reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A kuku! :-)
Ja też zajrzałam o tej porze, a co :-p
Widzę, że rozprawiacie o ślubnych dodatkach. Niestety nie mam czasu, żeby poczytać więcej, bo zaraz się z m wybieramy pod prysznic. :wink:
Piotruś już śpi, ale się wyhasał dziś na spacerku tak że szok :szok: Próbował zdmuchiwać dmuchawce, ale nie bardzo mu to wychodziło, więc w końcu podtykał je mi :-D On chyba jakimś botanikiem zostanie, bo ciągle zrywa kwiatki (i daje mamusi! :laugh2:), trawkę, listki, zbiera patyczki i inne takie. :happy:
I jeszcze jedna nowa zabawa Piotrusia - kręci się w kółko dopóki mu się w główce nie zakręci, a później obija się o ściany i meble i się bardzo cieszy. :szok::-D Tylko ja mam stresa, żeby sobie za dużych guzów nie ponabijał. :sorry: Wasze dzieci też tak mają/ miały? :eek:

ANKA
Mi najbardziej podobaja sie te atłasowe:tak::tak::tak:Sama chciałam sobie ostatnio kupic takie czerwone z wyciwtymi palcami na koreczku ale nie było mojego rozmiaru:no:
Wkoncu wszyscy u mnie spia:tak:A M jeszcze w pracy

A kuku! :-)
Ja też zajrzałam o tej porze, a co :-p
Widzę, że rozprawiacie o ślubnych dodatkach. Niestety nie mam czasu, żeby poczytać więcej, bo zaraz się z m wybieramy pod prysznic. :wink:
Piotruś już śpi, ale się wyhasał dziś na spacerku tak że szok :szok: Próbował zdmuchiwać dmuchawce, ale nie bardzo mu to wychodziło, więc w końcu podtykał je mi :-D On chyba jakimś botanikiem zostanie, bo ciągle zrywa kwiatki (i daje mamusi! :laugh2:), trawkę, listki, zbiera patyczki i inne takie. :happy:
I jeszcze jedna nowa zabawa Piotrusia - kręci się w kółko dopóki mu się w główce nie zakręci, a później obija się o ściany i meble i się bardzo cieszy. :szok::-D Tylko ja mam stresa, żeby sobie za dużych guzów nie ponabijał. :sorry: Wasze dzieci też tak mają/ miały? :eek:

Laura dzis tez dmuchala w dmuchawce ale tak ze do buzi je wkladala :):-D
Szalej szalej bo moj spi:happy:

Ja tez jestem własnie kawe pije poczytałam już na T........a teraz poczytam tutaj
Malinka co do zazdrości mojego m to jest bardzo duża pamiętam że jak był jechaliśmy z kościoła i przejeżdzaliśmy koło piekarni i tak mówie że może bym poszła chleb kroić do piekarni na co mój M mówi NO NA NOCKE Z PIEKARZAMI .
Joanna więcej wiary w siebie i zrub tak jak dziewczyny mówią i będzie lepiej.
Dobra zabieram sie do czytania bo jeszcze sprzątanie i prasowanie czeka a jaszcze Kamilkowi kaszke musze zrobić
jakies ale do piekarzy????????:-D:-D:-D:rofl2:

Wiecie co nie cierpię nic nie mieć w planie i spędzając czas na nic nierobieniu popołudnia mam wrażenie ,że życie marnuję przepuszczając je m-y palcami.M w pracy ,Ksawek bajk ogląda,Klaudia zaraz przyjdzie ,a ja przy kompie,nie mam pomysłu na to ,co robić dzisiaj,macie tak czasami czy tylko ja takie zryte myśli mam czasami???:eek:
hmmm ja tez tak mam normalnie jakiesskrzywienie zawodowe mamay na etacie:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:

to ja sie pochwale bizuteria do slubu- biale perly oddzielone cyrkoniami- prosze tylko szczerze mi pisac :)
piekna:-)

u nas spadł deszczyk przed chwila ale znów wychodzi słonko jest ciepło ale nie ma duchoty przyjemna pogoda za opknem Lenka na spacerze z Laurą była Laura mi bardzo pomaga tym ,że wyjdzie z nia czasem na spacer mam wtedy chwilę wytchnienia dla siebie albo czas na gotowanie:-)
a u mnie spadlo pare kropel doslownie.to juz oiwem gdzie te chmury poszly:-)

chyba sobie kupie tę zelixę na odchudzanie na razie zaczełam brać jakieś tabletki 3-j stopniowe slim figura czy jakoś tak i latam co chwilę do kibelka :-D
ja pije herabtki 3stopniwoe slim figura i mi pomagaja:-)

Nie mów, ja ślub brałam w klapkach w ósmym miesiącu ,byłam tak spuchnięta ,że tylko białe klapeczki na mnie pasowały....mam nadzieję ,że nic nam palcami nie zwiało:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

aaaaaa i zapomnialam sie ochwalic ze sobie kupilam krem na rozstepy:-D z Gerbera...:-D w aptece mi powiedziala ze najlepszy ponoc, wiec zobaczymy:sorry::sorry::sorry: ładnie pachnie, to na pewno:-D

to lece, pa:tak:
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:

No prosze i nasza BUBA się znalazła:-D:-D:-DNo nareszcie, już myślałam, że Cie w ogródku przysypało:-D:-D:-D
hehhehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie przyspalo:-)
ale wikesozsc dnoa spedzilam na podworku

Myszunia, moja dziś pierwszy raz dmuchawce widział, tak dmuchała, że się ich mało nie najadła, ale zabawa:-D:-D:-D
I też lui jak się ja kręci i później jej się kręci aż się przewraca, śmiech w głos:-D:-D:-D
Sama się nie kręci, bo jeszcze za mała

reklama
Agnes, dobrze, że już masz z głowy tego zęba! :tak:

Dowikla, a M jeszcze w pracy :szok::szok::szok::szok: O matko, to o której on wraca??? :szok: Współczuję ci, że tak długo musisz sama siedzieć.

Dzwonili dziś chrzestni Piotrusia i umówiliśmy się na jutro na wyjazd do dino-parku. :-) Podobno gdzieś niedaleko Łodzi jakiś jest. :eek: Mam nadzieję, że pogoda dopisze, a P będzie miał towarzystwo, bo jadą jeszcze ich znajomi z 3 letnim synkiem. :tak:

Do góry