reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobranoc PATRYSIU:-)
Ja sobie pije capucinko i jakos nie moge zagnac M zeby wykapał dziewczynki:no:
Chyba sama bede musiała sie ruszyc

reklama
Weronika spi,Paulina sie myje a P podlewa ogrodek.jutro rano jest w domu a przed poludnie jezdie na egzamin,ale jak ja nie lubie jak on jest rano w domu,sczegolnie w tygodniu,bo burzy mi caly plan dzialania

Agnes fotki super, widać, że zabawa była przednia:tak::tak::tak: a największa atrakcja dla Oliwki to chyba ten kucyk co?

A Oliwka najbardziej sie wyszalała na kulkach i takim pompowanym zamku,skakał jak szalona.Nie chciała z tamtąd wyjść za rzadne skarby,zrobiła taka histerie jak ją zabrałam ze szok.
Nie mogłam jej uspokoić.Ale zdzierstwo normalnie,za 6 min takiej zabawy na kulkach lub na tym pompowanym zamku trzeba zapłacić 6zł :tak::tak::tak::tak: a co to jest 6min dla takiego dziecka,Oliwka wchodziła chyba z 5 lub 6 razy po 6 min i tak było jej za mało.Zarabiaja na tym że szok.

kurcze jak ja jestem po całym dniu nieobecności to żadnej nie ma i nie ma z kim pogadać :-:)-:)-( jak mozecie mi to robić :tak::tak::tak::tak:

Czesc babeczki

wpadlam Wam tylko napisac ze moj lezy w szpitalu i jestem sama z Laura w domku ZEby zlego bylo malo Laura dzis upadla jak trzymalam ja za reke i poplakuje ze ja raczka boli.Teraz spi ale jak jutro bedzie ja reka bolala to jade z nia do lekarza:-(

Wczoraj w nocy wzywalismy karetke bo moj na stole nie zauwazyl szklanki i tak sie zalatwil ze mial zerwane sciegno w rece w malym palcu:-(POjechalismy do szpitala o 2 w nocy a wrocilam o 6 rano i wstalam o 9 Padam na ryj Dzis jest juz po operacji ale wyjdzie dopiero w srode:-(Dzis jak bylam w szpitalu z Laura okazalo sie ze mial calkowite znieczulenie tzn uspali go i nie dalo sie z nim pogadac bo byl bardzo spiacy.Teraz dzwonilam jest juz dobrze:sorry2:Laura zasnela na bolacej rece wiec mam nadzieje ze jutro bedzie zdrowa jak rybka:sorry2:

Pochwale sie jeszcze ze Laura nie miala ani dzis ani wczoraj wpadki z nocniczkiem:)Puchne normalnie z tej dumy!!!

Ania no to nie za dobre wiesci.Mam nadzieje że z laury raczka będzie wszystko dobrze.
A jak Twój M mógł nie zauważyć tej szklanki??? :sorry2:
Nie dziwię się ze jesteś padnieta,oby wszystko dobrze sie skończyło.

reklama
Czesc babeczki

wpadlam Wam tylko napisac ze moj lezy w szpitalu i jestem sama z Laura w domku ZEby zlego bylo malo Laura dzis upadla jak trzymalam ja za reke i poplakuje ze ja raczka boli.Teraz spi ale jak jutro bedzie ja reka bolala to jade z nia do lekarza:-(

Wczoraj w nocy wzywalismy karetke bo moj na stole nie zauwazyl szklanki i tak sie zalatwil ze mial zerwane sciegno w rece w malym palcu:-(POjechalismy do szpitala o 2 w nocy a wrocilam o 6 rano i wstalam o 9 Padam na ryj Dzis jest juz po operacji ale wyjdzie dopiero w srode:-(Dzis jak bylam w szpitalu z Laura okazalo sie ze mial calkowite znieczulenie tzn uspali go i nie dalo sie z nim pogadac bo byl bardzo spiacy.Teraz dzwonilam jest juz dobrze:sorry2:Laura zasnela na bolacej rece wiec mam nadzieje ze jutro bedzie zdrowa jak rybka:sorry2:

Pochwale sie jeszcze ze Laura nie miala ani dzis ani wczoraj wpadki z nocniczkiem:)Puchne normalnie z tej dumy!!!
Ania wspolczuje,sama mialam 3 narkozy i nie jest mile,ale najwazniejsze zeby odzyskal ruchomosc tego palca.
i bravo dla Laury:-):-):-)

Agnes fotki zaje.....:-D:-D:-D ale wiesz co,z racji ze je wrzycilas na ogolnym to moze lda wlasnego bezpeiczenstwa je zlikwiduj za dzien dwa.

Do góry