reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Agnes a jak na T wklejasz zdjecie to ktory adress kopiujesz?i gdzie go potem wklejasz?
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ok juz sobie poradzilam z fotkami na T :-)
moze jutro wkleje inne bo niestety mala juz wstala(nie chwal dnia przed zachodem slonca).musze dac jej jesc i powoli sie bedziemy zbieram na grilla:-)
milego
moze jutro wkleje inne bo niestety mala juz wstala(nie chwal dnia przed zachodem slonca).musze dac jej jesc i powoli sie bedziemy zbieram na grilla:-)
milego
skoro juz sobie poradziłaś to nie będę tłumaczyćAgnes a jak na T wklejasz zdjecie to ktory adress kopiujesz?i gdzie go potem wklejasz?

madziulanatasza
Fanka BB :)
Anabuba ,ogródek jest piękny ,a jak wszystko wyrośnie będzie jeszcze ładniejszy...faktycznie mini,bo dużym nie można go nazwać....

madziulanatasza
Fanka BB :)
POOGLĄDAŁAM SOBIĘ CIĘ Z M I DZIEĆMI,FAJNA Z WAS RODZINKA

Jestesmy juz po spacerze i po obiadku

Za chwilke zbieramy sie na spacer do parku pokarmic kaczki:-)
Ja dzisiaj kompletnie nic nie robie z wyjatkiem zmywania naczyn-no takie mam przynajmniej plany

ANABUBKA
Ogrodek swietny

Mały bo maly ale jest;-)Sama bym taki chciała miec:-)

Za chwilke zbieramy sie na spacer do parku pokarmic kaczki:-)
Ja dzisiaj kompletnie nic nie robie z wyjatkiem zmywania naczyn-no takie mam przynajmniej plany

ANABUBKA
Ogrodek swietny

ja dopiero teraz bo od rana było suszenie głowy
Lenka mi sie całą noc budziła w końcu spałam z nia w łózko to była spokojniejsza
jak wywaliłam z łózka mojego to Laura też skorzystała więc spałysmy z dziewczynami obie orzwalone a ja w srodku ścisnięta
Lenka na drugim spacerku tym razem z tatusiem , sam zaproponował ,że z nią pójdzie
Lenka mi sie całą noc budziła w końcu spałam z nia w łózko to była spokojniejsza
jak wywaliłam z łózka mojego to Laura też skorzystała więc spałysmy z dziewczynami obie orzwalone a ja w srodku ścisnięta

Lenka na drugim spacerku tym razem z tatusiem , sam zaproponował ,że z nią pójdzie

reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Ja jestem ale najpierw musze uspic dzieci a później bede czytac
Podziel się: