reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oliwka ma tylko delikatnie buzie opaloną mi mo że siedzi długo na dworze,ma to chyba po mnie .ja bardzo powoli si eopalam a najbardziej mnie wkurza to że najwolniej opala mi sie twarz,a nogi najszybciej,potem to głupio wyglada:tak:

reklama
A mi nogi najwolniej sie opalaja:-DNajszybciej twarz,plecy i dekolt:tak::tak::tak:
Ja sobie tu z Wami klikałam a w pokoju powodz:szok::szok::szok:
Lece dalej Je kapac;-)

MLENA
czekamy na focie
Ale Wam zazdroszcze tego spotkanka

dowikla teraz spojrzałam na twój suwaczek i za niecałe 2tyg dziewczynki skończą 2 latka :-):-):-):-):-):-) bedzie imprezka :tak:

Jeszcze sie tylko pochwale ze Klaudi wyszedl dzisiaj 14 zabek:tak::tak::tak:Prawa gorna trojeczka:-)Nawet nie wiedziałam ze cos tam sie wykluwa:-D:-D:-D

reklama
to ja sie pochwale bizuteria do slubu- biale perly oddzielone cyrkoniami- prosze tylko szczerze mi pisac :)
ja troche przesadna jestem wiec jezeli to prawdziwe perly to nie wrozy to dobrze przy malzenstwie ale jezeli chodzi o komplet to sliczny :tak:
hej ,dałam fotki sprzed 20 kilo i jako blondynka ,wpadnijcie ,oceńcie na t:tak:
ocenie jak wpadne na T ;-)
aaaaaa i zapomnialam sie ochwalic ze sobie kupilam krem na rozstepy:-D z Gerbera...:-D w aptece mi powiedziala ze najlepszy ponoc, wiec zobaczymy:sorry::sorry::sorry: ładnie pachnie, to na pewno:-D

to lece, pa:tak:
najlepsza jest oliwka dla dzieci bo j tez mialam takio z apteki i nic nie dalo zreszta widzialas :confused2:
Witam wieczorkiem Laseczki :-D:-D:-D

Jak tam dzionek? No u mnie troche lepiej ale nadal nic nie umiem na polski na poniedziałek :no::no::no: Babcia zaczęła reagować na leki i mam nadzieję że będzie coraz lepiej.
Anka biżuteria mi się obiła o oczy, bardzo piękna. Też taką chciałam ale do sukienki mi nie pasuje.
super ze z babcia lepiej :tak:
a ja wczorak odpaldam bo poszlam do mamy.
a wieczorem-mialambardzo powazna rozmowe z P, o tym o czym sie rozpsialam niedawno na T.
no i hmmm chyba cos zrozumial pytanie na jak dlugo.
no i poszlismy spac.
a dzis-od rana sprztanie itd.mala pold dnia na podworku wiec musialamja dogladac bo P dzis w domu ale wzial sie za robienie skalniaka:szok::szok::szok::szok: i porzadkow na podworku.
ale zapomnialam zrobic fotki ,postaram sie jutro pokazac wamskalniak i mini-ogrodek:-)
pozniej sie wzielam za prasoanie-mala siedziala w paiskownicy a ja prasowlama na podescie przy schodach:-):-)
cieplo bylo iwecbylo fajnie:-D
a wczpraj wieczorem jak bylam u mamy Weronika wziela nocnik i zacea w niego walic rekami i krzyczec wiec ja pytam czy chce siusiu-to ona sie nadstaiwa na nocnik .szybko ja posadzilami takiego kloca nawalila ze szok:szok::szok::szok::rofl2:
oczywiscie bez brawa sie nie obeszlo:-)

moj P dzis w pracy,dziewczyny chrapia i mam w koncu wolne.nawet sobie pozmywalam zeby miec spokoj rano:-):rofl2:
tez jeste,m ciekawa na jak dlugo ale mysle ze na stale :laugh2:
Och ,a mnie mój wkurzył i nie gadam z nim chwilowo,to typ który nie znosi krytyki:tak:nie można mu powiedzieć ,że coś misie nie podoba.....dziś 1 maja wiedziałam ,że cały dzień będzie pracował na podwórku,na spacer chciałam wyciągnąć ,to nie ,bo nie ma czasu ,ale co to?wystarczył jeden telefon znajomego i już ma czas ,żeby jemu bojler zawiesić ,wszystko priorytety...wkurza mnie to:crazy:
:angry::angry::angry::angry::angry: mnie tez :angry::angry:
a to moja mini ogrodek i mini ogrodek kwiatowo0-sadowy:-)

no i skalniaczek
super ja tez chce taki :tak:
Czesc zdjec to dopoludnia a czesc z popoludnia:tak:
ale sczypiorki super wyglasdaly

sorki za literowki ale musze konczyc bo mamy gosci...
moze jutro bede miala wiecej czasu ... ale na grilu nad woda bylo super..
fotki wstawie jutro .. :-D:-D:-D:-D

Do góry