reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam witam.

fotki na T juz pooglądałam :tak::tak::tak::tak::tak:
słońce wyszło więc zapowiada sie ładna pogoda.A my o 15.00 mamy w domu imprezke małą.Siostra robi urodziny swojego syna-5lat konczy.no to dla dzieciaków bedzie szaleństwo.

witam sie majowo przy porannej kawie.
prawie południowej:laugh2:
Luna kobiwto-poszłas pozno spac jak ja i juz o tej porze na nogach?????????o 7 rano???????

Dzieńdoberek
Ale pikęna pogoda sie dziś znów szykuje
Spacer późniejszy murowany.
Plany na weekend teściowa sukcesywnie mi w końcu popsuła.

Dziś mamy przyjść na 15 na obiad ( wie, że nie moge nic zjeść, więc mam nadzieje, że chociaz nie zrobi pysznosci jak zwykle ) i bedziemy do późnego wieczora. Bo na 18 Piotr zawiezie ja do Gniewkowa na mnsze chyba za babcie. No a ja i mała zostaniemy z babcią. Trza przy niej być non toper, bo baaardzo chora.
Jutro zaś będzie u nas jej wizytacja. Z racji tego, że babci odstępować a już zostawiać samej to w ogóle nie wolno, nie ma kiedy przyjśc i kątów mi przeglądać, to sobie obmyśłiłą, że jutro Piotr przyjdzie się babcią zajmować a ona do nas wpadnie. Już się boję. Zaraz biorę się za Extra pożądki , a i tak będziemy mieć tyle do słuchania, że głowa mała.
ach z tymi tesciowymi.moja mi sie w chałupie juz do niczego nie czepia.nigdy sie nie czepiała do porzadkow bo ona starszna syfiara a ja odwrotnie,ale zawsze ma jakies inne ale ale ja ja olewam.juz prze tyle sie wychowala:laugh2::laugh2::laugh2:
co najwyzej chwile pogada ale wie ze ja i tak zrobie po swojemu,sama mi to kiedys przyznala:-D:-D:rofl2:
tylko zawsse sie czepia na podworku-ze drzewko nie w tym miejscu,ze brama nie tu,ze piotrek cos tam powinien zrobic...ale ja to olewam,powiem cos albo udaje ze nie slysze:laugh2::laugh2::laugh2:

Widze że cie ruszyło:-Dnie mam nic do piekarzy mój m tez poprostu o to chodziło ze chleb kroji sie w nocy no a nocka z piekarzami to sama rozumiesz ze M sie boji i mówi tak że NO TO BYSCIE NAPIEKLI CHLEBA:laugh2::laugh2:
Wiktoria-tajk sie smaialam tylko:laugh2::laugh2::laugh2: bo moj piekarz,ale na dniowki robi,czasami tylko na dyzur jedzie jak wczoraj

Witam witam.

fotki na T juz pooglądałam :tak::tak::tak::tak::tak:
słońce wyszło więc zapowiada sie ładna pogoda.A my o 15.00 mamy w domu imprezke małą.Siostra robi urodziny swojego syna-5lat konczy.no to dla dzieciaków bedzie szaleństwo.

ja sie musze jakos przybrac do wklejenia fotek ale wlascwie aktulane to na nk sa,a ze slubu-musze zeskanowac albo cosbo mam papierowe.jak znajde gdzies swoje natchnienie to wkleje:-D:rofl2:
no i moze uda mi sie dzis w koncu zrobiczdjecia ogrodka:baffled:

my dzis idziemy do moich rodzicow na grilla po poludniu,soitra ze swoim ma byc i brat z zona.
pogoda ladna ale znow chlodny wiatr wieje,a wczoraj bylo tak fajnei.....

ja poszlam pozno spac bo dlugo gadalam z Mlena i Luna na gg,a moje panny jak zwykle-jak jest wolne i moge pospac to juz przed 8 powstawaly i mi brzeczaluy nad uchem niczym muchy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normalnie mala spi w tygodniu do 9,widac za cicho bylo:crazy:

Witam:-)
Ale sobie dzisiaj pospalismy:tak::tak::tak:M z Dominikiem w kuchni szykuja sniadanko:-)Pozniej jedziemy do ciotki ktora siedzi na wozku i prosto od Niej na spacerek nad Warte:tak::tak::tak:
Pogoda cudna -ja mam na termometrze w sloncu 30 stopni:tak::tak::tak::-)
Dziewczynki powyciagaly sobie z szafek grube skarpetki i rajstopy:szok::szok::szok::-DMusze do Nich w kroczyc i Je odpowiednio ubrac:-);-)

reklama
Do góry