reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no i juz ledwo przed spaniem zesikal mi sie do majtek... ale zaraz noga trzepal heh bo mokre i zimne... :-D:-D:-D dobrze mu tak...
zalozylam mu pampka i poszedl spac teraz zaypia... :tak:

reklama
Cześć dziewczyny!

Próbowałam nadrobić zaległości, ale wy gaduły tyle naprodukowałyście, że nie dam rady! :zawstydzona/y:
Malinka, spóźnione, ale szczere: Sto lat sto lat sto lat z okazji osiemnastki!!!;-):-)
Witam nowe mamusie. :tak:

As, jak ucho Kuby?

Mlena, współczuję biegunki! Mam nadzieję, że szybko przejdzie! :sorry2:

Widziałam gdzieś tam zdjęcia ze spotkania na wysokim szczeblu! :-) Suuuper! Zazdroszczę wam! Ja teeeeeż chcęęęę! :tak::tak::tak:

A do mam czytających - ja też uwielbiam książki i strasznie żałuję, że ostatnio mam na nie tak mało czasu. :zawstydzona/y: Teraz czytam "Widmowe dzieci". Nie wiem, czy kiedyś wam ta książka wpadła w ręce, jeśli nie to polecam. Na pewno nie można potraktować jej z obojętnością, szczególnie jeśli jest się matką.

U nas ok. Poza tym, że mam stos papierów do przejrzenia na najbliższy weekend :baffled: Siłą rzeczy w tym tygodniu rzadziej będę do was zaglądać. W ogóle ten miesiąc to już końcówka, więc poprawy, poprawki, popraweczki... Mało czasu, mało czasu :no:
Piotruś wstał, więc zmykamy na spacerek i zakupy.
Buziaki dla was wszystkich! :-)

Dziewczyny potrzebuje na już pyszny przepis na mięciusią watróbkę drobiową. Ja tego nie lubię i w życiu nie robiłam.A mam za ten obiad obiecane złote góry więc pomóżcie, plisssssssssssss

luna wątróbkę uwielbiam i jest bardzo prosto ją zrobić,nie ma w tym nic trudnego.

Ja zawsze kupuję wątróbkę z indyka,jest miękka że az rozpuszcza sie w ustach i taka słodka wręcz-pycha.

na patelni duszę cebulę,jak będzie prawie gotowa,wrzucam wątróbkę opruszoną mąką .Wątróbka robi się bardzo szybko.jak będzie gotowa wyjmuję na talerz i posypuje solą.Nic prostszego.

Ostatnia edycja:
dziewczyny a mam pytanie dorazdzcie mi8 cos
chce zaraz Sewka klasc spac a od rana chodzi mi bez pampka...
nie wiem czy do spania ryzykowac i kalsc go w majteczkach.... :baffled::baffled::baffled::confused::confused::confused:
patrysia ja na razie bym nie ryzykowała z majtakami podczas spania.Ja na razie będę kładła do spania w pampersie.
Tym bardziej że moja gwiazda dużo mi sika w dzień a co dopiero podczas spania.od rana już sie posikała 5 razy :szok::szok::szok::szok: a jeszzce tyle czasu do wieczora :no::no::no:
już puściłam drugie pranie,jedno się już suszy.bo niedługo to nie będzie miała w czym chodzić.Mam 15 par majtek i boje sie że to będzie za mało.Będę musiała ręcznie je zapierać bo nie wyrobię z tym praniem.

reklama
patrysia ja na razie bym nie ryzykowała z majtakami podczas spania.Ja na razie będę kładła do spania w pampersie.
Tym bardziej że moja gwiazda dużo mi sika w dzień a co dopiero podczas spania.od rana już sie posikała 5 razy :szok::szok::szok::szok: a jeszzce tyle czasu do wieczora :no::no::no:
już puściłam drugie pranie,jedno się już suszy.bo niedługo to nie będzie miała w czym chodzić.Mam 15 par majtek i boje sie że to będzie za mało.Będę musiała ręcznie je zapierać bo nie wyrobię z tym praniem.
mi narazie zesikal sie tylko raz... a mam 2 pary majtek musze dokupic wiecej bo chce juz intensywnie zaczac sadzanie na nocnik... :tak:

Do góry