reklama
B
Beata1988
Gość
Mlena dzięki. Nie zaprzeczę że mnie to kręci. Lubię takie coś 

B
Beata1988
Gość
Anka już się robi 
a sukienka śliczna. Szkoda że nie mam po Tobie ślubu ;-);-);-)

anka26_x_07
Mama Laury :)
Mlena dzięki. Nie zaprzeczę że mnie to kręci. Lubię takie coś![]()
oj ja tez
Witaj Luna
anka26_x_07
Mama Laury :)
Anka już się robia sukienka śliczna. Szkoda że nie mam po Tobie ślubu ;-);-);-)
chetnie bym Ci sprzedala za darmoche
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
jestem.ide ndrabiac zaleglosci wiec nie uciekajcie;-)
jestem.ide ndrabiac zaleglosci wiec nie uciekajcie;-)
no witamy gdzie się podziewałas cały czas?
B
Beata1988
Gość
Ecru czolenka slub retro buty NOWOSC 37 #4537 (613922799) - Aukcje internetowe Allegro
Ecru biale ivory czolenka buty slubne 37 #4155 (618133375) - Aukcje internetowe Allegro
BIAŁE SANDAŁKI (623152035) - Aukcje internetowe Allegro
Biale gladiatorki rzymianki buty sandaly 37 #4556 (617232717) - Aukcje internetowe Allegro
SZPILKI NA CIENIUTKICH PASECZKACH-CYRKONIE ROZM.38 (622322448) - Aukcje internetowe Allegro
BIAŁE BIŻUTERYJNE SANDAŁY~CYRKONIE~(S48)~~38 (619911956) - Aukcje internetowe Allegro
SATYNOWE SREBRNE SANDAŁKI ~~ CYRKONIE (L49)~~37 (619195863) - Aukcje internetowe Allegro
Ania tyle znalazłam, ciężko coś znaleść na allegro coś takiego. Może coś Ci wpadnie w oko. Ja w poniedziałek będę na mieście i się rozejrze co jest w sklepach. Może coś ciekawego będzie to zrobię zdjęci i Ci pokażę

A teraz dziewczynki idę spać bo dzisiaj padnięta jestem i na dodatek mam zapalenie jajników i mam takie leki że już śpię ;-);-);-) dobranoc miłej nocki życzę

Ecru biale ivory czolenka buty slubne 37 #4155 (618133375) - Aukcje internetowe Allegro
BIAŁE SANDAŁKI (623152035) - Aukcje internetowe Allegro
Biale gladiatorki rzymianki buty sandaly 37 #4556 (617232717) - Aukcje internetowe Allegro
SZPILKI NA CIENIUTKICH PASECZKACH-CYRKONIE ROZM.38 (622322448) - Aukcje internetowe Allegro
BIAŁE BIŻUTERYJNE SANDAŁY~CYRKONIE~(S48)~~38 (619911956) - Aukcje internetowe Allegro
SATYNOWE SREBRNE SANDAŁKI ~~ CYRKONIE (L49)~~37 (619195863) - Aukcje internetowe Allegro
Ania tyle znalazłam, ciężko coś znaleść na allegro coś takiego. Może coś Ci wpadnie w oko. Ja w poniedziałek będę na mieście i się rozejrze co jest w sklepach. Może coś ciekawego będzie to zrobię zdjęci i Ci pokażę

A teraz dziewczynki idę spać bo dzisiaj padnięta jestem i na dodatek mam zapalenie jajników i mam takie leki że już śpię ;-);-);-) dobranoc miłej nocki życzę

reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
No prosze i nasza BUBA się znalazła

No nareszcie, już myślałam, że Cie w ogródku przysypało

Wiktoria, do rana, jak juz pouciekacie, to i ja sie za sprzatanie wezme, bo spac szybko nie pójdę. Mój Piotrus na ryby pojechał na nockę z ogniskiem i kiełbaskami, kurcze, jak mi ślinka ciurkiem leci, jak dłużej pomyślę to i wodospad będzie...Witam sie wieczorowo Martynka już spi a Kamilek zasypia wysprzątałam sobie domek i zastanawiam sie do kiedy tak czysciutko będzie
pewnie do jutra
![]()
Byłam, widziała i sie powtórzę *****, jakie piękne oczy!!!!!!hej ,dałam fotki sprzed 20 kilo i jako blondynka ,wpadnijcie ,oceńcie
Jak bedzie warto go kupić to daj znać. Dobre rady w dobrej cenieaaaaaa i zapomnialam sie ochwalic ze sobie kupilam krem na rozstepyz Gerbera...
w aptece mi powiedziala ze najlepszy ponoc, wiec zobaczymy
ładnie pachnie, to na pewno
![]()

SSSuper, bardzo się cieszę. Oby tylko lepiej już było.Babcia zaczęła reagować na leki i mam nadzieję że będzie coraz lepiej..
Proszę, jaka roztropna. Ja też tak kupowałam, żeby nie na raz, ale i na później.Ja chce sandalki -biale, elegancki ale takie zebym potem mogla zalozyc do bialych spodni![]()
Podziel się: