reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moja potrafi zjeść deserek czy zupkę a potem cycem poprawić. w sumie to nie ograniczam jej bo raczej drobniutka jest i jak jej tak smakuje to nie będę jej zabraniać. z drugiej strony uwielbiam to uczucie jak ona się wtuli, rączką sobie przytrzyma i tylko słychać te odgłosy mlaskania i zadowolenia. oj kiedyś będzie mi tego bardzo brakowało :tak: w końcu nie będę jej karmić niewiadomo jak długo

reklama
Gargamella spi :tak:

Oj, na hamak to i ja bym sie dzisiaj walnęła :tak: upał paskudny :baffled: Mam nadzieję, zer po południu troszkę bedzie chłodniej :tak:

Ja tez czasami przyprawiam śmietanę na słodko :tak: tak jak madeuska dodaje octu :tak: Tylko, że sałatę zalewam przed smaym podaniem bo jak poleży za długo to się szmata robi a ja lubie chrupiacą :tak:

Właśnie opędzlowałam lody wisnowe:-D zaraz peknę :-p

Teraz pora poleżeć :-p
Ja tez zawsze przed podaniem, bo potem jest miękka niedobra:tak:

a ja miałam odprowdzic męża ale sie wrociłam bo ulica rozkopana i bardzo sie zachmurzyło także siedzimy w domku
moja lista ksiązek do przeczytania na ten miesiąc
1.ALEX KAVA" Fałszywy krok" Alex Kava - Fałszywy krok | NaKanapie.pl
2 CARLOS RUIZ ZAFON "Gra Anioła " Gra Anioła - Carlos Ruiz Zafon - Merlin.pl
3 Droga do przebaczenia - John Burnham Schwartz - Merlin.pl
4.MONIKA SZWAJA 'Jestem nudziarą" Jestem nudziarą - Monika Szwaja - Onet.pl Czytelnia
5 .IRENA MATUSZKIEWICZ "Gry nie tylko miłosne " Gry nie tylko miłosne - Książka - Wirtualna Polska
Mam nadzieje ze będe ciekawe bo dla mnie dzien bez ksiązki to dzień stracony :tak:
Daj znac jak te ksiązki-moze sie skusze:tak: ale ja tam wole starodawna wersje-papierową, nie lubie rozed kompem siedziec i czytac:baffled: Ja do ksiązki musze sie polozyc wygonie i moge wtedy sobie czytac książke:tak::tak:

Wysadzam Oliwkę Bardzo często co 15-20min.O 19.15 zrobiła siku do nocniku a o 20.00 siku i kupę.Ale sie cieszyła,biła brawo i dała mi buziaka.Mam nadzieję że zacznie w końcu wołać.na noc oczywiście założe jej pampersa a bój zaczniemy znowu od rana.Ale cieszę się że dziś już w sumie 3 razy załatwiła sie do nocnika.NO a mokrych ubrań ma dzis na swoim koncie aż 4 !!!!!:tak::tak::tak:
No to super:tak: i tak bedzie coraz lepiej.. daj jej czasu:-p:-p ciotka treż bije brawo za siku do nocnika:-D

AGNES
Gratulacje dla Oliwki:tak::tak::tak:Super ze zrobila siku i kupke:tak:Mozesz byc dumna:-);-)

A ja sie zmobilizowałam i wyprasowałam cale pranie:tak::tak::tak::szok:Jeszcze tylko kilka sztuk wisi na suszarce ale sa mokre.A jutro kolejne pranie mnie czeka:no:

WIKTORIA
Ja tez dlugo nie ogladałam Brzyduli:no:A ze dzisiaj pogoda paskudna to udalo mi sie obejrzec:tak::tak::tak::-)
No ja też dzisiaj bnie oglądałam..bo gralismy z m w eurobiznes a potem w tysiaka:tak:Może jutro obejrze z rana:tak:

witam kochane tęskniłyście????????????:cool2::cool2:
ja tylko na momencik jutro postaram się nadrobić i napisać co u mnie bo to był dłłłłłłłłłłłłłuuuuuugggggiiiiii weekend:tak::tak:
a no trudno bylo nie tesknic:tak::tak::-D

Witam wszystkich serdecznie, jestem mamą uroczej dziewczynki ( pewnie każda z Was tak mówi o swoich skarbach) właśnie niedługo zaczynam urlop wychowawczy i też będę siedzieć w domku z dzieciaczkiem, w sumie to nic nowego bo już ponad rok nie chodzę do pracy ale jakoś wcale mi z tym źle nie jest, uwielbiam być mamą i zajmować się córeczką.
Witam nową mamuśkę:tak:

Widze że w październiku rodziłas, ja mam teraz termin na pazdziernik:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ja kobitki zmęczona juz jestem na t juz nie dam rady zajrzec, troche poczytalam wczesniej ae nie mialam kiedy poodpisywac:baffled:

Jutro moze nadrobie:-p:-p

Dobrej nocki:tak::tak:

ja też już dziś będę uciekać, mój A skończył oglądać film więc idę do niego.
spokojnej nocki życzę dobranoc

reklama
Anabuba dentysty nie zazdroszczę ,ale popieram:tak::-DMyszunia fantastyczne wakacje w paryżu:tak::tak::tak:Agnes to wpadnij do mnie dosprzątać ,bo jak tak trochę tu trochę tam...ale energii to mi brak:-D
u sadysty spoko-dalej jaka s zgorzel i zatrucie na kolejne 2tyg-5minut i bez bolu:-)

a mam dzis wrazenie ze dzis nie jestem zauwazana na forum :zawstydzona/y: a moze ta pogoda mnie dobija :wściekła/y:
Joanna Joanna-wstydz sie:-D:-D:-D

A Oliwka od godz 17.00 jest bez pampersa.Już 2 razy się posikała :no::no::no::no:coś czuję ze będzie ciężko ale chcę spróbować.
Teraz jak jej poleciało po nogach to zaczęła mnie wołać i miała skrzywiona minę że ma mokro.Może sie w końcu nauczy.jak nie spróbuje to się nie dowiem.
ja poczekam z tym do wakacji bo teraz caly dzien mam czesto zlaatany-szkola zakupy itd,a w wakacje juz bedzie starsza to moze cos wyjdzie.bo na nocnik i tak robi jak ja posadze problem tylkoz wolaniem,ale ma czas:-)

Joanna73 Jeśli masz ochote rozpocząć przygodę z fantastyka polecam tego autora :tak:

To jest pierwsza część całej serii:tak:
Kolor magii - Terry Pratchett - Merlin.pl

Mnóstwo dobrego humoru dla starych i młodych :tak:
ja normalnie wsytd sie przyznac ale jestemz ksiazkami na bakier.w swoim zyciu preczytalam doslaownie kilka letur,troche na studiach ale to z musu no i pochlanialam jedynie ksiazki o autyzmie.co najwyzej poczytam angore albo CKM:-):-):-)

witam kochane tęskniłyście????????????:cool2::cool2:
ja tylko na momencik jutro postaram się nadrobić i napisać co u mnie bo to był dłłłłłłłłłłłłłuuuuuugggggiiiiii weekend:tak::tak:
Malina lanie sie nalezy!!!!!!!!!!111:cool2::cool2::cool2::cool2:

witam wieczorową porą.
Nie mam szans na nadrobienie zaległości i nie mam szans na bieżące pisanie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Muszę uciekaj zaraz do dzieciaków.
Poczytam troszkę tak po łebkach
WYBACZYCIE?:confused:
As kochana powoli:-)odpocznij najpierw.jak Kubus?

Witam wszystkich serdecznie, jestem mamą uroczej dziewczynki ( pewnie każda z Was tak mówi o swoich skarbach) właśnie niedługo zaczynam urlop wychowawczy i też będę siedzieć w domku z dzieciaczkiem, w sumie to nic nowego bo już ponad rok nie chodzę do pracy ale jakoś wcale mi z tym źle nie jest, uwielbiam być mamą i zajmować się córeczką.
witamy witamy!tzn jestes mama siedzaco bo pewnie na macierzynskim jestes?

dziękuję za miłe przyjęcie, trochę chyba potrwa nim się odnajdę kto jest kto;-)
uwazaj bo BB wciaga-to nalog,i chyba jeszcze Cie zadna nie ostrzegla przed tym:-D:-D:-D

dziewczynki troszkę nadrobiłam reszta na jutro:tak::cool2:
dziękuję kochane za życzenia to milusie:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
witam nowe mamusie:tak::tak:
padam trzeba się wreszcie wyspać:cool2::cool2:
oj malina malina

Do góry