reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Agnes fotki super!!!!!!!!!!!!!!
Pati dobranoc.
As dobrze ze jestes.jak Kuba?
Pati dobranoc.
As dobrze ze jestes.jak Kuba?
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Weronika spi,Paulina sie myje a P podlewa ogrodek.jutro rano jest w domu a przed poludnie jezdie na egzamin,ale jak ja nie lubie jak on jest rano w domu,sczegolnie w tygodniu,bo burzy mi caly plan dzialania
A Oliwka najbardziej sie wyszalała na kulkach i takim pompowanym zamku,skakał jak szalona.Nie chciała z tamtąd wyjść za rzadne skarby,zrobiła taka histerie jak ją zabrałam ze szok.
Nie mogłam jej uspokoić.Ale zdzierstwo normalnie,za 6 min takiej zabawy na kulkach lub na tym pompowanym zamku trzeba zapłacić 6zł

a co to jest 6min dla takiego dziecka,Oliwka wchodziła chyba z 5 lub 6 razy po 6 min i tak było jej za mało.Zarabiaja na tym że szok.
Nie mogłam jej uspokoić.Ale zdzierstwo normalnie,za 6 min takiej zabawy na kulkach lub na tym pompowanym zamku trzeba zapłacić 6zł

anka26_x_07
Mama Laury :)
Czesc babeczki
wpadlam Wam tylko napisac ze moj lezy w szpitalu i jestem sama z Laura w domku ZEby zlego bylo malo Laura dzis upadla jak trzymalam ja za reke i poplakuje ze ja raczka boli.Teraz spi ale jak jutro bedzie ja reka bolala to jade z nia do lekarza:-(
Wczoraj w nocy wzywalismy karetke bo moj na stole nie zauwazyl szklanki i tak sie zalatwil ze mial zerwane sciegno w rece w malym palcu:-(POjechalismy do szpitala o 2 w nocy a wrocilam o 6 rano i wstalam o 9 Padam na ryj Dzis jest juz po operacji ale wyjdzie dopiero w srode:-(Dzis jak bylam w szpitalu z Laura okazalo sie ze mial calkowite znieczulenie tzn uspali go i nie dalo sie z nim pogadac bo byl bardzo spiacy.Teraz dzwonilam jest juz dobrze
Laura zasnela na bolacej rece wiec mam nadzieje ze jutro bedzie zdrowa jak rybka
Pochwale sie jeszcze ze Laura nie miala ani dzis ani wczoraj wpadki z nocniczkiem
Puchne normalnie z tej dumy!!!
wpadlam Wam tylko napisac ze moj lezy w szpitalu i jestem sama z Laura w domku ZEby zlego bylo malo Laura dzis upadla jak trzymalam ja za reke i poplakuje ze ja raczka boli.Teraz spi ale jak jutro bedzie ja reka bolala to jade z nia do lekarza:-(
Wczoraj w nocy wzywalismy karetke bo moj na stole nie zauwazyl szklanki i tak sie zalatwil ze mial zerwane sciegno w rece w malym palcu:-(POjechalismy do szpitala o 2 w nocy a wrocilam o 6 rano i wstalam o 9 Padam na ryj Dzis jest juz po operacji ale wyjdzie dopiero w srode:-(Dzis jak bylam w szpitalu z Laura okazalo sie ze mial calkowite znieczulenie tzn uspali go i nie dalo sie z nim pogadac bo byl bardzo spiacy.Teraz dzwonilam jest juz dobrze

Pochwale sie jeszcze ze Laura nie miala ani dzis ani wczoraj wpadki z nocniczkiem
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Ania wspolczuje,sama mialam 3 narkozy i nie jest mile,ale najwazniejsze zeby odzyskal ruchomosc tego palca.Czesc babeczki
Wczoraj w nocy wzywalismy karetke bo moj na stole nie zauwazyl szklanki i tak sie zalatwil ze mial zerwane sciegno w rece w malym palcu:-(POjechalismy do szpitala o 2 w nocy a wrocilam o 6 rano i wstalam o 9 Padam na ryj Dzis jest juz po operacji ale wyjdzie dopiero w srode:-(Dzis jak bylam w szpitalu z Laura okazalo sie ze mial calkowite znieczulenie tzn uspali go i nie dalo sie z nim pogadac bo byl bardzo spiacy.Teraz dzwonilam jest juz dobrzeLaura zasnela na bolacej rece wiec mam nadzieje ze jutro bedzie zdrowa jak rybka
Pochwale sie jeszcze ze Laura nie miala ani dzis ani wczoraj wpadki z nocniczkiemPuchne normalnie z tej dumy!!!
i bravo dla Laury:-):-):-)
Agnes fotki zaje.....

Podziel się: