reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

patrysia jak byłam w ciąży z antkiem to pare razy śniło mi się że rodze córkę:szok::szok::szok:nawet jak wiedziałam że ma być chłopak tak po cichu liczyłam na kobitkę a tu dupa blada chłop jak dzwon:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno ale wygram w totka kupie chate będe miała kasy jak lodu i przed 40 się urodzi laska:-D:-D:-D
hehe mnie tez sie marzy teraz dziewczynka :tak:
poród oznacza wedle sennika że otwierają się przed Toba nowe mozliwości życiowe więc pozytywnie :tak:
yhm ciekawe co nowego otworzy sie przede mna :confused: ciekawe co to bedzie ale powiem Wam jaks ie dowiem sama :-D

reklama
Wróciłam z zakupów.
Słuchajcie jakieś zakupowe szaleństwo u nas w Marcpolu.
Podchodzę na chemię i oczom nie wierzę.
Płyn Fairy Oxi balsam do naczyń 500 ml .stoi na półce za 2,99
i napisane,że cena stała :szok::szok::szok:
Masło Polskie 2,99 cena również stała
i najfajniejsze czekolady Alpen gold adwokat i malinowa po 1,69 :szok::szok::szok::szok:
a orzechowa i orzechowo-winogronowa 2,99
właśnie się tą orzechowo-winogronową zajadam.:tak::-)
Patrysia włącz GG

a wiecie chętnie bym sie przeszła do wróżki ale takiej z prawdziwego zdarzenia a nie jakiejś oszustki byłam kilka lat temu u jednej w poznaniu poleciła mi ją znajoma i serio wszystko co powiedziała wtedy wydawało mi się jakieś głupie i niemożliwe spełniło się
np to ,że będe miała drugie dziecko wtedy pomyslałam szurnięta baba - nigdy- :-D
to ,że wyjadę bo spotkam swoją miłośc ale to powiedziała mi du żo intymnych rzeczy które się sprawdziły choć niewiarygodne były wtedy ale to nie tu oi tym pisac :tak:
nie pamiętam jej adresu dokładnie niestety i nazwiska ale musze spróbowac je załatwić

mlena mi też :-D:-D:-Dale się diece i koniec kropka:tak::tak:
a co do wróżb to jak byłam dziewczyną nie pmiętam dokładnie 15 czy 16 -letnią to cyganka mi wywróżyła że zginę młodo i tragicznie:szok::szok:no wypadek miałam ale nie aż tak niebezpieczny :confused:

cygankom to ja nie wierze tylko patrza jak kasę wyciągnąć kiedys miałam zajście z jedną taką walnięta chciała mi powróżyć zaczepiła mnie na rynku powiedziałam ,że nie to wyrwała włos z głowy Laury miała wtedy z 4-5 lat i powiedziała że mnie przeklina i ze moje dziecko umrze Laura mi się rozpłakała a w między czasie druga ukradła mi kasę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wtedy myslałam że babę zabiję wtrącił się brat mojej mamy bo t małe miasteczko i na szczęście był akurat na rynku i ją zjechał strasznie i kazał jej oddac kasę była awantura straszna
inny incydnent z cyganami jak miałam 9 lat jakiś idiota jechał za mną taką droga bez chodnika i tak się zabawiał że chciał mnie niby najechac strasznie płakałam i biegłam a on miał zabawę gorzej jakbym się przewróciła:baffled:

nie cierpię po tym cyganów w moim miasteczku było ich b duzo bo tam mieszkał król cyganów więc mam sporo niemiłych doswiadczeń z nimi

jejku, uśmiałam się!! Dziewczyny wy tak poważnie o tych wróżkach?? Ja nigdy nie była i się nie wybieram, ale nie potępiam. Po prostu uważam, że to jest samo spełniająca się przepowiednia i tyle! Mam totalnego lenia, zwłaszcza po przedwczorajszej imprezie,mój się pierwszy raz uchlał i robił awantury:szok:hahaha
Nie wiem kiedy wy tyle gryzmolicie. Jestem w sumie całkiem młoda, ale odkąd Dominik się urodził ,to już się z niczym nie wyrabiam,siedzę i się lenię, prasowania wcale nie robię bo mi sie nie chce. Dość mam roboty z praniem jasnej wykładziny w salonie a jeszcze te chwasty w ogrodzie itp. Jak jest ładnie to wychodzę i nic w domu nie robię. Ale kiedyś to miałam wszystko wylizane,przy jednym dziecku i na własnym M.

reklama
Tak piszecie o cyganach a ja mieszkam nad cyganami:szok::szok::szok:Szkoda gadac
Idac po mlodego do przedszkola zauwazylam ze pod ich drzwiami lezy zuzyty pampers:szok:no ale dziwne jest to ze nie maja malego dziecka:-D:no:

Do góry