Piotruś też nie lubi. Czasem wstaję w nocy i go przykrywam, ale on i tak zaraz zrzuca kołdrę z siebie.Laura spi w majteczkach i koszulce na ramiaczkach ale jak zwykle na wierzchu nie lubi sie przykrywac![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piotruś też nie lubi. Czasem wstaję w nocy i go przykrywam, ale on i tak zaraz zrzuca kołdrę z siebie.Laura spi w majteczkach i koszulce na ramiaczkach ale jak zwykle na wierzchu nie lubi sie przykrywac![]()
No przestawiasz LIETRY, przestawiasz![]()
Piotruś też nie lubi. Czasem wstaję w nocy i go przykrywam, ale on i tak zaraz zrzuca kołdrę z siebie.![]()
u nas jest podobnie,Oliwka non stop sie odkrywaPiotruś też nie lubi. Czasem wstaję w nocy i go przykrywam, ale on i tak zaraz zrzuca kołdrę z siebie.![]()
dobranoc :-)Dobranoc MADZIULANATASZA:-)
ja miala buty kupione na jakims bazarez za 40zl i w sumie tylko na slu.ale bralam w grudniu iwec musialam miec zakryte:-)Zwariowani wariaci
I to jest najsłuszniejsza decyzja ze słusznych! :-) Te możesz nosić nawet na co dzień np do jasnych spodni czy spódnicy.
Jak kupowałam sobie buty do ślubu to musiały być przede wszystkim wygodne, a po drugie musiały mi się później przydać i rzeczywiście nosiłam je jeszcze później. Chyba nawet do dziś gdzieś tam na dnie szafy się kurzą.![]()
u mnie az tak goraco nie jest.zreszta niedlakeo plynie strumyk i sasiad ma staw wiec z reguly jest chlodniej i czesto latem jest mglaJa swojej dzis pierwszy raz nie śpiochy, a bodziaki z krotkimi nogawkami i rekawkami założyłam. Tez gorąco, no ale nie az tak Wiatrzycho mam paskudne i albo przeciąg na maksa, albo zupelnienic
No przestawiasz LIETRY, przestawiasz![]()
az tak zimno???????????????ale ja na drugim koncu polski to moze mnie nie dosiegnieNo tak zgapilam sie
AGNES
U mnie tez tak cieplo
Ale ogladalam pogode i w przyszlym tyg ma byc nawet tylko 13 stopnioby ta pogoda sie nie sprawdzila bo juz sie przyzwyczailam do takiego ciepelka
![]()
dobranocz tymi lietrami tak już jest
idę spać dobranoc
![]()