Oliwka ma tylko delikatnie buzie opaloną mi mo że siedzi długo na dworze,ma to chyba po mnie .ja bardzo powoli si eopalam a najbardziej mnie wkurza to że najwolniej opala mi sie twarz,a nogi najszybciej,potem to głupio wyglada

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za rowne dwa tygodniedowikla teraz spojrzałam na twój suwaczek i za niecałe 2tyg dziewczynki skończą 2 latka :-):-):-):-):-):-) bedzie imprezka![]()
no to bedzie sie działo,porób fotki z imprezkiZa rowne dwa tygodnieA imrezka bedzie;-)Tym bardziej ze 12 Dominik ma imieniny:-)
![]()
no to gratulacje kolejnego ząbkaJeszcze sie tylko pochwale ze Klaudi wyszedl dzisiaj 14 zabekPrawa gorna trojeczka:-)Nawet nie wiedziałam ze cos tam sie wykluwa
![]()
ja troche przesadna jestem wiec jezeli to prawdziwe perly to nie wrozy to dobrze przy malzenstwie ale jezeli chodzi o komplet to slicznyto ja sie pochwale bizuteria do slubu- biale perly oddzielone cyrkoniami- prosze tylko szczerze mi pisac![]()
ocenie jak wpadne na T ;-)hej ,dałam fotki sprzed 20 kilo i jako blondynka ,wpadnijcie ,oceńcie na t![]()
najlepsza jest oliwka dla dzieci bo j tez mialam takio z apteki i nic nie dalo zreszta widzialasaaaaaa i zapomnialam sie ochwalic ze sobie kupilam krem na rozstepyz Gerbera...
w aptece mi powiedziala ze najlepszy ponoc, wiec zobaczymy
ładnie pachnie, to na pewno
to lece, pa![]()
super ze z babcia lepiejWitam wieczorkiem Laseczki
Jak tam dzionek? No u mnie troche lepiej ale nadal nic nie umiem na polski na poniedziałekBabcia zaczęła reagować na leki i mam nadzieję że będzie coraz lepiej.
Anka biżuteria mi się obiła o oczy, bardzo piękna. Też taką chciałam ale do sukienki mi nie pasuje.
tez jeste,m ciekawa na jak dlugo ale mysle ze na stalea ja wczorak odpaldam bo poszlam do mamy.
a wieczorem-mialambardzo powazna rozmowe z P, o tym o czym sie rozpsialam niedawno na T.
no i hmmm chyba cos zrozumial pytanie na jak dlugo.
no i poszlismy spac.
a dzis-od rana sprztanie itd.mala pold dnia na podworku wiec musialamja dogladac bo P dzis w domu ale wzial sie za robienie skalniakai porzadkow na podworku.
ale zapomnialam zrobic fotki ,postaram sie jutro pokazac wamskalniak i mini-ogrodek:-)
pozniej sie wzielam za prasoanie-mala siedziala w paiskownicy a ja prasowlama na podescie przy schodach:-):-)
cieplo bylo iwecbylo fajnie
a wczpraj wieczorem jak bylam u mamy Weronika wziela nocnik i zacea w niego walic rekami i krzyczec wiec ja pytam czy chce siusiu-to ona sie nadstaiwa na nocnik .szybko ja posadzilami takiego kloca nawalila ze szok
oczywiscie bez brawa sie nie obeszlo:-)
moj P dzis w pracy,dziewczyny chrapia i mam w koncu wolne.nawet sobie pozmywalam zeby miec spokoj rano:-)![]()
Och ,a mnie mój wkurzył i nie gadam z nim chwilowo,to typ który nie znosi krytykinie można mu powiedzieć ,że coś misie nie podoba.....dziś 1 maja wiedziałam ,że cały dzień będzie pracował na podwórku,na spacer chciałam wyciągnąć ,to nie ,bo nie ma czasu ,ale co to?wystarczył jeden telefon znajomego i już ma czas ,żeby jemu bojler zawiesić ,wszystko priorytety...wkurza mnie to
![]()
super ja tez chce takia to moja mini ogrodek i mini ogrodek kwiatowo0-sadowy:-)
no i skalniaczek
ale sczypiorki super wyglasdalyCzesc zdjec to dopoludnia a czesc z popoludnia![]()