reklama
no 2 pary majtek to stanowczo za mało.ja mam 15 par jak wyżej pisałam i tez dokupie troche bo teraz zimniej się zrobiło i pranie nie chce tak szybko schnąća dziecku na pupe muszę coś założyć tak samo skarpetki muszę dokupić bo jak cieknie po nogach to skarpety też mokre.masakra.mi narazie zesikal sie tylko raz... a mam 2 pary majtek musze dokupic wiecej bo chce juz intensywnie zaczac sadzanie na nocnik...![]()
ciężkie to oduczanie od pampersów.
Mój M już nosem kręci i twierdzi że to dla niej za wcześnie bo tyle razy sika w majtki.On by chyba chciał żeby raz jej powiedziec że ma wołać i powinna wołać.on chyba w cuda wierzy.tak jak on ma nastawienie to raczej nigdy niczego by ja nie nauczył.tak samo gadał ze smokiem jak ryczała jak ją odzwyczajałam a odzwyczaiła się szybko bo na 4 dzień już smoka nie pamietała.potem przyznał mi rację.nie ma za grosz cierpliwości ten mój M.
S
Sol
Gość
To koszatniczki i chyba piękna jest kotna ;-)Sol świetne zdjęcia, czy to nie szynszyle?
A my nie śpimy od 7.30 - szykujemy się na przyjście Joanny Za chwile wychodzę po dziewczyny na przystanek. Miłego dnia i do zobaczenia później.
patrysia Sewi ma dopiero 1rok i 3mies to ma jeszzce sporo czasu.powiem Ci szzcerze że jeszce nie spaotkałąm się u nikogo że dziecko w tym wieku już było bez pampersów.Może Sewi będzie pierwszy.Aby Wam sie udało.Wiesz moja panna jest już starsza więc powinna już
madziulanatasza
Fanka BB :)
Ja moje oduczałam w 3 roku zycia ,wcześniej to różnie bywało ,zanim załapały ...Jedynie Ksawek odkąd zaczął samodzielnie się przemieszczać nie chciał robić kupy w pieluchę miał 10 miechów ledwo raczkował ,a jak chciał kupke to zapierniczał do nocnika,za to sikanie w pieluche to długo jeszcze mu nie przeszkadzało ,także gratki dla waszych dziatek,za sukcesy w tej dziedzinie

dziewczyny super,że dzieciaczki tak szybko łapią nocnikowanie.
U mnie Klaudia na rok już wcale w pampersach nie chodziła a Kuba prawie do 4 lat.
Teraz jak ma dzień pełen wrażeń to pomimo,że go w nocy wysadzam,to jeszcze nieraz ma jakąś wpadkę.

U niego każdy większy stres tak się kończy właśnie.

U mnie Klaudia na rok już wcale w pampersach nie chodziła a Kuba prawie do 4 lat.
Teraz jak ma dzień pełen wrażeń to pomimo,że go w nocy wysadzam,to jeszcze nieraz ma jakąś wpadkę.

U niego każdy większy stres tak się kończy właśnie.

reklama
oni tak maja... ja tez chciclam Sewka odzwyczaic od smoka choc i tak ma go tylko do spania ...Mój M już nosem kręci i twierdzi że to dla niej za wcześnie bo tyle razy sika w majtki.On by chyba chciał żeby raz jej powiedziec że ma wołać i powinna wołać.on chyba w cuda wierzy.tak jak on ma nastawienie to raczej nigdy niczego by ja nie nauczył.tak samo gadał ze smokiem jak ryczała jak ją odzwyczajałam a odzwyczaiła się szybko bo na 4 dzień już smoka nie pamietała.potem przyznał mi rację.nie ma za grosz cierpliwości ten mój M.
tak tylko jak juz kuma to nie ma na co czekacPatrysia, twój Sewek nawet 1,5 roku nie ma, więc ma jeszcze czas, żeby się nauczyć!
Ja też muszę pomyśleć o przyuczaniu Pe! ;-)
Dobra, zmykam już naprawdę!
Buziaki! :-)

milego gawedzeniaTo koszatniczki i chyba piękna jest kotna ;-)
A my nie śpimy od 7.30 - szykujemy się na przyjście Joanny Za chwile wychodzę po dziewczyny na przystanek. Miłego dnia i do zobaczenia później.

hehe zobaczymy jaki bedzie efekt...patrysia Sewi ma dopiero 1rok i 3mies to ma jeszzce sporo czasu.powiem Ci szzcerze że jeszce nie spaotkałąm się u nikogo że dziecko w tym wieku już było bez pampersów.Może Sewi będzie pierwszy.Aby Wam sie udało.Wiesz moja panna jest już starsza więc powinna już

Podziel się: