musze sie pochwalic ze moja Laura dzis pierwszy raz zrobila 2 razy siku w krzaczki:rofl2:Czasami sadzam ja na kibelek zeby nie bylo problemu u znajomych.Sa juz 1 efekty:rofl2:

Ciesze sie ze podoba Wam sie bizuteria :)Luna jasne ze nie wierze w zabobony.Nie dosc ze perly beda to jeszcze sandalki zakladam do slubu a ponoc palce powinne byc zakryte bo szczescie palcami ucieka:-D:-D

Mlena jasne ze Ci powiemy czy chudniesz od kiedy zaczynamy testacje:happy:

Wiktoria a ja zamiast sprzatc i klasc Laure siedze na BB ale zaraz sie zwine bo trzeba cos zrobic :)

Bylam na zakupkach byly udane:tak:

Dowikla chyba kawcia nie dziala na Ciebie?
Nie mów, ja ślub brałam w klapkach w ósmym miesiącu ,byłam tak spuchnięta ,że tylko białe klapeczki na mnie pasowały....mam nadzieję ,że nic nam palcami nie zwiało:-D

reklama
Do góry