anka26_x_07
Mama Laury :)
albo takie Sandalette, weiss Gr. 38 bei eBay.de: (endet 15.05.09 16:17:29 MESZ)
nie wiem czy pasuje na slub
nie wiem czy pasuje na slub

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kuku! :-)
Ja też zajrzałam o tej porze, a co
Widzę, że rozprawiacie o ślubnych dodatkach. Niestety nie mam czasu, żeby poczytać więcej, bo zaraz się z m wybieramy pod prysznic.
Piotruś już śpi, ale się wyhasał dziś na spacerku tak że szokPróbował zdmuchiwać dmuchawce, ale nie bardzo mu to wychodziło, więc w końcu podtykał je mi
On chyba jakimś botanikiem zostanie, bo ciągle zrywa kwiatki (i daje mamusi!
), trawkę, listki, zbiera patyczki i inne takie.
I jeszcze jedna nowa zabawa Piotrusia - kręci się w kółko dopóki mu się w główce nie zakręci, a później obija się o ściany i meble i się bardzo cieszy.Tylko ja mam stresa, żeby sobie za dużych guzów nie ponabijał.
Wasze dzieci też tak mają/ miały?
![]()
albo takie Sandalette, weiss Gr. 38 bei eBay.de: (endet 15.05.09 16:17:29 MESZ)
nie wiem czy pasuje na slub![]()
jakies ale do piekarzy????????Ja tez jestem własnie kawe pije poczytałam już na T........a teraz poczytam tutaj
Malinka co do zazdrości mojego m to jest bardzo duża pamiętam że jak był jechaliśmy z kościoła i przejeżdzaliśmy koło piekarni i tak mówie że może bym poszła chleb kroić do piekarni na co mój M mówi NO NA NOCKE Z PIEKARZAMI .
Joanna więcej wiary w siebie i zrub tak jak dziewczyny mówią i będzie lepiej.
Dobra zabieram sie do czytania bo jeszcze sprzątanie i prasowanie czeka a jaszcze Kamilkowi kaszke musze zrobić
hmmm ja tez tak mam normalnie jakiesskrzywienie zawodowe mamay na etacieWiecie co nie cierpię nic nie mieć w planie i spędzając czas na nic nierobieniu popołudnia mam wrażenie ,że życie marnuję przepuszczając je m-y palcami.M w pracy ,Ksawek bajk ogląda,Klaudia zaraz przyjdzie ,a ja przy kompie,nie mam pomysłu na to ,co robić dzisiaj,macie tak czasami czy tylko ja takie zryte myśli mam czasami???![]()
piekna:-)to ja sie pochwale bizuteria do slubu- biale perly oddzielone cyrkoniami- prosze tylko szczerze mi pisac![]()
a u mnie spadlo pare kropel doslownie.to juz oiwem gdzie te chmury poszly:-)u nas spadł deszczyk przed chwila ale znów wychodzi słonko jest ciepło ale nie ma duchoty przyjemna pogoda za opknem Lenka na spacerze z Laurą była Laura mi bardzo pomaga tym ,że wyjdzie z nia czasem na spacer mam wtedy chwilę wytchnienia dla siebie albo czas na gotowanie:-)
ja pije herabtki 3stopniwoe slim figura i mi pomagaja:-)chyba sobie kupie tę zelixę na odchudzanie na razie zaczełam brać jakieś tabletki 3-j stopniowe slim figura czy jakoś tak i latam co chwilę do kibelka![]()
Nie mów, ja ślub brałam w klapkach w ósmym miesiącu ,byłam tak spuchnięta ,że tylko białe klapeczki na mnie pasowały....mam nadzieję ,że nic nam palcami nie zwiało![]()
aaaaaa i zapomnialam sie ochwalic ze sobie kupilam krem na rozstepyz Gerbera...
w aptece mi powiedziala ze najlepszy ponoc, wiec zobaczymy
ładnie pachnie, to na pewno
to lece, pa![]()
hehheheNo prosze i nasza BUBA się znalazłaNo nareszcie, już myślałam, że Cie w ogródku przysypało
![]()
Oliwka robi to samo,jak zacznie to zabawy nie ma końcaMYSZUNIA
Moje dziewczynki tez uwielbiaja krecenie sie w kołkoA pozniej chodza jak pijane i sie ciesza
![]()