reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

u nas jest podobnie,Oliwka non stop sie odkrywa :tak::tak::tak: a ja czasem wstaje ja nakrywać,nie wiem jak mozna lubieć spać nienakrytym?ja nie potrafie tak zasnąć,musze byc zawsze nakryta :tak::tak::tak:
Ja tez musze byc cala przykryta nawet latem:tak::tak::tak:W nocy sie odkrywam ale zasypiajac musze byc przykryta i pozawijana w koldre:-D;-)

reklama
Witam wieczorowo :tak:

Poszaleliśmy z M na zakupach :tak: mam dwie nowe bluzki na mój brzucho:rofl2:

Ja miałam do ślubu prawie takie same, całe ecru były, no i nie były materiałowe, ale fason identyczny, tylko, że dałam za nie 60 zł :szok:

Sandalette, weiss Gr. 38 bei eBay.de: (endet 15.05.09 16:17:29 MESZ)

Anka, te mi się najbardziej podobają :tak:

A ja sobie dzisiaj kupiłam balerinki na moje opuchnięte stópki :sorry2: W końcu nie będę miała problemów z zakładaniem butów :tak:

Moja córa jeszcze nie śpi :baffled:

Witaj Mamo Helenki
Dobranoc Madzilanatasza
Ale ogladalam pogode i w przyszlym tyg ma byc nawet tylko 13 stopni:szok:
Przestań, co Ty mówisz, ja już wszytkie ciepłe ciuchy zakopałam

Laura spi w majteczkach i koszulce na ramiaczkach ale jak zwykle na wierzchu nie lubi sie przykrywac:no:
Oj, maj ateż nie, jak ją przykryję zanim tak porządnie zaśnie to zaraz krzyk

Ja tez musze byc cala przykryta nawet latem:tak::tak::tak:W nocy sie odkrywam ale zasypiajac musze byc przykryta i pozawijana w koldre:-D;-)
:-D:-D:-DJa też, po sama szyję, przeważnie budze się latem w nocy i cała kołdra na podłodze, tylko góra jeszcze wessana pod brodą

Mamo Helenki - Nooo to poszaleliście :tak::tak::tak::tak:
Jak byłam w ciąży to weszliśmy raz z moim m do sklepu z ubraniami ciążowymi, a tam taka pani była... normalnie urodzona handlara..:szok::szok::szok: i wcisnęła mi tych ciuchów za jakieś 500 zł prawie całą ciążę w nich przechodziłam :-D:-D:-D

Moja córa jeszcze nie śpi :baffled:

a dlaczego Helenka jeszcze nie spi????? :szok::szok::szok::szok::szok: przeciez to juz póxna godzona,a co ona robi??ma w ogóle zamiar sie dzis połozyć?czy ma inne plany? :-D:-D:-D:-D

Agnes ja tez sie przykrywam a moj sie smiaje ze mnie:-)

mój M tez sie ze mnie z tego smieje.ja też jestem nakryta po sama szyje ,inaczej nie usnę a M w samych gaciorach :-D:-D:-D:-D:-D nieźle to musi wyglądać :tak::tak::tak::tak:

a dlaczego Helenka jeszcze nie spi????? :szok::szok::szok::szok::szok: przeciez to juz póxna godzona,a co ona robi??ma w ogóle zamiar sie dzis połozyć?czy ma inne plany? :-D:-D:-D:-D

mój M tez sie ze mnie z tego smieje.ja też jestem nakryta po sama szyje ,inaczej nie usnę a M w samych gaciorach :-D:-D:-D:-D:-D nieźle to musi wyglądać :tak::tak::tak::tak:

u mnie to samo heheh ja obabulona a moj na kolderce spi:-D

Kurcze ciekawa jestem o ktorej Laura mi wstanie bo dzis poszalala a popoludniu tylko 30 minut drzemala jak wracalam ze sklepu to chciala spac w wozku ale jej niepozwolilam i kazalam spacerowac bo ju 18 byla:-D

Coś jej spani9e nie w głowie :baffled: Uparła się, że na tatę czeka. A M pojechał pomóc koledze w przeprowadzce...

A ja byłam w orsey :rofl2: Bluzki się w zupełności nadają na ciążowe :tak::rofl2:

M właśnie wrócił.

Dobranoc :-)

AGNES
Coz za szczegolowy wywiad przeprowadzilas z MAMA HELENKI:-D:-D:-D:-D
Moj M własnie wrocil do domu:szok:Ale juz na dzien dobry a raczej an dobranoc juz mnie jakos wkurzyl:baffled::no:

reklama
Coś jej spani9e nie w głowie :baffled: Uparła się, że na tatę czeka. A M pojechał pomóc koledze w przeprowadzce...

A ja byłam w orsey :rofl2: Bluzki się w zupełności nadają na ciążowe :tak::rofl2:

M właśnie wrócił.

Dobranoc :-)
dobranoc

AGNES
Coz za szczegolowy wywiad przeprowadzilas z MAMA HELENKI:-D:-D:-D:-D
Moj M własnie wrocil do domu:szok:Ale juz na dzien dobry a raczej an dobranoc juz mnie jakos wkurzyl:baffled::no:

:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry