reklama
Cześć dziewczyny!
Próbowałam nadrobić zaległości, ale wy gaduły tyle naprodukowałyście, że nie dam rady!

As, jak ucho Kuby?
Mlena, współczuję biegunki! Mam nadzieję, że szybko przejdzie!
Widziałam gdzieś tam zdjęcia ze spotkania na wysokim szczeblu! :-) Suuuper! Zazdroszczę wam! Ja teeeeeż chcęęęę!

A do mam czytających - ja też uwielbiam książki i strasznie żałuję, że ostatnio mam na nie tak mało czasu.
Teraz czytam "Widmowe dzieci". Nie wiem, czy kiedyś wam ta książka wpadła w ręce, jeśli nie to polecam. Na pewno nie można potraktować jej z obojętnością, szczególnie jeśli jest się matką.
U nas ok. Poza tym, że mam stos papierów do przejrzenia na najbliższy weekend
Siłą rzeczy w tym tygodniu rzadziej będę do was zaglądać. W ogóle ten miesiąc to już końcówka, więc poprawy, poprawki, popraweczki... Mało czasu, mało czasu 
Piotruś wstał, więc zmykamy na spacerek i zakupy.
Buziaki dla was wszystkich! :-)
Próbowałam nadrobić zaległości, ale wy gaduły tyle naprodukowałyście, że nie dam rady!

Malinka, spóźnione, ale szczere: Sto lat sto lat sto lat z okazji osiemnastki!!!;-):-)
Witam nowe mamusie.

As, jak ucho Kuby?
Mlena, współczuję biegunki! Mam nadzieję, że szybko przejdzie!

Widziałam gdzieś tam zdjęcia ze spotkania na wysokim szczeblu! :-) Suuuper! Zazdroszczę wam! Ja teeeeeż chcęęęę!

A do mam czytających - ja też uwielbiam książki i strasznie żałuję, że ostatnio mam na nie tak mało czasu.

U nas ok. Poza tym, że mam stos papierów do przejrzenia na najbliższy weekend

Piotruś wstał, więc zmykamy na spacerek i zakupy.
Buziaki dla was wszystkich! :-)
Dziewczyny potrzebuje na już pyszny przepis na mięciusią watróbkę drobiową. Ja tego nie lubię i w życiu nie robiłam.A mam za ten obiad obiecane złote góry więc pomóżcie, plisssssssssssss
luna wątróbkę uwielbiam i jest bardzo prosto ją zrobić,nie ma w tym nic trudnego.
Ja zawsze kupuję wątróbkę z indyka,jest miękka że az rozpuszcza sie w ustach i taka słodka wręcz-pycha.
na patelni duszę cebulę,jak będzie prawie gotowa,wrzucam wątróbkę opruszoną mąką .Wątróbka robi się bardzo szybko.jak będzie gotowa wyjmuję na talerz i posypuje solą.Nic prostszego.
Ostatnia edycja:
A dziękuję, dziękuję! ;-)myszunia no to powodzenia z papierami![]()
Już mam tak dość

wiktoria12
Mama i żona :)
Foto na T.........
patrysia ja na razie bym nie ryzykowała z majtakami podczas spania.Ja na razie będę kładła do spania w pampersie.dziewczyny a mam pytanie dorazdzcie mi8 cos
chce zaraz Sewka klasc spac a od rana chodzi mi bez pampka...
nie wiem czy do spania ryzykowac i kalsc go w majteczkach....![]()
Tym bardziej że moja gwiazda dużo mi sika w dzień a co dopiero podczas spania.od rana już sie posikała 5 razy

już puściłam drugie pranie,jedno się już suszy.bo niedługo to nie będzie miała w czym chodzić.Mam 15 par majtek i boje sie że to będzie za mało.Będę musiała ręcznie je zapierać bo nie wyrobię z tym praniem.
reklama
mi narazie zesikal sie tylko raz... a mam 2 pary majtek musze dokupic wiecej bo chce juz intensywnie zaczac sadzanie na nocnik...patrysia ja na razie bym nie ryzykowała z majtakami podczas spania.Ja na razie będę kładła do spania w pampersie.
Tym bardziej że moja gwiazda dużo mi sika w dzień a co dopiero podczas spania.od rana już sie posikała 5 razya jeszzce tyle czasu do wieczora
już puściłam drugie pranie,jedno się już suszy.bo niedługo to nie będzie miała w czym chodzić.Mam 15 par majtek i boje sie że to będzie za mało.Będę musiała ręcznie je zapierać bo nie wyrobię z tym praniem.

Podziel się: